با سلام خدمت دوستان،لطفا هر کسی درایور nokia 3230 رو داره لطف کنه بذاره بشدت و در زمان کم بهش احتیاج دارم.
ممنون![]()
با سلام خدمت دوستان،لطفا هر کسی درایور nokia 3230 رو داره لطف کنه بذاره بشدت و در زمان کم بهش احتیاج دارم.
ممنون![]()
دوست عزیز بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم درایو مودم 3230 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون دوست عزیز بخاطر جواباتون،حالا این درایور مودم رو باید کجا بریزم؟
بازم ممنون![]()
دوست عزیز وقتی 3230 رو باکابلش به کامپیوتر وصل می کنی . باید بری تو device manager و از اونجا نصب کنی. روی علامتجواباتون،حالا این درایور مودم رو باید کجا بریزم؟
زرد مودم موبایل کلیک می کنی pdate drive میزنی و آدرس فایل دانلودی رو میدی.
یا اگه فایل دانلود اجرایی بود ( exe) همونجا اجرا میکنی تا خودش اتوماتیک نصب کنه
سلام دوست عزیز،من اون فایل بالایی رو گرفتم ولی وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم و برنامه رو اجرا میکنم برنامه شروع به scan میکنه بعد از گذشت مدتی scan تموم میشه و nokia 3230 توی لیست با رنگ زرد نشون داده میشه ولی وقتی روی اون کلیک میکنم میگه باید عضو بشی که عضویتشم پولیه حالا چیکار کنم؟
در مورد دومیم وقتی روی اون مودم نوکیا که زرده کلیک راست کرده و update driver رو میزنم یه صفحه میاد که install from a list رو میزنم و دکمه browse رو میزنم ولی وقتی به جایی که اون درایور مودم هست میرم هیچ چیزی نشون داده نمیشه که انتخاب کنم.
حالا از شما میخوام بصورت خیلی ساده به من توضیح بدید که چیکار کنم.
ممنون![]()
بچه ها من نهایتا تا فردا به این جواب نیاز دارم لطفا زودتر یه کمکی بکنید.
مثل اینکه تا دولا نشم کسی جواب نمیده آقا بیااینم دولا آقا جون مادرتون این مشکل ما رو هم حل کنید والا ثواب داره.
![]()
دوست عزیز مگه شما کابل ندارید ببین من الان n95 رو با کابلش میزنم به pc بدون اینکه درایو یا چیزی نصب کنم یه درایوی
باز میشه توی my computer رم گوشیم رو حتویاتش رو نشون میده و میتونم بریزم و پاک کنم. اصلا درایو یا چیزی نمیخاد
فقط همون کابل.
شما بگو میخای چیکار کنی . اصلا درایو مودم رو برای چی میخای یعنی میخای به اینترنت از طریق موبایل وصل بشی
اونکه دقیقای 200 توامن برات آب میخوره.
الان بگو برای چی میخای که موبایل رو وصل کنی؟ میخای آهنگ بریزی؟
خوب رمش رو دربیار بزار تو رم ریدر!
قشنگ توضیح بده چیکار میخای بکنی.
مگه خود گوشی تو جعبش cd pc suite نداره برای شما. اگه نداره برو خدماتی یا از وبسایت نوکیا دانلود کن.
مشکلت رو قشنگ بگو و هدفت رو از زدن موبایل به pc?
دوست عزیز من کابل دارم و میخوام با اون تو گوشی آهنگ و عکس و... بریزم ولی وقتی کابل رو به کامپیوتر وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ درایوی هم تو my computer باز نمیشه pc suite هم دارم ولی نصب نیست چون فکر میکنم مشکل از اون نیست چون وقتی کابل رو وصل کردم باید یه درایوی باز بشه دیگه نه؟
رم ریدر هم ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)