تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل در نصب tv به کامپیوتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مشکل در نصب tv به کامپیوتر

کارت گرافیکم 9400 gt هست هر کاری میکنم تصویر در tv نمیاد نمیدونم اشکال از کجاست کابل svideo رو در یک سیستم دیگه که گرافیکش 9500 radeon 128 بود تست کردم تصویر اومد ولی تو سیستم خودم هر کاری کردم لطفا راهنمایی کنید
    کسی هست همچین مشکلی داشته باشه
    Last edited by vasef; 20-11-2009 at 20:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    desert

پيش فرض

کاش یه ذره بیشتر توضیح میدادی که چه کارایی کردی که تصویر نیومده.
    اما برایه اینکه تصویر به تلویزیون ارسال بشه باید اول کابلتو به طور صحیح به تلویزیون و کامپیوتر متصل کنی. بعد وارد کنترل پنل کارت گرافیکت میشی.گزینه set up multiple displays رو انتخاب میکنی و بعد از قسمت راست گزینه دوم رو که جلوش تو پرانتز نوشته clone رو انتخاب کن.همین.فقط اگه تصویرت سیاه و سفید بود باید گزینه change the HD format رو انتخاب کنی و از قسمت سمت راستی که یه لیست هست گزینه [Any [pal رو انتخاب کنی.امیدوارم که مشکلت حل بشه.بازم مشکلی داشتی بپرس تا بیشتر راهنماییت کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من همین کارو کردم ولی انگار tv رو نمیشناسه میزنه وقتی می خوام change the hd format رو انتخاب کنم میگه tv وصل نیست نمیدونم والا چی کار کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    desert

پيش فرض

کارت گرافیکتو دوباره نصب کن شاید مشکل حل بشه.ضمنا نگفتی ویندوزت چیه؟من تو ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 کار میکنم.از اونجایی که اتصال به tv شناسایی شده از طرف کارت گرافیک اما میگی تصویر نمیده اگه بتونی شرایطی رو فراهم کنی که اول کابلتو از جهت سالم بودن بررسی کنی بعد اگه شد با یه تلویزیون دیگه هم اینکارو انجام بدی خوب میشه!!! دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.بازم خواستی بگو چی کارا کردی تا شاید کمکی تونستم انجام بدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من یه کارت تی وی مدل philips saa7130 دارم هر کاری می کنم هیچ کانالی رو نشون نمی ده هم درای.رش ر. نصب کردم و هم نر افرارش رو از آنتن قوی هم استفاده می کنم تنظیماتش روهم درست انجام دادم .ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست و هیچ تصویری نشون نمی ده.لطفا کمکم کنید.نه تو سون جواب می ده نه تو اکس پی.اینو هم بگم درایورش کالما نصب هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •