تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: پچ برای رفع مشکل محدودیت رم در ویندوز 7( استفاده از 128 گیگ رم برای ویندوز 7-32بیت)

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12 پچ برای رفع مشکل محدودیت رم در ویندوز 7( استفاده از 128 گیگ رم برای ویندوز 7-32بیت)

سلام...
    بالاخره مشکل حل شد و راه حلشو پیدا کردم, هکرهای روسی این پچ رو ساختن که با نصبش روی ویندوز 7-32 بیت به راحتی میشه محدودیت استفاده از رم با ظرفیت بالا رو رفع کرد(فقط یک مشکلی پیش میاد که پایان همین مطلب بهتون میگم البته راه حلم داره).

اگه مشتاق هستید مراحل زیر رو دنبال کنید:

ابتدا این پچ را از آدرس زیر دریافت نمایید(حجم 2 مگابایت):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس از این کار فایل را از حالت فشرده خارج کنید.
    حال فایل به نام Patch Windows 7(p30world).exe را با دوبار کلیک اجرا نمایید.
    زبان این برنامه روسی است. اما همانطور که واضح است تنها یک دکمه بر روی مرکز برنامه وجود دارد.
    بر روی این دکمه که با دو حرف PA شروع شده است کلیک کنید.
    یک Load کننده طی می‏شود و سپس پیغامی نمایان می‏گردد.
    بر روی دکمه OK کلیک کنید.
    یک پنجره جدید سیاه رنگ با عنوان Remove Watermark X86 باز خواهد شد.
    دکمه Y را بزنید.
    با فشردن Enter سیستم Restart خواهد شد.
    پس از Restart ویندوز، در منوی انتخاب ویندوزها یک نام جدید به چشم می‏خورد که با انتخاب آن، وارد ویندوز هفت 32 بیتی بدون محدودیت میزان استفاده از رم خواهید شد.

پس از ورود به ویندوز بدون محدودیت، با فشردن Ctrl+Alt+Delete و ورود به Task Manager، در تب Performance و قسمت Memory می‏توانید این میزان افزایش واقعی رم را ملاحظه کنید.
    همانطور که واضح است، با عملیاتی که در نصب پچ انجام دادیم، ویندوز 32 بیتی محدودیت‏دار شما دست نخورده باقی می‏ماند و هر زمان که بخواهید می‏توانید همانند گذشته وارد آن شوید. در نتیجه هیچ نگرانی از بابت آسیب دیدن ویندوز کنونی خود نداشته باشید.
    برای ویرایش منوی بوت ویندوز و با حذف ویندوز جدید بدون محدویت، ابتدا وارد ویندوز محدودیت‏دار شوید. سپس در منوی Start عبارت msconfig را وارد نموده و Enter بزنید. در تب Boot می‏توانید ویرایش‏های لازم را صورت دهید.

توجه:
    مشکلی که هست اینه که اگر با Windows 7 Loader eXtreme Edition v3 یا ورژن پایینتر ویندوز رو کرک کردین اون موقع ویندوز از حالت کرک خارج میشه و دوباره 30 روزه میشه(بخاطر اینکه موقع بوت باید از بین 3 تا لودری که میاد memory 128 gb رو انتخاب کنید و همین باعث میشه که از حالت کرک در بیاد پس حواستون باشه ها که اگه 30 روز تموم شده باشه می دونید که چی میشه...
    اما اگر کمتر از 30 روزه که ویندوز رو نصب کردیدطبق عکس زیر با همون کرک Windows 7 Loader eXtreme Edition v3 این کار رو بکنید که با هر بار انجام این کار ویندوزتون تایمرش دوباره میشه 30 روزه:
    دوستان اگر کسی روش بهتری برای کرک کردن ویندوز 7 داره بگه تا این مشکلم دیگه پیش نیاد.

اینم تغییرات اعمال شده:

از همه جالبتر تفاوت اینجاست تو قسمت بنچمارک ویندوز:
    جالب اینه که روی امتیاز کارت گرافیک هم تاثیر داره
    amd x3 720 be
    4gb ddr2 1066
    nvidia geforce 9800gx2
    maxtor sata2 500gb

قبل از نصب پچ

بعد از نصب پچ

Last edited by H.Operator; 22-11-2009 at 11:52.

2. 4 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سپاس
    اگه ممکنه راه حل این مشکل در ویندوز ایکس پی رو هم بذارید
    ممنون

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سپاس
    اگه ممکنه راه حل این مشکل در ویندوز ایکس پی رو هم بذارید
    ممنون
    دوست عزیز هنوز این چنین پچ برای ویندوز xp ساخته نشده اما هکرهای روسی گفته بودن که برای xp هم دارن می سازن و منم به محض مطلع شدن تو تاپیک مربوطه قرارش میدم....

5. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من امروز نسخه نهایی ویندوز7 32 بیتی را نصب کردم ویندوز 4 گیگ رم من را میشناخت اما در کنار این هم نوشته بود( Installed Memory (RAM) 4.00 GB (3.00 GB useable
    از پچ های داده شده استفاده کردم ویندوز بالا نیومد و ایراد می گرفت منم مجبور شدم از 3 گیگ استفاده کنم ایا راهی برای حل این مشکل هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این پست که زدی چیز جدیدی نیست اگه یکسری به این سایت بزنی تو قسمت 7 میبینی که الان چند ماه که این ترفند رو ارائه کرده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام
    من امروز نسخه نهایی ویندوز7 32 بیتی را نصب کردم ویندوز 4 گیگ رم من را میشناخت اما در کنار این هم نوشته بود( Installed Memory (RAM) 4.00 GB (3.00 GB useable
    از پچ های داده شده استفاده کردم ویندوز بالا نیومد و ایراد می گرفت منم مجبور شدم از 3 گیگ استفاده کنم ایا راهی برای حل این مشکل هست

سلام.
    با استفاده از این Patch ها به ویندوز خودتون آسیب میزنید و معلوم نیست چه تغییراتی توش ایجاد میشه.
    ممکنه بعدا تو نصب درایورها به مشکل برخورد کنید و همچنین با خطاها و مشکلات ناشناخته روبرو بشید.
    اگر بیشتر از 4 گیگابایت حافظه فیزیکی دارید از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید.

دلتون رو به نمایش عدد 4 گیگابایت در ویندوز خوش نکنید.اتفاقات پشت پرده متفاوت از چیزی هست که شما در ظاهر می بینید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •