تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: خرید رم

داره خودمونی میشه vahidjon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شیراز

14 خرید رم

سلام
    سیستم من:
    cpu:amd 4200
    MB:giga m61sme-s2
    VGA:8400
    میخام یه رم 4 یا 2 گیگ بگیرم.سئوالم اینه که چه برندی بگیرم با قیمت خوب.وآیا اگر رمی بگیرم که دوال چانل نباشه و یکی از اسلتارو باهاش پر کنم وبا یکی از رمهای خودم که دوال هست اسلت دیگرو پر کنم مشکلی پیش نمیاد؟رم الانم 1گیگ دوال از برند سوپر تالنت هست.لطفا سریع جوابمو بدید.فردا میخام برم بخرم

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

شما اگه دوتا رم 2گیگ بگیری و دوتا اسلت را باهاش پر کنی بصورت دو کاناله پرفرمنس و سرعت سیستم شما بیشتر میشه
    اون دوتا رم خودتون را هم بفروشید فقط دوتا رمی که میگیرید از یک مارک و یک مدل و با یک فرکانس باشه

دوتا با فرکانشس 800 برای شما کافیه از یک مارک متوسط با قیمت بین 50-70

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

نظرم من روی twinmos twister هست .

5. این کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

Dual Channel بودن، جزو ویژگی های رم نیست، جزو ویژگی های مادربورده.
    یعنی شما اگر مادربوردت این ویژگی رو داشته باشه، وقتی دو ماژول رم رو در اسلات های مخصوص قرار بدی رم ها به صورت دو کاناله کار می کنند.

ولی چیزی به اسم رم دو کاناله یا رم یک کاناله نداریم. شرکت های سازنده رم دو تا رم مشابه رو توی یک بسته بندی قرار می دن و روش می نویسن دو کاناله. ولی در عمل این رم ها هیچ فرقی با رم هایی که به صورت تکی فروخته می شن ندارن. شما اگر دو تا رم تکی هم بخرید همون نتیجه رو می گیرید. البته برای حداکثر شدن کارایی باید از دو ماژول رم مشابه استفاده کنید.

پس برای جواب این سوالتون:
    "وآیا اگر رمی بگیرم که دوال چانل نباشه و یکی از اسلتارو باهاش پر کنم وبا یکی از رمهای خودم که دوال هست اسلت دیگرو پر کنم مشکلی پیش نمیاد"

بحث دو کاناله بودن رم فعلی و تک کاناله بودن رم جدید که کلا بحث اشتباهیه و مطمئنا این موضوع هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه. سوالی که شما باید بپرسید این:
    1- آیا اگر دو ماژول رم از نظر باس متفاوت باشن می تونن به صورت دو کاناله کار کنند؟
    2- آیا اگر دو ماژول رم از نظر حجم متفاوت باشن می تونن به صورت دو کاناله کار کنند؟

ضمنا خرید رم 4 گیگ اصلا لازم نیست. اگر جواب دو سوال بالا مثبت باشه، شما می تونید یه رم 2 گیگ بخرید و در کنار رم 1 گیگ فعلی خودتون استفاده کنید. چون ویندوز رم بالای 3 گیگابایت رو به رسمیت نمی شناسه و ازش استفاده نمی کنه، پس خرید رم بیشتر از 3 گیگ هدر دادن پوله مگر اینکه از ویندوز 64 بیتی استفاده کنی.
    Last edited by 3jokes_x; 22-11-2009 at 14:56.

7. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

Dual Channel بودن، جزو ویژگی های رم نیست، جزو ویژگی های مادربورده.
    یعنی شما اگر مادربوردت این ویژگی رو داشته باشه، وقتی دو ماژول رم رو در اسلات های مخصوص قرار بدی رم ها به صورت دو کاناله کار می کنند.

ولی چیزی به اسم رم دو کاناله یا رم یک کاناله نداریم. شرکت های سازنده رم دو تا رم مشابه رو توی یک بسته بندی قرار می دن و روش می نویسن دو کاناله. ولی در عمل این رم ها هیچ فرقی با رم هایی که به صورت تکی فروخته می شن ندارن. شما اگر دو تا رم تکی هم بخرید همون نتیجه رو می گیرید. البته برای حداکثر شدن کارایی باید از دو ماژول رم مشابه استفاده کنید.

پس برای جواب این سوالتون:
    "وآیا اگر رمی بگیرم که دوال چانل نباشه و یکی از اسلتارو باهاش پر کنم وبا یکی از رمهای خودم که دوال هست اسلت دیگرو پر کنم مشکلی پیش نمیاد"

بحث دو کاناله بودن رم فعلی و تک کاناله بودن رم جدید که کلا بحث اشتباهیه و مطمئنا این موضوع هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه. سوالی که شما باید بپرسید این:
    1- آیا اگر دو ماژول رم از نظر باس متفاوت باشن می تونن به صورت دو کاناله کار کنند؟
    2- آیا اگر دو ماژول رم از نظر حجم متفاوت باشن می تونن به صورت دو کاناله کار کنند؟

ضمنا خرید رم 4 گیگ اصلا لازم نیست. اگر جواب دو سوال بالا مثبت باشه، شما می تونید یه رم 2 گیگ بخرید و در کنار رم 1 گیگ فعلی خودتون استفاده کنید. چون ویندوز رم بالای 3 گیگابایت رو به رسمیت نمی شناسه و ازش استفاده نمی کنه، پس خرید رم بیشتر از 3 گیگ هدر دادن پوله مگر اینکه از ویندوز 64 بیتی استفاده کنی.

اولا من گفتم بصورت دوکاناله و اصلا حرفی از رم دوکاناله نزدم
    درثانی مادربرد ایشون قدیمی هست البته کمی قدیمی وممکن هست فرکانس و زمان تاخیر رمهای جدید ایشون با اون رمهای قدیمی هماهنگ نباشه و اونوقت هشت که....بیار باقالی سوارکن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سوء تفاوت شده!
    من این توضیحات رو در پاسخ به پرسش اولیه vahidjon نوشتم. ایشان فکر می کرد رم دو کاناله یا رم تک کاناله فرق می کنه. وگرنه شما رو که می دونم خودت استادی.

راستی کسی جواب این دو سوال رو می دونه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سوء تفاوت شده!
    من این توضیحات رو در پاسخ به پرسش اولیه vahidjon نوشتم. ایشان فکر می کرد رم دو کاناله یا رم تک کاناله فرق می کنه. وگرنه شما رو که می دونم خودت استادی.

راستی کسی جواب این دو سوال رو می دونه؟

در مورد سوال لول بستگی به پلتفرم و نوع مادربرد داره
    معمولا مادربردهای حرفه مخصوصا در زمینه اورکلاک مثل اکثر بردهای I7 و همینطور بردهای حرفه ای AM3 این قابلیت را دارند که زمانبندی و فرکانس هر کدوم از ماژولها را بصرت دستی یا خدکار هماهنگ کنند
    مثلا اگه در پلتفرم I7 سه ماژول با فرکانسهای 1600 1333 و 1066 قراربدیم و زمانبندی مختلف سیستم بصورت خودکار فرکانس را روی 1066 قرار میده و زمانبندی را هم با هم هماهنگ می کنه
    همین مورد در مورد مدلهای نیمه حرفه ای و حرفه ای AM3 و I5 ه صادق هست
    ولی در مدلهای ارزون قیمت این اتفاق نمی افته و سیستم یا بوت نمی شه یا ارور میده

در مورد سئوال دوم هم خیر دو ماژول حتما باید با یک حجم باشند

11. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد سئوال دوم هم خیر دو ماژول حتما باید با یک حجم باشند
    اشتباه نکنید میشه. اگه یکی 1gb و دومی 2gb باشه اون رم با سایز پایین تر رو (1gb ) با 1gb از رم 2gb رو دوال چنل میکنه و 1gb باقیمانده به صورت single-channel کار میکنه.
    اینم متن اصلی از دفترچه مادربوردم:
    you may instal varying memory sizes in channel A and channel B.The system maps the total size of the lower-sized channel for dual-channel configuration.Any excess memory from the higher-sized channel is then mapped for single-channel operation.

13. 2 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آیا مادربورد p5b هم همینطور است

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله هست ولی بهترین روش برای dual-channel استفاده از ماژولهای مشابه هست.

16. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •