خوشبختانه دوستان به من لطف دارند و به من یک سری منابع آموزش پایتون معرفی کردند من هم به شما معرفی می کنم.
1- (Roberge's Used Robot (RUR
این یک برنامه یادگیری محیط پایتون خود من هنوز تست نکردم ولی به نظر میاد برنامه خوبی باشه صفحه این برنامه در سایت اصلی پایتون
و برای دانلود به آدرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و قواعد و اطلاعات بیشترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این برنامه برای مبتدیان واقعا مفید هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- سایت پایتون
شامل راهنما بسیار مناسبی داردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-کتاب فارسی هم برای علاقمندان تهیه شده می تونند از سایت تهیه کنید خود من هم استفاده کردم واقعا مفید بود.
4- کتاب انگلیسی هم فراوان هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A Byte of Python
Python Quick Referenceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dive Into Pythonکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Tutorial on Threads Programming with Pythonکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A Quick, Painless Tutorial on the Python Languageکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5- ویکی یادگیری پایتون به زبان فارسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6- انجمن پایتون البته این انجمن مربوط به ویکی پایتون هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید7- خود من هم از کتاب «اولین گام در دنیای برنامهنویسی با پایتون» انتشارات ناقوس خیلی استفاده کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها اشکال این کتاب اینکه نایاب شد و تنها در کتابخانه تونستم پیدا کنم
اگر دوستان منابع خوب دارند بگن تا دوستان بیشتری استفاده کنند
باز هم از آقای رسولی و اقای ابتین ممنونم که درتهیه این مقاله و پست کمک کردند.
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جواب بصورت نقل قول