راستی من تا الان 3نفر عضو p30world کردم ولی چرا تویه پروفایلم نمینویسه معرف 1نفر یا 2نفر یا ........
دلیلش چیه لطفا حل کنید این مشکل...
راستی من تا الان 3نفر عضو p30world کردم ولی چرا تویه پروفایلم نمینویسه معرف 1نفر یا 2نفر یا ........
دلیلش چیه لطفا حل کنید این مشکل...
در سربرگ آمار و ارقام میزنه :
General Information
- آخرين فعاليت ها: امروز 12:11 PM
- فعالیت فعلی: بازديد كننده داستانهاي كوتاه
- تاريخ عضويت: 05-02-2009
- معرف: 0 نفر
خوب منم میدونم اونجا میزنه ولی چرا نیست؟؟؟
واسه ی من 0 هنوز...مثلا من هم چندوقت پیش یکیو معرفی کردم و هم یکیو دیروز(hamedsaw) ولی بازم 0هستش؟؟؟؟
احتمالا این دوستان ، شما رو به عنوان معرف وارد نکردن
یا یوزر نیم شما رو اشتباه وارد کردن و ....
نه من خودم واسشون اسمه کاربریمو نوشتم...
میتونید برید این کاربرو بینید که دیروز درست شده و معرفش من بودم(:
(hamedsaw)
اینم چندوقته پیش درست کرد:(d.dariosh )
2نفر دیگه هم هستند که اسمه کاربریشون یادم نیست...
Last edited by rezadevilmaycry; 16-11-2009 at 12:28.
میدونم جاش اینجا نیست ولی مجبور شدم چون نمیدونم چرا "مرتبط با انجمنها " رو باز میکنم مینویسه در این انجمن گفتگویی انجام نمیشود. پس همین سوال این تایپیک( چرا کسانی که من معرفی .... ) رو چطوری ایجاد کردید ؟
یا مثلا میخواهم توی انجمن فروشگاه سوال بپرسم . اونجا هم انمیشه. در حالی که من محدودیتی ندارم.
حالا مگه خیلی مهمه که به خاطرش عصبانی شدی؟!![]()
منظورتو نفهمیدم؛ وارد کردن معرف تو ثبت نام که اجباری نیست!درضمن اگر اسمه کاربری اشتباه باشه که اصلا اجازه ی ادامه نمیده تا عضو بشی
Last edited by H a m e e d; 16-11-2009 at 12:04.
باا این شکلکو همینطوری گذاشتم تا پستمو جواب بدن...لا مگه خیلی مهمه که به خاطرش عصبانی شدی؟!
درضمن ممکنه واسه ی شما مهم نباشه ولی برایه من مهمه.چطور یک اخطار میگیریم تویه پروفایلمون میمونه و ثبت میشه ولی این نمیشه؟؟؟!!!
اشتباهی گفتم منظورم این بود :منظورتو نفهمیدم؛ وارد کردن معرف تو ثبت نام که اجباری نیست!
اگر اسمو اشتباه بنویسی تایید نمیشه عضویتت(یعنی میتونی ننویسی ولی اگر نوشتی باید درستشو بنویسی اینطور نیست مگه؟!!)
Last edited by rezadevilmaycry; 16-11-2009 at 12:32.
سلام
دوست من حتما ن شما از کامپییوتر خودتون اون ها را ثبت نام کردین و سیستم 2 IP یک جور را همون 1 حساب میکنه.
باید IP فرق داشته باشه.
موفق باشید
چقدر جالب و همینطور چقدر مسخره...دوست من حتما ن شما از کامپییوتر خودتون اون ها را ثبت نام کردین و سیستم 2 IP یک جور را همون 1 حساب میکنه.
خوب اینطوری که آدم هایی که میرن کافی نت و یا جاهایه دیگه نصفشون هم نمیتونن امتیازی بگیرن یا ثبط بشه تویه پروفایلشون چون خلاصه قبلا یکی با اون کامپوتر ثبت نام کرده...خلاصه درصدش خیلی کم میشه...اینطور نیست؟؟؟
(پس من فکر کنم باید باهاشون برم کافی نت و بهشون بگم یه اسمه کاربری دیگه درست کنن چون اینطوری اصلا عادلانه نیست البته اگر یکی قبلا درست نکرده باشه تویه اون سیستم ...)
من فکر کنم باید به این رسیدگی بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)