تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل:restشدن سیستم موقع بیکاری-کارت شبکه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض مشکل:restشدن سیستم موقع بیکاری-کارت شبکه

سلام.
    1. یک سیستم داریم وقتی چند دقیقه که باهاش کار نکنیم رست می شه،رمش رو عوض کردم فایده نداشته در تنظیمات پاور آپشن هم موردی ندیدم .شنیدم سیستم موقع کار ناگهانی رست بشه این رو ندیدم موقع بیکاری

2. یک سیتم دیگه داریم ناگهانی ارتباطش با سرور قطع میشه وقتی هم که کابل شبکه رو قطع کنیم اصلا اعلام قطع شدن رو در نوار وظیفه نمی ده حتما باید سیستم رو ریستارت کنیم تا دوباره به شبکه وصل بشه این از چیه؟ویروس،کابل شبکه،کارت شبکه،.....
    ممنون میشم کمک کنید

پروفشنال rasool1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز برای مشکل اول بیشتر توضیح بدید مثلا وقتی به اسکرین سیور میره ریست میشه یا می خواد بیاد بیرون ریست میشه و قبل از اون و در مورد مشکل دوم احتمال ویروس هم هست اما کمه بیشتر احتمال مشکل سخت افزاری در کارت شبکه ممکنه باشه

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

در هر شرايطي اول ويندوز رو عوض كنين بعدش چك اسكن كامل بكنين تا خيالتان از ويروس راحت باشه. در ضمن قبل از نصب درايور ها آنتي ويروس رو نصب كنين و از آنتي ويروس قوي و آپديت شده استفاده كنين مثل كاسپراسكاي 2010 با كرك تريال ريست بگردين در انجمن پيدا ميشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز برای مشکل اول بیشتر توضیح بدید مثلا وقتی به اسکرین سیور میره ریست میشه یا می خواد بیاد بیرون ریست میشه و قبل از اون و در مورد مشکل دوم احتمال ویروس هم هست اما کمه بیشتر احتمال مشکل سخت افزاری در کارت شبکه ممکنه باشه
    به اسکرین سرور کاری نداره (غیر فعال کردم) مثلا 5 دقیقه که با سیستم کار نشه ریست می شه

پروفشنال rasool1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مدل مادر برد سی پی یو و قطعات دیگه و حتما پاور خودتونو بفرمایید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام.
    1. یک سیستم داریم وقتی چند دقیقه که باهاش کار نکنیم رست می شه،رمش رو عوض کردم فایده نداشته در تنظیمات پاور آپشن هم موردی ندیدم .شنیدم سیستم موقع کار ناگهانی رست بشه این رو ندیدم موقع بیکاری

2. یک سیتم دیگه داریم ناگهانی ارتباطش با سرور قطع میشه وقتی هم که کابل شبکه رو قطع کنیم اصلا اعلام قطع شدن رو در نوار وظیفه نمی ده حتما باید سیستم رو ریستارت کنیم تا دوباره به شبکه وصل بشه این از چیه؟ویروس،کابل شبکه،کارت شبکه،.....
    ممنون میشم کمک کنید
    اگر سیستم در موقع کار ریست نمیشه پس مشکل سخت افزاری نداره
    ویندوز رو عوض کنید درایورها مجددا نصب بشه و اسکن ویروس بعد برید تو قسمتpower option در control panel
    و قسمت power sheme گزینه ی home/office desk رو انتخاب کنید و گززینه های دیگر رو never کنید
    بایوس سیستم رو هم دیفالت کنید
    برای مشکل دوم
    ویندوز عوض بشه اسکن ویروس و درایور کارت شبکه مجددا نصب بشه
    کابل شبکه چک بشه مجددا ip دهی بشه
    میتونه این مشکل به خاطر فایروال باشه موقع کار شبکه بایستی فایروال خاموش باشه
    میتونه مشکل از سرور باشه از سرور به همین سیستم دستور ping بزنید ببینید ارتباط برقرار هست؟
    میتونه قطع شدن به خاطر مصرف برق کمتر باشه که برای غیرفعال کردن این حالت باید برید تو device manager
    روی کارت شبکه رفته راست کلیک وگزینه ی peroperties را انتخاب کنید بعد سربرگ power managment
    وتیک گزینه ی allow the computer to turn off the device to save power رو برداید
    در آخر تست کارت شبکه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگر سیستم در موقع کار ریست نمیشه پس مشکل سخت افزاری نداره
    ویندوز رو عوض کنید درایورها مجددا نصب بشه و اسکن ویروس بعد برید تو قسمتpower option در control panel
    و قسمت power sheme گزینه ی home/office desk رو انتخاب کنید و گززینه های دیگر رو never کنید
    بایوس سیستم رو هم دیفالت کنید
    برای مشکل دوم
    ویندوز عوض بشه اسکن ویروس و درایور کارت شبکه مجددا نصب بشه
    کابل شبکه چک بشه مجددا ip دهی بشه
    میتونه این مشکل به خاطر فایروال باشه موقع کار شبکه بایستی فایروال خاموش باشه
    میتونه مشکل از سرور باشه از سرور به همین سیستم دستور ping بزنید ببینید ارتباط برقرار هست؟
    میتونه قطع شدن به خاطر مصرف برق کمتر باشه که برای غیرفعال کردن این حالت باید برید تو device manager
    روی کارت شبکه رفته راست کلیک وگزینه ی peroperties را انتخاب کنید بعد سربرگ power managment
    وتیک گزینه ی allow the computer to turn off the device to save power رو برداید
    در آخر تست کارت شبکه
    ممنون از جواب تست می کنم نتیجه رو می گم فقط چند روز طول می کشه.راستی تا حالا از سرور هم ping کردم نشناخته- پورت Hub رو هم عوض کردم نشده .موندم چرا وقتی کابل رو قطع می کنم هیچ اعلانی نمی یاد حتی با دوبار کلیک روی آیکون شبکه، disableکار نمی کنه اگه سیستم ویروسیه چرا وقتی ریست می کنم درست می شه تازه هر چند روز یک بار اینجوری می شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •