تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: كاج مطبق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    شهرستان زاهدان

پيش فرض كاج مطبق

با سلام

امروز مي خواهم درباره كاج مطبق وطريقه رشد وتكثير آن اطلاعاتي را براي استفاده كاربران بزارم اميدوارم كه راضي باشيد

کاج مطبق

کاج مُطَبَّق نوعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است با نام علمی Araucaria heterophylla. کاج مطبق از خانواده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. کاج مطبق (Araucaric excelsa)

Araucaria heterophylla
    Araucaric excelsa
    گیاهی است سوزنی برگ و زیبا و از خانواده آراکرياسه با شاخه‌های مطبق، موطن اصلی آن جزيره نور فولک استرالیا است. رشد آن در محيط طبيعی زیاد ولی در آپارتمان به کندی رشد مینمايد احتياج به اکسيژن فراوان دارد و درجه حرارت بالا را تحمل نمی‌کند .
    نیاز های کاج مُطَبَّق:
    نور: اگرچه سايه را تحمل می‌‌کند ولی نزديک به پنجره با نور ملایم نگهداری کنيد البته قابلیت نگهداری در آفتاب را نيز دارد که بهتر است در بهار و تابستان آن را در خارج از آپارتمان نگهداری کنيد. در نور کامل بدون تابش آفتاب سبزتر ميماند ولی در آفتاب بهتر رشد می‌‌کند. هر چند وقت يکبار آن را 180 درجه بچرخانيد تا به طرف نور منحرف نشود.
    دما: قابليت تحمل همه دماها را دارد به همين دليل می‌‌توان آن را در داخل يا خارج از آپارتمان نگهداری کرد. (به عنوان گياه باغچه‌ای و آپارتمانی کاربرد دارد.
    آبیاری: در تابستان هفته‌ای دو بار و در زمستان در 7 تا 10 روز يکبار آبياری نما ييد خاک را هميشه مرطوب نگهداريد .
    خاک: خاک کمپوست برای اين گياه مناسب است. خاک را سبک تهيه نماييد مخلوطی از دو قسمت گل و سه قسمت برگ پوسيده برای اين گياه مناسب است.

تکثیر:تکثير کاج مطبق در خانه بسيار مشکل و تقريبا ناممکن است. برای تکثير از بذر يا قلمه استفاده می‌‌شود که البته قلمه بايد از انتها ی ساقه گياه باشد در غير اينصورت گياه حاصل کج در می‌‌آيد.

2. 2 کاربر از AZORA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

باسلام
    من یک کاج araucaria excelsa دارم که چند روز پیش به آن کود کریستالون دادم و پس از چند روز برگهای شاخه ها به سمت پایین خم شد( البته پنجره باز بود و هوا سرد شد و گلدان نیز نزدیک پنجره بود و فکر می کنم سرما آنرا اذیت کرده است ) ولی 2 روز پس از آن به علت ماموریت حدود 8 روز به گل آب ندادم ( البته زیر گلدانی پر از آب بود) حال پس از بازگشت دیدم چند برگ از یک شاخه برنگ سبز تیره در آمده و گل در همان حالت برگهای آویزان است.
    چگونه می توان این مشکل را برطرف نمود؟

با تشکر

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

باسلام
    من یک کاج araucaria excelsa دارم که چند روز پیش به آن کود کریستالون دادم و پس از چند روز برگهای شاخه ها به سمت پایین خم شد( البته پنجره باز بود و هوا سرد شد و گلدان نیز نزدیک پنجره بود و فکر می کنم سرما آنرا اذیت کرده است ) ولی 2 روز پس از آن به علت ماموریت حدود 8 روز به گل آب ندادم ( البته زیر گلدانی پر از آب بود) حال پس از بازگشت دیدم چند برگ از یک شاخه برنگ سبز تیره در آمده و گل در همان حالت برگهای آویزان است.
    چگونه می توان این مشکل را برطرف نمود؟

با تشکر
    دلیل خم شدن همون سرمای هواست گیاهو به محل گرمتری ببرین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من یک کاج مطبق دارم اون روزی که این گیاه رو خریداری کردم نوک شاخه هاش محکم و به سمت بالا بود ولی با گذشت زمان نوک شاخه هاش به سمت پائین افتاده و شل شده ، وقتی به این گیاه در بانکها و خانه ها دقت کردم دیدم اکثراٌ به همین حالت درآمده اند ولی همین کاجها حتی با اندازه خیلی بزرگ در گلفروشی ها همچین مشکلی ندارند . سئوال من از دوستان این است که چرا همچین مشکلی پیش می آید و راه حل آن چیست؟
    ضمناٌ من هفته ای یکبار بهش آب میدهم و با آب غبار پاشی می کنم در مقابل پنجره شمالی است و نور خوبی هم دارد. از وقتی هم که خریداریش کردم 3تا شاخه پائینش زرد شد که ناچار شدم از ته قطعشون کنم . خواهشم اینه که اگر کسی تجربه نگهداری این گیاه را داره به من کمک کنه . متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من یک کاج مطبق دارم اون روزی که این گیاه رو خریداری کردم نوک شاخه هاش محکم و به سمت بالا بود ولی با گذشت زمان نوک شاخه هاش به سمت پائین افتاده و شل شده ، وقتی به این گیاه در بانکها و خانه ها دقت کردم دیدم اکثراٌ به همین حالت درآمده اند ولی همین کاجها حتی با اندازه خیلی بزرگ در گلفروشی ها همچین مشکلی ندارند . سئوال من از دوستان این است که چرا همچین مشکلی پیش می آید و راه حل آن چیست؟
    ضمناٌ من هفته ای یکبار بهش آب میدهم و با آب غبار پاشی می کنم در مقابل پنجره شمالی است و نور خوبی هم داردودمای محل نگهدایش هم حدود 28 درجه است. از وقتی هم که خریداریش کردم 3تا شاخه پائینش زرد شد که ناچار شدم از ته قطعشون کنم . خواهشم اینه که اگر کسی تجربه نگهداری این گیاه را داره به من کمک کنه . متشکرم

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    ضمناٌ من هفته ای یکبار بهش آب میدهم و با آب غبار پاشی می کنم در مقابل پنجره شمالی است و نور خوبی هم داردودمای محل نگهدایش هم حدود 28 درجه است. از وقتی هم که خریداریش کردم 3تا شاخه پائینش زرد شد که ناچار شدم از ته قطعشون کنم . خواهشم اینه که اگر کسی تجربه نگهداری این گیاه را داره به من کمک کنه . متشکرم
    قسمت گیاهان زینتی و آپارتمانی جواب شما را داده ام

اگه نباشه جاش خالی می مونه pocke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    زیر سایه ی شما

پيش فرض

از کود مایع هم استفاده کنی بهتر تر می شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •