تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: اسمبل کردن سیستم

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض اسمبل کردن سیستم

سلام.لطفا اگر این پست مربوط به اینجا نمیتونه باشه پست رو انتقال بدین و به من پیام خصوصی بدین.ممنون

من میخوام قطعاتی رو که خریدم سر هم کنم...مشکلی که دارم این هست که :

بعضی از کابل های کیس و پاور رو نمیدونم از کدوم طرف باید جا بزنم...یعنی نمیدونم مثلا کابلی که مربوط به ریست هست رو از کدوم طرف باید جا یزنم یا مثلا کابلی که 20 رشته سیم داره و از پاور میاد رو از کدوم طرف باید جا بزنم..

این سوال ها برای من پیش میاد :

اگر کابل رو وارونه جا بزنم یا مثلا به یک جای اشتباه از مادربرد وصل کنم امکان خرابی مادربورد یا قطعات دیگه هست؟
    قسمتی که روی مادربورد FDD نام داره برای کابل فلاپی هست؟
    آیا باید کابلی که 20 رشته داره و از پاور میاد رو به مادربورد وصل کنم؟ همزمان با کابل 4 رشته ای که از پاور میاد و باید به قسمت ATX-12v وصل کنم؟منظورم اینه که هر دوی این کابل ها باید به مادربورد وصل بشن؟
    وظیفه هر کدوم از اینها چی هست؟کدومش برای برق هست؟و دیگری برای چه منظوری هست؟

کابل های ریست سیستم و روشن کردن سیستم به کدام قسمت مادربورد باید وصل بشن؟منظورم این هست که به کدوم عبارت درج شده روی مادربورد اختصاص دارن؟

مادربورد من این هست :
    GA-MA770T-UD3P

از دوستانی که وارد هستند و حوصله دارند تقاضا میکنم من رو راهنمایی کنند و اگه میتونن روی عکس این مادربورد برای من مشخص کنند که چی رو باید کجا بزنم...

70 در صد کار رو میدونم و در بعضی قسمت ها شک دارم...اگه کمک کنید موفق میشم.

2. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اکثر کابل های مادربرد فقط از یک طرف جا می خوره

فقط کابل فلاپی هست که باید در جا زدن اون دقت کرد

بقیه کابل ها هم یک شیار داره که با شیار روی مادربرد مچ می شه یا یک رنگ خاص داره که با رنگ روی پورت مچ میشه

بجز کابل فلاپی بقیه کابلها وارونه یا اشتباه جا نمی رن و حتما از یک طرف با هم ست می شن

4. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.لطفا اگر این پست مربوط به اینجا نمیتونه باشه پست رو انتقال بدین و به من پیام خصوصی بدین.ممنون

من میخوام قطعاتی رو که خریدم سر هم کنم...مشکلی که دارم این هست که :

بعضی از کابل های کیس و پاور رو نمیدونم از کدوم طرف باید جا بزنم...یعنی نمیدونم مثلا کابلی که مربوط به ریست هست رو از کدوم طرف باید جا یزنم یا مثلا کابلی که 20 رشته سیم داره و از پاور میاد رو از کدوم طرف باید جا بزنم..

این سوال ها برای من پیش میاد :

اگر کابل رو وارونه جا بزنم یا مثلا به یک جای اشتباه از مادربرد وصل کنم امکان خرابی مادربورد یا قطعات دیگه هست؟
    قسمتی که روی مادربورد FDD نام داره برای کابل فلاپی هست؟
    آیا باید کابلی که 20 رشته داره و از پاور میاد رو به مادربورد وصل کنم؟ همزمان با کابل 4 رشته ای که از پاور میاد و باید به قسمت ATX-12v وصل کنم؟منظورم اینه که هر دوی این کابل ها باید به مادربورد وصل بشن؟
    وظیفه هر کدوم از اینها چی هست؟کدومش برای برق هست؟و دیگری برای چه منظوری هست؟

کابل های ریست سیستم و روشن کردن سیستم به کدام قسمت مادربورد باید وصل بشن؟منظورم این هست که به کدوم عبارت درج شده روی مادربورد اختصاص دارن؟

مادربورد من این هست :
    GA-MA770T-UD3P

از دوستانی که وارد هستند و حوصله دارند تقاضا میکنم من رو راهنمایی کنند و اگه میتونن روی عکس این مادربورد برای من مشخص کنند که چی رو باید کجا بزنم...

70 در صد کار رو میدونم و در بعضی قسمت ها شک دارم...اگه کمک کنید موفق میشم.
    سلام دوست گلم.
    الان یک ماه از سوالتون گذشته و منم دقیقا به مشکل شما برخوردم.
    تو رو خدا یه توضیح بدید که بالاخره اون کابل 4 رشته ای پاور رو وصل کردید یا نه و اگر وصل کردید ، به کدوم قسمت سوکت 2×4 پین مادربوردتون ؟
    من کارم گیره .
    ممنون از کسی که زود جوابم رو بده. من تا حالا اسمبل نکرده بودم ولی الان خیلی هاش رو به راحتی بستم.
    ولی این مورد جای شک نداره.

6. این کاربر از telcomm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط این ***** رو از آدرس حذف کن
    راهنمای کامل اسمبل سیستم در این تاپیک است. حتما کارتون راه میوفته.

مادربرد 2 سوکت داره یکی کناره CPU است یکی هم 20+4 پین است یعنی دو کابل 20 پین و 4 پین کنار هم قرار میگیرند و 24 پین رو تشکیل میدند.
    جهت قرار گیریشون هم مشخصه چون هم کابل هم سوکت مادربرد دارای یک برجستگی هستند که باید بعد از قرار گیری قفل بشن.

اون برجستگی هم کاملا در عکس مشخصه البته این عکی برای 8 پین است

4 پین بالایی مال همون مادربرد است 4 پین پایینی مال فلاپی
    Last edited by Hossein Adeli; 25-12-2009 at 17:34.

8. این کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nima2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    فکر کنم ی سری به دفترچه مادربردت بیاندازی کاملا متوجه میشی منظورم فیش های hdd , power reset هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •