تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید Iphone 3G

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض راهنمایی برای خرید Iphone 3G

دوستان من میخوام یه 3g بگیرم . سوال اینکه سیستم عامل 3gs رو 3g نصب یا آپدیت میشه ؟ که مشکلهایی که داره حل بشه؟

سوال دوم اینکه من دوست دارم رو گوشیم برنامه نصب کنم . گوشیه را دستی برای برنامه هست؟ یعنی گیر میر نداره ؟ (در کل گوشیه سختی نیست؟)

sسوم اینکه اگه در آینده مک جدید بیاد میشه روش نصب کرد؟

چهار اینکه اگه فکر میکنید تو این قیمتا گوشیه بهتری هست بگید. من منظورم بدونه گارانتیه اگه گارانتی مهمه بگید.

پایین ترین قیمت چنده ؟ بدون گارانتی و با گارانتی ؟

Last edited by night lord; 20-11-2009 at 13:29.

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

htc هم هست....

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میدونم HTC هم هست . من مدل با امکانات در حد Iphone منظورم بود .
    در ضمن بالا 5 تا سوال کردم . اگه اطلاعات دارین جواب بدین لطفا .

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

برنامه هاو بازی های آیفون واقعا خوب هستند اما نصب آنها به راحتی سیمبین و جاوا نیست و مشکلاتی دارد

1- ابتدا باید یک اکانت در گوشی بسازید ( فکر می کنم باید به اینترنت وصل باشید ) بعد باید itunes را دانلود کنید که از سایت اپل چون ایران هستید ممکن نیست و باید از سایت های دیگر دانلود کنید

2- به هنگام اتصال آیفون به کامپیوتر تمامی اطلاعات my document به گوشی انتقال می یابد ( حتی علاقه مندی های مرورگر اینترنت ) در این مورد باید ابتدا کارهای خود را مشخص کنید.

3- امکان نصب آیفون فقط روی 5 کامپیوتر امکان پذیر است.

4- اما نکته خیلی مهم محدودیت ها است که اپل اجازه استفاده از فریمورهای قدیمی را نمی دهد و فقط 2 تای آخری قابل دسترس است که مدام هم امنیت آنها بالاتر می رود و هک کردن هم سخت و سخت تر می شود در این حالت امکانات ممکن است شما در بن بست گیر کنید و امکانات گوشی محدود شود.

و ...

اما من به انتخاب شما احترام می گذارم و تصمیم گیری با خودتان است

5. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس گوشیه را دستی نیست !
    با این حساب با اینکه apple رو خیلی دوست دارم انگار باید به فکر HTC باشم .

اینو توضیح ندادید که سیستم عامل 3gs رو میشه رو 3g نصب کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

nدوستان اگه راهنمایی بهتری هست بدن . فوریه .

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان من میخوام یه 3g بگیرم . سوال اینکه سیستم عامل 3gs رو 3g نصب یا آپدیت میشه ؟ که مشکلهایی که داره حل بشه؟

سوال دوم اینکه من دوست دارم رو گوشیم برنامه نصب کنم . گوشیه را دستی برای برنامه هست؟ یعنی گیر میر نداره ؟ (در کل گوشیه سختی نیست؟)

sسوم اینکه اگه در آینده مک جدید بیاد میشه روش نصب کرد؟

چهار اینکه اگه فکر میکنید تو این قیمتا گوشیه بهتری هست بگید. من منظورم بدونه گارانتیه اگه گارانتی مهمه بگید.

جدیدترین ورژن 3.1.2 هست که روی 3g هم نصب میشه .
    برنامه نصب کردن هم راحته مثل آب خوردن.حتی راحت تر از جاوا و سیمبیان چون زمانی که شما گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنید برنامه ایتونز خودش نصب میکنه.
    سوم اینکه هر فریموری بیاد قابل نصبه
    چهارم گوشی با این امکانات از نظر برنامه و بازی نیست.
    قیمت ندارم.با گارانتی هم نیست فقط بدون گارانتی.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

برنامه هاو بازی های آیفون واقعا خوب هستند اما نصب آنها به راحتی سیمبین و جاوا نیست و مشکلاتی دارد

1- ابتدا باید یک اکانت در گوشی بسازید ( فکر می کنم باید به اینترنت وصل باشید ) بعد باید itunes را دانلود کنید که از سایت اپل چون ایران هستید ممکن نیست و باید از سایت های دیگر دانلود کنید

2- به هنگام اتصال آیفون به کامپیوتر تمامی اطلاعات my document به گوشی انتقال می یابد ( حتی علاقه مندی های مرورگر اینترنت ) در این مورد باید ابتدا کارهای خود را مشخص کنید.

3- امکان نصب آیفون فقط روی 5 کامپیوتر امکان پذیر است.

4- اما نکته خیلی مهم محدودیت ها است که اپل اجازه استفاده از فریمورهای قدیمی را نمی دهد و فقط 2 تای آخری قابل دسترس است که مدام هم امنیت آنها بالاتر می رود و هک کردن هم سخت و سخت تر می شود در این حالت امکانات ممکن است شما در بن بست گیر کنید و امکانات گوشی محدود شود.

و ...

اما من به انتخاب شما احترام می گذارم و تصمیم گیری با خودتان است
    دوست عزیز در جواب شما باید عرض کنم که :
    1- چه فرقی میکنه که ایتونز از کجا دانلود بشه؟مهم اینه که دانلود کنی.
    2- خب اینطور نیست.در خقیقت هر چیزی که شما به ایتونز انتقال بدید ذخیره میکنه.
    3- مگه هر کسی چنتا کامپیوتر داره؟نهایت یکی توی خونه و یکی محل کار و بعضی ها هم یه لپ تاپ دارن که باز میشه سه تا.در ضمن نیازی نیست که به هر کامپیوتری وصل بشه.آیفون رو به کامپیوتر متصل میکنیم برای ریختن اطلاعات مثل برنامه و بازی که به نظرم هر کسی روی چنتا کامپیوتر اطلاعاتش رو ذخیره نمیکنه.حتی یهبرنامه هست که گوشی رو تبدیل به هارد دیسک میکنه و از فضای خالیش میتونید برای جابجایی اطلاعات استفاده کنید اونم روی هر سیستمی.
    4- فکر نکنم کسی بخواد پسرفت کنه و به فریمورهای قبلی برگرده که هم یه سری نقاط ضعف داره و هم سرعتش کمتره.اتفاقا هک کردن توی ورژن های جدید خیلی خیلی راحت تر از ورژن های قبل شده به طوری که توی کمتر از 3 دقیقه میشه هکش کرد.
    بهرحال یه سری آموزش های ابتدایی هست که هر کسی که این گوشی رو میخره باید مطالعه کنه تا بفهمه قضیه از چه قراره و بعدش میبینه که کارها همگی مثل آب خوردن هستش.

11. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راستیتش من از Iphone خیلی خشم میاد ولی این گیرایی که بعضی وقتا ازش میشنوم حالمو میگیره . ولی اگه واقا اینطور باشه من روش زوم میکنم.

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

ببين دوست من اگر برنامه و بازي براي شما خيلي مهم هست و هزينه آن براي شما مناسب است من هم آيفون را پيشنهاد مي کنم اگر چه اين مشکلات را هم دارد

1- داغ مي کند 2- عمر باتري خيلي کمي دارد 3- صدايش ضعيف است ( استريو ) نيست و موقع بازي هم دست ها جلوي بلندگو را مي گيرد و صدا را خفه مي کند

ولی اگر برنامه و بازی آنچنان مهم نیست قطعا روی گوشی های دیگر فکر کن با سیستم عامل های دیگر

1- چه فرقی میکنه که ایتونز از کجا دانلود بشه؟مهم اینه که دانلود کنی.
    2- خب اینطور نیست.در خقیقت هر چیزی که شما به ایتونز انتقال بدید ذخیره میکنه.
    3- مگه هر کسی چنتا کامپیوتر داره؟.
    1- فقط itunes نیست مثلا کشور ایران در گوشی برای انتخاب اکانت نیست
    2- ساعت را هم با کامپیوتر تنظیم می کند پس موقع اتصال به کامپیوتر باید خیلی مواظب باشید چون اگر اشتباه کنید به دردسر می افتید
    3- این را در جواب گوشی هایی که مانند فلش مموری هستند گفتم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •