تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل رنگاوارنگ شدن مانیتورهای CRT

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض مشکل رنگاوارنگ شدن مانیتورهای CRT

من چند تا مانیتور از مدل CRT دارم که برند همشون سامسونگ هست. یه عیبی که همشون دارن اینه که رنگاوارنگ می‌شن. یعنی اینکه یه دفعه رنگ صفحه قرمز می‌شه، یه دفعه آبی، یه دفعه زرد و یه دفعه سبز.
    وقتی کابل مانیتور که سرش به کارت گرافیک وصل میشه رو دست می‌زنم رنگها تغییر می‌کنه. با این کار فهمیدم که مشکل از کابل سیگنال مانیتور هست. حالا نمی‌دونم چطوری تعمیرشون کنم. البته نمایندگی سامسونگ که تعمیرات مانیتور رو انجام بده با جایی که من هستم دوره و برام نمی‌صرفه که مانیتور رو به نمایندگی ببرم. من کابل مانیتور سامسونگ رو به صورت جدا تهیه کردم اما یکی از پین‌هاش با مانیتور سازگار نیست. یعنی پین کابل فابریکش 8 تایی و پین کابل جدیدی که من گرفتم 6 تایی. من یه جا شنیدم که کابلش رو یه جورایی درست می‌کنن که به مانیتورها می‌خورد.

اگه میشه در این زمینه کمکم کنید.

پروفشنال rasool1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز نمی دونم از کجا 8 تایی یا 6 تاییشو شمردی اما بعضی از سیمهای داخل کابل استفاده نمی شوند البته اینم بگم که هر مدل مانیتور کابل سیگنال مخصوص خودشو داره و نمی تونی از یک کابل برای دیگری استفاده کنی

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

من یه جایی شنیدم که میشه کابلها رو به هم تبدیل کرد. آخه من رفتم یه جایی که کارش تعمیر همین چیزا بود و ازش خواستم که یه کابل سیگنال مانیتور سامسونگ مدل 17830 به من بده گفت که نداریم و برای درست کردنشون از کابلهای دیگه استفاده می‌کنیم و تبدیل می‌زنیم.
    منظورم از جایی هست که کابل به برد اصلی مانیتور وصل میشه. کابل سیگنال مانیتور در داخل مانیتور به دو قسمت تبدیل میشه یه قسمتش به پشت لامپ تصویر وصل میشه و یه قسمتش به برد اصلی مانیتور.

پروفشنال rasool1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دقیقا درسته اما اینی که شما میگی تبدیل نیست اینجوریه که به اصطلاح میدونن کدوم پایه به کجا وصل میشه و این کار نه نقشه داره و نه تبدیل فقط از روی تست و تجربه این کار رو انجام میدن پیشنهاد میکنم ببری بدی یک نفر وارد درست کنه ارزش خراب کاری نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نضر من هیچ ربطی به کابل ندارد مشکل اصلی شما تمام شدن عمر مانیتور است زود برو تعویض کن با با یک lcd .
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر من هیچ ربطی به کابل ندارد مشکل اصلی شما تمام شدن عمر مانیتور است زود برو تعویض کن با با یک lcd .
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •