سلام دوستان
آیا ورژن نهائی ویندوز 7 ( 22 اکتبر) واسه DELL اومده؟
من که D820 گرفتم ، XP اش رو دادم به دوستام که بریزن رو لپ تاپ DELL شون که ویندوز نداشن. حالا میشه CD ویندوز 7 رو از دوستام بگیرم؟ یا باید بخرمش؟ چون حتما میخوام Genuine باشه.
سلام دوستان
آیا ورژن نهائی ویندوز 7 ( 22 اکتبر) واسه DELL اومده؟
من که D820 گرفتم ، XP اش رو دادم به دوستام که بریزن رو لپ تاپ DELL شون که ویندوز نداشن. حالا میشه CD ویندوز 7 رو از دوستام بگیرم؟ یا باید بخرمش؟ چون حتما میخوام Genuine باشه.
ويندوز اريجينال 7 مي خواهي؟
تو ايران نيست
سلام
یعنی لپ تاپ های DELL که جدیدا با ویندوز 7 ارائه میشن ، ایران نیومده ؟؟
من ویندوز اورجینال لپ تاپم XP هستش ، ولی CD ویندوز ویستای لپ تاپ DEll یکی از دوستان رو گرفتم و نصب کردم.( بگذریم که برگشتم و XP رو 4چنگولی چسبیدم) حالا میشه با 7 هم همین کار رو کرد؟
ممنون . . .
یعنی چی xp شو دادم به دوستام.اون xp اگه اصل باشه فقط رو دستگاه خودت قابلیت نصب داره شماره سریال دستگاه رو چک میکنه هر دفعه
- نه. من الآن CD اوریجینال XP ام رو که لیبل مایکروسافت و دل روش خورده و نوشته "تنها برای محصولات دل" به هرکی که DELL داره میدم و بعد از ریختن کاملا Genuine هست و تمام آپدیت ها رو میگیره .
- این کار رو برای 8 تا لپ تاپ دل دوستام ، که ویندوز اصلیشون vista بوده ولی خودشون xp می خواستن نصب کردم و هیچ مشکلی نداره. (از جمله دو تا لپ تاپ Dell-Inspiron-1525 و Dell-XPS و Dell-Latitude-D620 و ....) تازه CD رو بهخ راحتی با NERO کپی کردم و بهشون دادم .
- ولی اینو بگم که این cd روی سایر لپ تاپ ها جواب نمیده ، مثلا سونی یا ASUS .
در حال حاضر فقط سوني با ويندوز 7 اريجينال ديدم تو بازار
Hp dv6 جدیدا هم ویندوز 7 اورجینال دارند .
الآن تماس گرفتم با زیگورات ( بهترین گارانتی دل که 4 ساله باهاشون کار میکنم) گفت تا امروز (25 آبان 88) ویندوز 7 واسه محصولات DELL نیومده ایران.
ممنون دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)