تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: این قطعات خوبه می خوام برم بخرم.

داره خودمونی میشه محمد مهندس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض این قطعات خوبه می خوام برم بخرم.

آقا من این قطعات رو با کمک بچه ها ی این سایت انتخاب کردم و با خوندن کلی بنچ مارک و رویو از سایت های خارجی و مشکلات قطعاتی که از لیست حذفشون کردم به دست آوردم لطفا به من بگید این سیستم خوبه و خوب جواب میده من کارم بازی نیست کارهایی مثل کار با نرم افزار های مهندسی و ... می باشد.
    mb=gigabyte ga-ex58-ud4p=345
    vga=sapphire 4870 toxic 1gb gddr5=205 to 215
    cpu=core i7 920 d0 steping=290
    ram =mushkin 3*1gb 1333=105
    power=green 885 eps=143
    printer=mp550 all in one=116
    حالا به نظرتون سیستم خوب هست.
    قیمتهام چطوره؟
    حالا آقا اگر نظر قیمتی دارید بگید خوبه یا قطعه ای که از این قطعات من بهتر باشه با همین قیمت یا کمی بیشتر اگر نظری دارید بگید چون نمی خوام بعدا پشیمون بشم که می تونستم بهتر بگیرم ولی کمی تنبلی کردم و سوخت دادم.
    اگر در مورد رم نظری دارید بگم که چون من عشقم این بود که corsair dominator 2000 gt بخرم ولی چون هم تو ایران نبود و هم خیلی گرون بود گفتم صبر می کنم تا بیاد و کمی قیمت خوب بشه بعد بخرم اگر رمی می شناسید که از این بهتر باشه ولی ارزون تر باشه بگید چون می خوام بعدا عشقم رو بخرم برای همین نمی خوام برای رم پول زیادی بدم

با تشکر از همه شما
    Last edited by محمد مهندس; 19-11-2009 at 21:02.

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

آقا من این قطعات رو با کمک بچه ها ی این سایت انتخاب کردم و با خوندن کلی بنچ مارک و رویو از سایت های خارجی و مشکلات قطعاتی که از لیست حذفشون کردم به دست آوردم لطفا به من بگید این سیستم خوبه و خوب جواب میده من کارم بازی نیست کارهایی مثل کار با نرم افزار های مهندسی و ... می باشد.
    mb=gigabyte ga-ex58-ud4p=245
    vga=sapphire 4870 toxic 1gb gddr5=205 to 215
    cpu=core i7 920 d0 steping=290
    ram =mushkin 3*1gb 1333=105
    power=green 885 eps=143
    printer=mp550 all in one=116
    حالا به نظرتون سیستم خوب هست.
    قیمتهام چطوره؟
    حالا آقا اگر نظر قیمتی دارید بگید خوبه یا قطعه ای که از این قطعات من بهتر باشه با همین قیمت یا کمی بیشتر اگر نظری دارید بگید چون نمی خوام بعدا پشیمون بشم که می تونستم بهتر بگیرم ولی کمی تنبلی کردم و سوخت دادم.
    اگر در مورد رم نظری دارید بگم که چون من عشقم این بود که corsair dominator 2000 gt بخرم ولی چون هم تو ایران نبود و هم خیلی گرون بود گفتم صبر می کنم تا بیاد و کمی قیمت خوب بشه بعد بخرم اگر رمی می شناسید که از این بهتر باشه ولی ارزون تر باشه بگید چون می خوام بعدا عشقم رو بخرم برای همین نمی خوام برای رم پول زیادی بدم

با تشکر از همه شما
    خوبه
    پیشاپیش مبارکتون باشه
    ولی به نظر من بهتره کارت گرافیک رو 5770 بگیرید درسته کمی از 4870 ضعیف تره ول از DX11 پشتیبانی میکنه و آینده خوبی هم داره

داره خودمونی میشه saied_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز قیمت مادر بوردو فکر کنم اشتباه کردی تو سایت لیون قیمتشو زده

GIGABYTE GA-EX58-UD4-P=373000

درست نمیگم ULTRA_BLACK؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با تشکر از جوابتون
    حالا بنظرتون رمی که انتخاب کردم خوبه یا چیز بهتری گیرم میاد؟
    در مورد مادربورد بگم که از پاساژ ایران قیمت گرفتم این کمترینش بود که تو طبقه دوم بهم دادن اکثرا تو اینترنت قیمتها رو بالا میزنن .
    dx11 که شما گفتید اگر اشتباه نکنم تو بازی کمک میکنه ولی من بازی نمی کنم حالا به نظرتون آیا به طور کل کمک میکنه؟
    یک مدل خوب و قیمت خوب 5770 رو بدید شاید اون رو خریدم.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

با تشکر از جوابتون
    حالا بنظرتون رمی که انتخاب کردم خوبه یا چیز بهتری گیرم میاد؟
    در مورد مادربورد بگم که از پاساژ ایران قیمت گرفتم این کمترینش بود که تو طبقه دوم بهم دادن اکثرا تو اینترنت قیمتها رو بالا میزنن .
    dx11 که شما گفتید اگر اشتباه نکنم تو بازی کمک میکنه ولی من بازی نمی کنم حالا به نظرتون آیا به طور کل کمک میکنه؟
    یک مدل خوب و قیمت خوب 5770 رو بدید شاید اون رو خریدم.

آقا مبارک باشه

خرید اون مادربرد با اون قیمت واقعا خوبه

در مورد گرافیک هم برندهای مختلف 5770 یک چیزی بین 200 تا 260 بسته به نوع برند تفاوت قیمت دارند

شما چون اهل بازی نیستید از هر کدوم که ارزونتر هست استفاده کنید

مطمئنا این کارت در بعضی از ماژول های خاص نرم افزاری در پردازش موازی خیلی کمک میکنه

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با تشکر تا ببینم خدا چی می خواد شاید هم خریدم.
    آقا کسی به ما نگفت آیا این رمی که انتخاب کردم رم خوبی هست یا نه فکر کنم cl9 هم باشه حالا لطفا نظراتون را بدید ممنون می شم.
    آقا کسی در مورد پرینتر که انتخاب کردم نظری نداره به نظرتون اون رو بخرم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه powerfulman2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام سیستم خوبی انتخاب کردی ولی چند پیشنهاد:
    1- به نظر من میزان پاور بالا انتخاب شده و یک 685 گرین جواب میده بدون هیچ مشکلی
    2- رم رو تیم انتخاب کن قیمت مناسبی دارند و خوب جواب دادند. البته این رم انتخابی شما هم من تا بحال مشکلی ازش نشنیدم.
    3- پرینترهای چند کاره (all in one) معمولا" کیفیت خوبی ندارند . اگه کاری که می خواهی انجام بدی رو مشخص کنی بهتر می تونم راهنمائیت کنم. مثلا" بیشتر می خواهی پرینت بگیری یا اسکن می کنی ؟ اگه پرینت میگیری رنگی یا سیاه و سفید؟ و یا بیشتر اسکن می کنی ....

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با تشکر از جواب شما.
    1-این کار من یک دلیل داره اون هم اینه که من الان یه سیستم سلرون دارم و کارت گرافیک 5200 که ماکزیمم پاوری که می خواد چون من اورکلاکش کردم 270 الا 280 وات هست ولی این پاور قبلی این سیستمم سوخت برای همین من رفتم پاور بخرم اون موقع تو نظرم بود که q9550 اینتل رو میخرم برای همین گفتم که میام یه پاور قوی می خرم که بعدا هم مشکل نداشته باشم بعد رفتم یه 535 ریل گرین خریدم ولی حالا با این سیستم رو دستم باد میکنه البته گذاشتم رو سیستم قبلی دادم رفت ولی گفتم یکم بالا تر میگیرم تا بعدا اگر خواستم کراس کنم یا بازم هارد بگیرم مشکل نداشته باشم و دوباره سوخت ندم.برای همین این پاور رو انتخاب کردم.
    2-این رم تیم خوب هست اگر خوبه این 3*1gb 1333چند در میاد از این ارزون تر میشه بالا هم گفتم می خوام خوش قیمت در بیاد رمم.
    3- کار من یه کار سادگی خانگی هست که یه موقع کپیه یه موقع پرینت آ4 یه موقع پرینت عکس و یه موقع هم اسکن این پرینتر که من انتخاب کردم canon mp550 هست که 9600*2400 رزولیشن پرینتش هست و 4800*2400 هم رزولیشن اسکنش هست سرعتش هم نسبتا خوبه و قیمتش هم ارزان تر شده 112 تومان قیمت دارم و یک سال هم گارانتی داره که این مشخصات رو هیچ کدوم از پرینتر های بازار با این قیمت ندارن.حالا اگر پرینتر خاصی مد نظر داری بگو تا روش تحقیق کنم چون من هفته دیگه می رم برای خرید سیستم.
    باز هم تشکر میکنم از همه شما اگر باز هم نظری درباره قطعات دارین بگید چون ممنون می شم اگر قیمت پایین تر هم دارید بدین ممنون میشم.

داره خودمونی میشه saied_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منم موافقم به نظر من رمو تیم بگیر
    چون الان که سیستمو بستی میره پی کارش تا بعد که بخوای سیستمو ارتقا بدی

به نظر من در مقایسه به سی پی یو و مادربرد انتخابیت رمتو 1600 یا 1800 می بستی عالی بود

راستی واسه چه نرم افزارایی میخوای سیستمو؟

اگه کارات محاسباتیه عددی هست بهتره رمتو عوض کنی تا یه حالی به سی پی یوت بدی عزیز

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کارم با ارکد متلب پروتئوس و... هست
    شما رمی میشناسید که با باس بیشتر قیمت خوبی داشته باشه لطفا با قیمت بگید.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •