مشکل این کد کجاست
[/quote]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل این کد کجاست
[/quote]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکم زیادی کد گذاشتی که غیر قابل استفاده است مثلا
و یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این دو بخش هیچ استفاده ای نشده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل اگه خطایی میده خطا رو ذکر کنید.
خطا نمیده فقط کاری رو که من میخوام انجام نمیده من میخوام مقادیر ستون یک رو باهم جمع کنه و مقادیر ستون دوم رو هم همینطور و سپس اونها رو از هم کم کنه و مقدار اون رو در ستون سوم قرار بده
ببخشید ، من کدتونو نخوندم ، اگه میخواین کارایی که انجام میدین رو database تاثیر داشته باشه باید برنامه رو در حالت Release اجرا کنین
میشه بیشتر توضیح بدید
از اساتید کسی نیست که کمک کنه![]()
سلام
کدهای شما زیاد جالب توجه نیستند و کمی متداخل هستند و اشتباهات زیادی هم دارند.
کدهای پیشنهادی:
برای استخراج مقادیر از دیتابیس:
اولی دو مقدار مجزا را میخواند و دومی فقط یک مقدار را میخواند که بهینه تر است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=====
برای درج دیتای جدید:
در اولی فرض شده که دو فیلد شما متنی هستند و یک فیلد Autonumber هم در جدول دارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در دومی فرض شده هر دو فیلد عددی عادی هستند.
=====
اگر هم بخواهید نتیجه یک دستور SQL را در دستور SQL دیگری استفاده، معمولاً نیازی به انتقال در داخل کدها نیست و میتوان خود دستورات SQL را برای اینکار اصلاح کرد.
از راهنماییتون ممنونم من از کدهای شما به این صورت استفاده کردم ولی وقتی میخوام در قسمت select شرط بزارم خطای constant expression is requrid رو میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bluesky_ns; 28-11-2009 at 20:42.
سلام
دستوری که من الآن در بالا میبینم ایراد خاصی ندارد.ولی وقتی میخوام در قسمت select شرط بزارم خطای constant expression is requrid رو میده
(البته من کدهایم را در دو رویه مستقل نوشته بود و شما میتوانید dbCon را یکبار New و Open کنید و دوبار استفاده کنید، مشکلی ندارد)
شما باید کدهای مشکل دارتان را که خطا میدهد اینجا قرار دهید تا ایرادش را بتوان متوجه شد.
(همان کدی که میگوید شرط برایش گذاشته اید)
راستش رو بخاین من برنامرو بدون شرط اجرا کردم و هیچ خطایی نمیده ولی فقط مقدار صفر رو برمیگردونه
کدی که خطا میگیره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bluesky_ns; 29-11-2009 at 16:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)