تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: گیر کردن برای انتخاب برد برای i7 ها !

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

14 گیر کردن برای انتخاب برد برای i7 ها !

سلام بچه ها ...
    بچه های حرفه ای جواب بدن لطفا

دوستان من روی سایت آواژنگ و گیگا بایت دیدم که بردهایی با قابلیت پشتیبانی از SATA 3 و USB 3 مبتنی بر چیپ P55 اومده که از i5 و i7 با قابلیت رم سه کاناله پشتیبانی میکنه ! که وارد ایران هم شده ...

حالا میخوام بدونم آیا این بردهای P55 هنگام استفاده از i7 همان قدرت X58 رو دارن ؟ و در آینده نسل جدید i7 و یا حتی i9 رو پشتیبانی خواهند کرد ؟! (مثله 58) با در نظر گرفتن تفاوت سوکت ها!

آخه حقیقتش با دیدن امکانات این برد ، برا خرید بین این مدل P55A-UD 6 و بردهای X58 دچار تردید شدید شدم !!

دوستان خواهشا کامل راهنمائی کنن و توضیح بدن

ممنون از لطف دوستان

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    حالا میخوام بدونم آیا این بردهای P55 هنگام استفاده از i7 همان قدرت X58 رو دارن ؟
    P55 فعلا فقط از Core i7 860 و Core i7 870 پشتیبانی میکنه
    و در آینده نسل جدید i7 و یا حتی i9 رو پشتیبانی خواهند کرد ؟! (مثله 58) با در نظر گرفتن تفاوت سوکت ها!
    برای i9 خیر (برای X58 میاد) ولی شاید CPU های i7 قدرتمندتری با سوکت LGA1156 در آینده تولید بشه

آخه حقیقتش با دیدن امکانات این برد ، برا خرید بین این مدل P55A-UD 6 و بردهای X58 دچار تردید شدید شدم !!

دوستان خواهشا کامل راهنمائی کنن و توضیح بدن

ممنون از لطف دوستان
    البته فعلا 860 و 870 هر دو از 920 قویترند
    ولی کلا X58 نسبت به P55 آینده بهتری داره

3. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

بابک جان ممنون . این بردهای USB 3 و SATA 3 ساپرت X58 پس کی میان ؟! این برد رو دیدم و مردد شدم ، یعنی حالا با توجه به USB & SATA 3 بودن این برد P55A-UD 6 اگه من P6t Deluxe رو بگیرم برام آینده بهتری داره ؟! آیا امکانی وجو داره که رو این بردها هم از ین تکنولوژیها استفاده کرد ؟!!!

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

این بردهای USB 3 و SATA 3 ساپرت X58 پس کی میان ؟! این برد رو دیدم و مردد شدم ، یعنی حالا با توجه به USB & SATA 3 بودن این برد P55A-UD 6 اگه من P6t Deluxe رو بگیرم برام آینده بهتری داره ؟!
    معلوم نیست کی وارد بازار بشن!
    بستگی به سیاستهای وارد کننده ها داره!
    البته شما این مادربرد رو +Core i7 860 بگیری به هیچ عنوان ضرر نکردین!
    من چندین بار هم به دوستان عرض کردم که سیستم X58 رو فقط برای ارتقا به Core i9 نگیرید!
    چون حدود 1000$ قیمت CPU ش هست و کسی که همچین پولی برای CPU میده مطمئنا مادربردش رو هم ارتقا میده
    آیا امکانی وجو داره که رو این بردها هم از ین تکنولوژیها استفاده کرد ؟!!!
    خیر
    فقط باید منتظر بود و دید که کی X58 با این فناوریها وارد بازار میشن

راستی قیمت Gigabyte P55A-UD6 رو داری؟!
    فکر کنم قیمت خیلی بالایی داشته باشه!

پ.ن:
    قیمت جهانی Gigabyte P55A-UD6 حدود 330-370$ هست
    Last edited by Ultra_Black; 16-11-2009 at 23:36.

6. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چند نکته:

قابلیت کلی اورکلاک در سوکت 1156 کمتر هست در عوض Turbo Boost در فرکانس پیش فرض مخصوصا در بازیها اختلافی نسبتا محسوس با 920 ایجاد می کنه هرچند برای یک اورکلاک کاربردی 3.8 تا 4.0 مشکلی برای هیچ کدام وجود ندارد و طبیعتا باز 920 برتر میشه...

920 به زودی از رده خارج میشه و جاش رو به 930 میده که با فرکانس 2.8 و سایر مشخصات یکسان با قیمتی برای رقابت با 860 870 عرضه میشه(تقریبا قیمت جهانی فعلی 920 کمی بیشتر)

سوکت 1156 امکان SLI-CF لینک بالا 16-16 نداره پس برای این کار توصیه نمیشه (8-8)

رمهای سه کاناله و دو کاناله عملا تفاوت چندانی در همه اپلیکیشنها ندارند

پرونده 1156 (قویترین پردازنده ممکن) احتمال زیاد با همون 870 بسته خواهد شد و پردازنده های نسل بعدی مثل 650 و 670 در رده پایینتر خواهند بود

در هر نظر برای گیمینگ سوکت 1156 اقتصادی تر هست ولی کارایی 1366 امکان اورکلاک حرفه ای امکان ارتقا و ... در مجموع بالاتر هست خرید 1366 صرف ارتقا به i9 چندان منطقی نیست چون حداقل تا الان مشخص نشده این سری های اند دسکتاپ پردازنده های رده پایین در رنج قیمت 400 دلار دارد یا نه (تازه قیمت جهانی!)

در مورد USB3-SATA اگه امکان استفاده از تبدیلها باشه که هیچ اگه نه مین های سری جدید X58 البته به انبوه شدن قطعات سازگار با این فناوری هم توجه کنید!

موارد جزئی دیگه هم زیاد هست که بعضیش قبلا اشاره شد و باقی الان یادم نمیاد!
    Last edited by Kianoosh; 17-11-2009 at 02:54.

8. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •