سلام
من گوشیم 5530 هست میخوام
دائم اینباکسمو چک ..کنم
سوال 1: ایا راهی هست که هر ایمیلی که برای یاهوم میاد من از طریق گوشی مطلع شم و اونو بخونم؟؟
سوال 2: کلا چجوری تنظیم کنم؟؟؟
سلام
من گوشیم 5530 هست میخوام
دائم اینباکسمو چک ..کنم
سوال 1: ایا راهی هست که هر ایمیلی که برای یاهوم میاد من از طریق گوشی مطلع شم و اونو بخونم؟؟
سوال 2: کلا چجوری تنظیم کنم؟؟؟
1-نه مگر اینکه یک اکانت تویبرای خودت بسازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-اگه خواستی بسازی بگو تا برات راهنماش رو آپلود کنم
ممنون میشم راهنمایی کنی...پولیه این اکانت
Lonely Cat Games : ProfiMail - برنامه مدیریت ایمیل - ورژن3.22
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا ياهو سرويس POP3 رايگان نمي دهد و Plus هست لذا اگر ايميلتان بصورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است اينكار امكان ندارد. اما راه حل اينست كه روي سرور ياهو در کانادا اکانت خودمان را بسازيم .پس به آدرس زير برويد و يک ايميل ياهو براي خود بسازيد :
بعد از اينکه ايميلتان را ساختيد به Options برويد و روي POP Access and Forwarding کليک کنيد . سپس 'گزينه Web & Pop Accessکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
را انتخاب کنيد
حالا به قسمت messaging در گوشي برويد و روي mailbox كليك كرده و سپس Yes را بزنيد. بعد Start را بزنيد و گزينه POP3 را انتخاب كرده و next را بزنيد. موارد بعدي را مطابق زير پر كنيد :
My e-mail address : (your ID)@yahoo.ca
Incoming mail server : pop.mail.yahoo.ca
Outgoing mail server : smtp.mail.yahoo.ca
حالا در قسمت Access point in use گزينه دلخواه را انتخاب كنيد مثلاً MCCI Internet وnext را بزنيد. سپس براي Mailbox name يك اسم دلخواه تايپ كرده و Finish را زده و براي پيام بعدي ok كنيد. حال روي نام مربوطه كليك كرده و از قسمت options گزينه connect را انتخاب كنيد. موارد بعدي را مطابق زير پر كرده و در پيام بعدي yes را بزنيد.
Mailbox user name : your ID (without @yahoo.ca)
Mailbox password : your email password
اكنون كار تمام شده و قسمت inbox ايميل شما به نمايش در مي آيد. هر وقت شما به اين قسمت مراجعه كنيد و گزينه connect را انتخاب كنيد ايميلهاي جديد با يك صداي مخصوص به نمايش در خواهد آمد.
توجه :
- اين آموزش براي N73 تنظيم شده اما در روي گوشيهاي ديگر نيز هيچ تفاوتي ندارد.
- علاوه بر سرور کانادا سرورهاي ديگري که پشتيباني رايگان از Yahoo POP3 مي دهند به شرح زير هستند :
Yahoo Singapore
Yahoo Hong Kong
Yahoo India
Yahoo UK
------------------------------------------------------------------------------
من با نرم افزار هر کاری میکنم نمیتونم ایمیل چک کنم اگه تنظیم خاصی داره لطفا برام توضیح بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)