تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل خاموش شدن مادربورد . . .

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض مشکل خاموش شدن مادربورد . . .

سلام
    من مینبورد مدل Asus p5gd2 Delux دارم که متاسفانه تو ویندوز XP هنگام shut down یا hibernate ریستارت میشه !
    ولی این مشکل رو در ویندوزهای ویستا و سون ندارم . . .
    کسی میدونه چجوری میشه تو xp هم درستش کرد ؟

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

در مرحله اول سعي كنيد كه بايوس مادربرد رو آپديت كنيد و بعدش هم يه سري به درايورهاتون بزنين ببينيد چيزي اشتباه نيست؟

احتمالا با آپديت بايوس درست بشه

3. این کاربر از khark11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

1 - در قسمت prwer option ببینید تنظیمات درست باشه یعنی دستور shutdown با restart عوض نشده باشه.

2-به احتمال قوی همون طور که دوستمون فرمودند بایوستون آپدیت نیست .اون هم از طریق cd مادربردتون باید نرم افزار آپدیت رو
    نصب کنی و هنگامی که به اینترنت متصلی آپدیت کنید .

3- میتونه اشکال از ویروسی شدن یا شلوغ شدن برنامه رو سر cpu باشه که هنگام shutdown درست عمل نمیکنه میتونی
    برنامه های اضافه رو پاک کنی یا از system restore استفاده کنی.

4-امکان 10% میتونه از دمای بالای cpu هم باشه . دمای cpu رو از تو بsetup مادربرد یا از یکی از برنامه های دماسنج cpu مثل
    cpu z زیر نظر بگیرید که بالای 50 درجه نره اگر رفت حتما باید یه فکریبه حال کولینگ cpu بکنید میتونید از فنهای خنک کننده قوی
    استفاده کنید . فقط مواظب باشید ژل سیلیکون زیاد نریزید که خودش مثل عایق عمل می کنه.

موفق باشید

5. این کاربر از saeedn70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دمای Cpu رو دیدم 70 درجه بود فکر کنم به خاطر همین باشه چون بعضی موقع ها درست عمل میکنه ولی بیشتر موقع ها ریستارت میشه !
    آپدیت بایوس که خطرناک نیست مثلا اگه بخوام با اینترنت آپ کنم بعد وسطش قطع شه مشکلی پیش نمیاد ؟ چقدر طول میکشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دمای Cpu رو دیدم 70 درجه بود فکر کنم به خاطر همین باشه
    اوه اوه دوست عزیز سریع سستمت رو خاموش کن فن رو باز کن تمیز کن محل اتصال رو بین فن و cpu یا یه فن قوی بخر
    یا یه سیلیکون یخر بریز بینشون فن رو بند.

فعلا در کیستو باز بزار خیلی خطرناکه cpu میسوزه .

یه فن خوب 20 تومنه بخر به یه سیلیکون سرنگی 500 تومن یسریع دما رو برسون زیر 50 درجه.

هر چی بیشتر دست دست کنی cpu رو نابود می کنی...زودباش

8. این کاربر از saeedn70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

چرا هول میکنی بیچاره رو من با سیستم خودم 1 ساعت با دمای 87 کار کردم آخ نگفت (تا 4.1 اور شده بود )

10. این کاربر از Hessam_7800gtx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali.sholug's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    دوست خیلی خوب من
    مشکل شما از دمای CPU نیست (دمای CPU های اینتل معمولا بالاست )

من بیشتر از 5 سال با انواع مادربورد ایسوس کار کردم مشکل شما از آپدیت بایوس هم نیست مشکل شما درایورتون هست

اول یک سوال دارم ازتون شما درایور مادربردتون رو از CD اصلی مادر برد نصب میکنید؟ اگر جواب منفی هست برید تو سایت ایسوس و دراورهای مادر بردتون رو از سایت بگیرید

دوم اگر جواب سوال اول مثبت هست ویندوز XP که نصب میکنید احتمالا مشکل داره احتمالا خود ویندوز درایوری داره که با درایور اصلی مادر بردتون کانفلیکت میکنه

سعی کنید از ویندوزی استفاده کنید که حداقل دستکاری (ایرانی) روش انجام شده باشه

و مورد آخر برمیگرده به پاورتون چون مدیریت XP با ویستا و ویندوز 7 فرق داره احتمالا اگر با رعایت موارد بالا مشکلتون حل نشد با تعویض پاور مشکل حل میشه
    Last edited by ali.sholug; 15-11-2009 at 14:59.

12. این کاربر از ali.sholug بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوست خیلی خوب من
    مشکل شما از دمای CPU نیست (دمای CPU های اینتل معمولا بالاست )

من بیشتر از 5 سال با انواع مادربورد ایسوس کار کردم مشکل شما از آپدیت بایوس هم نیست مشکل شما درایورتون هست

اول یک سوال دارم ازتون شما درایور مادربردتون رو از CD اصلی مادر برد نصب میکنید؟ اگر جواب منفی هست برید تو سایت ایسوس و دراورهای مادر بردتون رو از سایت بگیرید

دوم اگر جواب سوال اول مثبت هست ویندوز XP که نصب میکنید احتمالا مشکل داره احتمالا خود ویندوز درایوری داره که با درایور اصلی مادر بردتون کانفلیکت میکنه

سعی کنید از ویندوزی استفاده کنید که حداقل دستکاری (ایرانی) روش انجام شده باشه

و مورد آخر برمیگرده به پاورتون چون مدیریت XP با ویستا و ویندوز 7 فرق داره احتمالا اگر با رعایت موارد بالا مشکلتون حل نشد با تعویض پاور مشکل حل میشه
    من از ویندوز xp sp3 استفاده میکنم فکر نکنم مشکل از ویندوز باشه چون چندتا ویندوز دیگه هم امتحان کردم . . .
    درایور رو از cd نصب میکنم ولی اینبار اصلا نصب نکردم چون تاثیر نداره بازم امتحان میکنم احتمالا مشکل از پاور باشه البته پاورم green 330 است . . .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من از ویندوز xp sp3 استفاده میکنم فکر نکنم مشکل از ویندوز باشه چون چندتا ویندوز دیگه هم امتحان کردم . . .
    درایور رو از cd نصب میکنم ولی اینبار اصلا نصب نکردم چون تاثیر نداره بازم امتحان میکنم احتمالا مشکل از پاور باشه البته پاورم green 330 است . . .
    اگه پاور مشکل داشت تو seven و ویستا هم باید اینطوری میشد سیستم شما هیچ مشکل سخت افزاری نداره چون تو دو ویندوز دیگه اتفاقی نمیفته
    یا ویندوز xp مشکل داره یا درایورها درست نصب نشده
    بایوس رو دیفالت کنید جواب نداد بایوس باید آپدیت کنید

15. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مشکل حل شد . . . من درایور مادربورد رو همیشه از هارد نصب میکردم ولی اینبار به توصیه یکی از دوستان از روی Cd اصلی نصب کردم و دیگه مشکل حل شد از همه دوستان که راهنمایی کردم متشکرم . . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •