سلام دوستان...
حتما شما هم تا حالا از انتی ویروس های موجود در بازار که یا کرک شده هستند یا مثل کسپر ; key های
200-300 روزه دارن استفاده کردین...ایا تا بحال پیش خودتون فکر کردین که چراغولهای انتی ویروس دنیا نمی تونن فکری به حال کرک شدن محصولات خودشون بکنن !!!و چطور اجازه میدن که یه انتی ویروس رایت شده 1500 تومنی بتونه به سرورشون وصل بشه و آپدیت کنه !!!؟ یعنی واقعا نمی تونن ip کاربران رو تشخیص بدن و ببینن کی انتی ویروس رو از شرکت خریده و اسمش ثبت شده ؟مسلما می تونن...ولی واسه این کارشون دلایلی دارن...مثلا دلایل تجاری...این شرکتها به خاطر اینکه معروفتر بشن و طیف گسترده تری از مردم رو پوشش بدن اجازه میدن نسخه های کرک شده اپدیت بشن ولی نه بصورت کامل و فقط اطلاعات تعدادی از ویروسهای مهم رو اپدیت می کنن.من خودم واسه سیستم خودم یه image با acronis true image که توی hirens boot CD هست از ویندوز و کل نرمافزارام گرفتم و از کسپر اینترنت سکوریتی2010نسخه trial استفاده میکنم و هر 30 روز ظرف 10 دقیقه ویندوزمو عوض میکنم و تاحالا مشکلی هم نداشتم...اینو هم بگم که من تو کافینت کار میکنم و تا حالا موارد زیادی برام پیش اومده که کولدیسک مشتری رو با نسخه trial اسکن کردم و تعداد زیادی ویروس پیدا کردم , جالبه که مشتری خودش گفته رو سیستمش kis2010 انتی ویروس اپدیت شده رو سیستمش نصب هست !!!البته از همین نسخه های 1500 تومنی که یه key داخلشون هست ...به هر حال اگه امنیت سیستمتون خیلی واستون مهمه و نمی خواین پول انتی ویروس اصل بدین بهتره از نسخه های trial استفاده کنین و فکر نکنین انتی ویروس کرک شده حتی اگه اپدیت بشه مثل انتی ویروس اصلی عمل میکنه...![]()