آقایون به نظر شما این شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لپتاپ رو میده چون میشه کلا با 18 دلار میشه offer هاشو انجام داد اگه بفرستن از گمرک رد میشه؟
آقایون به نظر شما این شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لپتاپ رو میده چون میشه کلا با 18 دلار میشه offer هاشو انجام داد اگه بفرستن از گمرک رد میشه؟
سلام
به من كه ندادن , الان 6 ماه هم گذشته
با اين حال اگه دوست داشتي امتحان كن !!!
توي اين دنيا هيچ چيزي مجاني نيست و به آدم مجاني نميدن
درضمن :
لازم هستش بهت بگم كه بهتره امضات رو حذف يا ويرايش كني
چون طبق قوانين انجمن ها , هر گونه تبليغ در هر زمينه اي ممنوع هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
من هم اين كار رو انجام دادم ولي به نظرم سر كاريه.
با سلام.......دوستان
من هم فکر میکردم الکی هست...ولی یکی از دوستان اینترنتی....که الان وبلاگش را هم یادم نیست که بنویسم.....
حتی در وبلاگش هم ذکر کرده که لپ تاپ واسه اون اومده............دیگه نمیدونم
ولی ...اون سی دی های رایگان لینوکس....که رایگان هست....پس این هم به نظر من یک جورایی میشه گفت راست میگن...
آخه در سایتهای خارجی هم اگه دقت کرده باشین این سایتها را معرفی کرده اند و به دنبال زیر مجموعه واسه خودشون هستند....
دیگه نمیدونم راست هم یا سر کاری هست.....
<<<< ضمنا در مورد امضای این دوستمون هم بگم که وبلاگش اصلا نیست و Error میده>>>>>>
با تشکر مهدی صالحی
اون يكي از دوستان اينترنتي براي جمع آوري زير مجموعه اين چيزها را عنوان كرده (كه من كامپيوتر را گرفتم)
اگر اين موضوع حقيقت باشه فكر نكنم تو ايران صادق باشه يعني عمرا بشه به اون لپ تاپ توي ايران رسيد.
دوستاني داشتم كه به خاطر اين جور كار ها چقدر از پول و وقت خودشون را هدر دادند.
و توصيه به شما كه اين كار را نكنيد اين كار ها آخر و عاقبت نداره.
سلام و مرسی از جوابت
ممکنه بگی شما چطوری لپتاپ رو order دادی یعنی منظورم اینکه با کارت اعتباری offer شو خریدی و 18 نفرت هم همینطور؟ و در قسمت referals
18 نفر زیر مجموعه اومد و بعد order دادی؟
چون اگه اینکارا رو کردی و نفرستادن من دیگه وقتمو تلف نکنم برم دنبال کارت اعتباری و بی خیال شم.
ممنون
به نظره من زياد تو جزئيات نرو . كلا بي خيالش شو كه هيچي آخر و عاقبت نداره و بيخودي پول و وقتت را هدر نده.
برای من 18 نفر تمیل شده ولی میرم قسمت order این پیغام میده:
Our records indicate that you are not yet eligible to place your order.You must complete step 1 and 2 first.If this is incorrect please contact [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hank yo
این پیغام به شما میگه که....باید مرحله اول و مرحله دوم را کامل کنی....یعنی باید آفرها را پر کنی..یا به معنی دیگه باید به سایتهایی که داده..در اون سایتها ثبت نام کنید....
با تشکر
مهدی صالحی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)