دوستان سلام چگونه مي توان يك ويديو كليپ ذخيره شده در inbox messaging نوكيا 6630 را از طريق كابل به كامپيوتر انتقال داد. اين ويديو كليپ را از يك سوني اريكسون w550 و از طريق bluetooth به نوكيا 6630 انتقال داده ام كه مستقيما توي inbox messaging ذخيره شد ولي به هيچ طريقي نمي توان ان را به gallery يا كامپيوتر انتقال داد از راهنمايي شما متشكرم مهیار عزیز سلام از اینکه سوالم را پاسخ دادی سپاسگزام ولی فکر میکنم نتوانستم منظور خود را به خوبی بیان کنم . این ویدیو کلیپ ها هم اکنون در قسمت inbox در منوي messaging ذخيره مي باشند. نرم افزار همراه موبايل را با نام nokia pc suite را روي كامپيوتر نصب كرده ام . ولي وقتي موبايل را با سيم به كامپيوتر وصل ميكنم به هيچ عنوان نه در پوشه هاي memory card و نه در پوشه هاي memory phone و پوشه هاي زير مجموعه انها يعني پوشه ويديو اين ويديو كليپ ها وجود ندارند و نه از طريق كامپيوتر و نه از طريق موبايل قابل انتقال به هارد كامپيوتر نمي باشند. زيرااين ويديو كليپ ها حتما بايد در قسمت gallery ذخيره باشند تا بتوان انها راچه از طريق سيم و چه از طريق bluetooth به كامپيوتر انتقال داد. ضمنا روي سيستم من تنها ويندوز xp sp2 داخل درايو E نصب ميباشد. لطفا مرحمت فرموده و توضيح كامل تري براي رفع اين مشكل ارايه فرماييد با سپاس فراوان و تبريك سال نو