تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: سلام من کامپیوترم 2 3 هفته ای است روی فایلهای تصویری ویا سایت یوتیوب میروم ومیخواهم ببینم معمولا هنگ میکنه ایا این از کارت گرافیک هست وکارت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض سلام من کامپیوترم 2 3 هفته ای است روی فایلهای تصویری ویا سایت یوتیوب میروم ومیخواهم ببینم معمولا هنگ میکنه ایا این از کارت گرافیک هست وکارت

سلام من کامپیوترم 2 3 هفته ای است روی فایلهای تصویری ویا سایت یوتیوب میروم ومیخواهم ببینم معمولا هنگ میکنه ایا این از کارت گرافیک هست وکارت گرافیک نیمسوز شده ویندوزم عوض کرد نصب میشد وگویا کارت گرافیکم گیگا هست وسیستمم مال 3 سال پیش هست وبعضی اوقات رو تصویرها یک خط افقی هم میزنه چه کار کنم مشخصاتشو از کجا ببینم وکارت گرافیکم فن نداره وفن سی پی یو اینتل هست وبعضی دوستان گفتند شاید از رم باشه چه کار کنم ومن برای دیدن فایلهای داخل هارد هم همین مشکلو دارم ومن مونیتورم فلترون ال جی هست از کدوم قسمتش دقیقا میتونم رزولوشن تصویر رو ببرم بالا وفرکانسشو عوض کنم ومطلب دیگه اینکه بعضی میگویند از رم هست ولی یکی از دوستهای دیگم میگه کارت گرافیکش اینطوری شده بود منتظر جوابم الان

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام احتمال 2 به 10 از کارت گرافیکتونه.

شما گر مادر بردتون vga onboard ست فعلا از اون استفاده کنید.

ولی من بیشتر فکر می کنم دمای کارت گرافیک بالا رفته باشه یا دمای cpu یکی از علل هنگ دمای بالای cpu یا gpu

هست که میتونی با تهویا مناسب برای کیس و گزاشتن کولر خوب برای cpu مشکلت رو حل کنی.

الان که هوا سرد شده مواظب باشید دمای اتاقی که pc اونجا هست بالا نباشه زیاد و بخاری یا شوفاژ یا چیلیر یا اسپلیت یا هر چیزی

که گرما ایجاد میکنه با کیس حداقل 2 متر فاصله داشته باشه.

3. این کاربر از saeedn70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض من روی سایتها هم میرم مثلا همین سایت یک لرزش خفیف با خطی افقی میزنه ومیره از رم باشه من مادربوردم گیگابایت مال 3 سال پیش

سلام احتمال 2 به 10 از کارت گرافیکتونه.

شما گر مادر بردتون vga onboard ست فعلا از اون استفاده کنید.

ولی من بیشتر فکر می کنم دمای کارت گرافیک بالا رفته باشه یا دمای cpu یکی از علل هنگ دمای بالای cpu یا gpu

هست که میتونی با تهویا مناسب برای کیس و گزاشتن کولر خوب برای cpu مشکلت رو حل کنی.

الان که هوا سرد شده مواظب باشید دمای اتاقی که pc اونجا هست بالا نباشه زیاد و بخاری یا شوفاژ یا چیلیر یا اسپلیت یا هر چیزی

که گرما ایجاد میکنه با کیس حداقل 2 متر فاصله داشته باشه.
    من روی سایتها هم میرم مثلا همین سایت یک لرزش خفیف با خطی افقی میزنه ومیره از رم باشه من مادربوردم گیگابایت مال 3 سال پی وکارت گرافیکم فن نداره

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

درایور کارت گرافیک رو اپ کنید .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض چه جوری درایو پیدا کنم واپ کنم

درایور کارت گرافیک رو اپ کنید .
    چه جوری درایو پیدا کنم واپ کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •