سلام دوستان به نظر شما بین این دو خنک کننده کدوم میتونه انتخاب بهتری باشه از هر لحاظ؟
با تشکر.
سلام دوستان به نظر شما بین این دو خنک کننده کدوم میتونه انتخاب بهتری باشه از هر لحاظ؟
با تشکر.
thermal right 120
من با اون CM V8 کار کردم و راضی بودم برای مثال می تونم بگم که یک I7 920 تا 3.6 اور کردم و دما توی لود کامل حدود 71-73 میشد
از اون مدل هم اطلاعی ندارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دوست عزیز تو این مقایسه ای که شما گزاشتید اون مدل Thermalright -120 eXtreme نیست!
راستی یه چیز دیگه سایت تک رایان V8 رو میده 79 تومن ولی لیون V8 رو میده 90 تومن ! و Thermalright -120 eXtreme رو میده 79تومن.!
دلیل این ارزونی V8 چی میتونه باشه؟
Last edited by i-like-ddd; 15-11-2009 at 13:50.
من زنگ زدم تک رایان گفتم چرا انقد ارزون میدی گفت خوب ارزون میدیم دیگه چون خودمون نمایندگیشو داریم . گفتم پس چرا دریا میده 90 تومن میگه اونا فروشگاهای کولر مستر هستن ماخود شرکت اصلیش ! تعجب کردم به نظر شما کدوم راست میگن؟
و اینکه ایا V8 مدل تقلبی هم داره؟
با تشکر .
(بابک جنا کجایی بازم نیازمند یاری شما هستم.!)
سلاممن زنگ زدم تک رایان گفتم چرا انقد ارزون میدی گفت خوب ارزون میدیم دیگه چون خودمون نمایندگیشو داریم . گفتم پس چرا دریا میده 90 تومن میگه اونا فروشگاهای کولر مستر هستن ماخود شرکت اصلیش ! تعجب کردم به نظر شما کدوم راست میگن؟
و اینکه ایا V8 مدل تقلبی هم داره؟
با تشکر .
(بابک جنا کجایی بازم نیازمند یاری شما هستم.!)
احسان جان آمدم
شما هر کدوم رو بگیرین ضرر نکردین
هر دو بسیار عالی و برای اورکلاک نیمه حرفه ای کاملا جوابگو هستند (تقریبا تو یک سطح هستند)
تا اونجایی که میدونم V8 تقلبی نداره
امدی جانم به قربانت.
خیلی ممنون از راهنماییت دستت درد نکنه.
راستی من یه سیستم دارم دیشب سی پی یوشو در اوردم فن و هد سینکشو تمیز کردم دوباره جا زدم دیگه سیستم بالا نیومد این مشکلو کدوم قسمت باید مطرح کنم؟
راستی من یه سیستم دارم دیشب سی پی یوشو در اوردم فن و هد سینکشو تمیز کردم دوباره جا زدم دیگه سیستم بالا نیومد این مشکلو کدوم قسمت باید مطرح کنم؟
احسان جان دیگه روشنش نکنی ها!
زدی خمیر سیلیکونشو پاک کردی دیگه عزیز!
یه خمیر سلیکون بگیر بزن اگه روشن نشد
تو بخش مشکلات سخت افزاری مطرح کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان V8 دارم کولر خیلی خوبی هست منتهی بدیش اینه که تا 4000 خوب خنک میکنه بالای 4000 یکم ضعیف هست. فنش هم اسمن دورش 1800 هست تا 2100 میره. در کل ازش راضیم.
یه ترمال بلک هم گرفتم که هنوز تست نکردم ولی باز هر 120 Ex که بگیری به V8 برتری داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)