تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: کمک کنید! LED b7000 سامسونگ

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض کمک کنید! LED b7000 سامسونگ

سلام
    من و داداشم با هم دوتا led b7000 خریدیم من متوجه شدم که تصویر تلویزیون ما با اونی که برادرم خریده فرق داره تا اینکه هر دوتاشونو گذاشتیم بقل دست همدیگه دیدیم واقعا با هم فرق میکنن همه تنظیمات روی هر دوتا دقیق یکی بود
    قبلا برای یک شرکتی 10 تا مونیتور سامسونگ خریده بودم حس میکردم بین این 10 تا مونیتور به سختی میشه 2 تا مونیتور پیدا کرد که تصویرش شکل هم باشه ولی دیگه فکر نمیکردم روی یه کالایی با این قیمت این مشکل وجود داشته باشه الان من چیکار باید بکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فرقشون چیه؟
    چه جوری تست می کنید؟
    از یه منبع؟(آنتن؟)
    همزمان خریدید؟

داره خودمونی میشه lebowski's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فرقشون اینه که کلا انگار دو تا تلویزیون از مدلای مختلف یا مارکای مختلف هستن هردوتا از جمهوری گرفتیم از یه مغازه به طور همزمان هر دوتا گارانتی سام سرویس دارن شماره سریال هر دو تا تقریبا پشت سر همه با همه چیز امتحان کردیم دوتا فیلم dvd یجور ماهواره دستگاه بازی هر دوتارو بقل دست همدیگه یعنی اینقدر این موضوع روی مخ من بود که تلویزیون بردم خونه داداشم و دقیقا بقل هم امتحان کردیم به نمایندگی زنگ زدیم یه آقایی چندتا کار گفت کردیم که دیگه مطمئن شد صد در صد رو تنظیم کارخونه هست آخرش گفت زیاد حساس نباشید فقط همین!

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

فرقشون اینه که کلا انگار دو تا تلویزیون از مدلای مختلف یا مارکای مختلف هستن هردوتا از جمهوری گرفتیم از یه مغازه به طور همزمان هر دوتا گارانتی سام سرویس دارن شماره سریال هر دو تا تقریبا پشت سر همه با همه چیز امتحان کردیم دوتا فیلم dvd یجور ماهواره دستگاه بازی هر دوتارو بقل دست همدیگه یعنی اینقدر این موضوع روی مخ من بود که تلویزیون بردم خونه داداشم و دقیقا بقل هم امتحان کردیم به نمایندگی زنگ زدیم یه آقایی چندتا کار گفت کردیم که دیگه مطمئن شد صد در صد رو تنظیم کارخونه هست آخرش گفت زیاد حساس نباشید فقط همین!
    دوست عزیز از این جور گزارشات در مورد محصولات کره ای و چینی در وبسیاتهای عمومی به کرات دیده میشه به خصوص در کشورهای جهان سومی که معمولا جنسهای درجه دوم و سومشون رو به این کشورها صادر میکنن و در اغلب موارد در کشورهای اروپایی و آمریکایی فروشنده و سرویس دهنده رو علاوه بر اینکه مجبور به بازپرداخت پول جنس خریداری شده میکنن غرامت هم میگیرن ولی تو ایران فکر نمیکنم شما راه به جایی ببرید اگر خیلی از این موضوع ناراحت هستید باید ضرر فروش و خرید یک پنل دیگه رو متقبل بشید.
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منم از این جور انتقادها نسبت به کیفیت ساخت محصولات سامسونگ و ال جی زیاد توس سایتهای خارجی دیدم

9) کیفیت ساخت
    بسیاری از کاربران اینترنتی خارجی معتقدند سامسونگ بی برو برگرد خرابه یا بعدا خراب میشه و برای همین به سامسونگ نمره خوبی نمیدند.
    البته مساله شما یه کمی عجیبه
    شاید بهتر باشه Firmware تلویزیونتون رو آپدیت کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من واقعا متاسفماخه چطور همچين چيزي ممكنه؟ادم 2.5 تا 3 ميليون پول tv ميده اخرش اين؟؟
    توي يه تااپيك ديگه هم ازترك خوردگي خود به خود b690 گزارش داده شده.
    يه سوال؟ايا محصولات برند هاي پاناسونيك و سوني(از درجه ي اعتبار گفتم)براشون همچين موردي پيش اومده يا گزارش شده(در اسيا)؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوست عزیز از این جور گزارشات در مورد محصولات کره ای و چینی در وبسیاتهای عمومی به کرات دیده میشه به خصوص در کشورهای جهان سومی که معمولا جنسهای درجه دوم و سومشون رو به این کشورها صادر میکنن و در اغلب موارد در کشورهای اروپایی و آمریکایی فروشنده و سرویس دهنده رو علاوه بر اینکه مجبور به بازپرداخت پول جنس خریداری شده میکنن غرامت هم میگیرن ولی تو ایران فکر نمیکنم شما راه به جایی ببرید اگر خیلی از این موضوع ناراحت هستید باید ضرر فروش و خرید یک پنل دیگه رو متقبل بشید.
    موفق باشید.
    خيلي جالبه منم يجا تو فروم هاي خارجي خوندم يكي يه تي وي فكر كنم پايونير سفارش داد بعد از دو سه روز اومدن دمه درشون عذرخواهي كردن و گفتن جنس هنوز به دستمون نرسيده (يه همچين چيزايي) بعد بهش يه تي وي ديگه دادن گفتن از اين استفاده كنين تا آخر هفته تي وي تون بدستتون برسه! حالا اينا ميگن حساس نباش
    Last edited by afshin b; 20-11-2009 at 20:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

خيلي جالبه منم يجا تو فروم هاي خارجي خوندم يكي يه تي وي فكر كنم پايونير سفارش داد بعد از دو سه روز اومدن دمه درشون عذرخواهي كردن و گفتن جنس هنوز به دستمون نرسيده (يه همچين چيزايي) بعد بهش يه تي وي ديگه دادن گفتن از اين استفاده كنين تا آخر هفته تي وي تون بدستتون برسه! حالا اينا ميگن حساس نباش
    شما ظاهرا فراموش كردين كه تو يه كشور جهان سومي دارين زندگي مي كنين .!!! چه انتظاراتي دارين . لطفا گرين كارد يه كشور اسكانديناوي تهيه نموده و از زندگي لذت ببريد !!!

9. این کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

n
    سلام
    من و داداشم با هم دوتا led b7000 خریدیم من متوجه شدم که تصویر تلویزیون ما با اونی که برادرم خریده فرق داره تا اینکه هر دوتاشونو گذاشتیم بقل دست همدیگه دیدیم واقعا با هم فرق میکنن همه تنظیمات روی هر دوتا دقیق یکی بود
    قبلا برای یک شرکتی 10 تا مونیتور سامسونگ خریده بودم حس میکردم بین این 10 تا مونیتور به سختی میشه 2 تا مونیتور پیدا کرد که تصویرش شکل هم باشه ولی دیگه فکر نمیکردم روی یه کالایی با این قیمت این مشکل وجود داشته باشه الان من چیکار باید بکنم؟
    دوست عزیز من هم میخوام ازاین تلویزیون بخرم .ارزش خریذن نذارد؟لطفا کمی درموردامکاناش بگو.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان لطفا این بحث وسائل خونه ما از وسائل خونه شما بهتره و ... تمومش کنن.طرفداری بی جهت از هر برندی در نهایت باعث هدر دادن پول برای یک محصول بد میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •