سلام.
من قصد دارم یه پرینتر بخرم که کیفیت چاپ عکسش خوب باشه و با دوام هم باشه و بعد از یه مدت دردسر درست نکنه. ولی نمی دونم چه مارکی از همه بهتره.
لطفا منو راهنمایی کنین.
سلام.
من قصد دارم یه پرینتر بخرم که کیفیت چاپ عکسش خوب باشه و با دوام هم باشه و بعد از یه مدت دردسر درست نکنه. ولی نمی دونم چه مارکی از همه بهتره.
لطفا منو راهنمایی کنین.
Hp بگير حرف نداره
مخصوص عكس مدل 7760 هست من دارم خوبه الانم حدود 110هزار هست
ممنون. میتونین بیشتر توضیح بدین؟ مثلا در مقایسه با کنون و یا اپسون.
چند نکته هنگام خرید حتما مد نظرت باشه وگرنه بعدا شدیدا گرفتار میشی
رنگ پرینترها یا داخل یک پکیج هستند یا هر نگه به طور جدا یک پکیج داره به این صورت اگر هررنگ تمام بشه میتونی همان رنگ را جداگانه تهیه کنی و اگر اگر هر سرنگ داخل یک پکیج باشه اگر یک رنگ تموم بشه و احتیاج به ان رنگ داشته باشی مجبوری کل پکیج را بدون اینکه از بقیه رنگها استفاده کنی عوض یا شارج کنی
تا انجایی که من میدونم راحتترین شارژ کرن برایcanon هست
و پایین ترین قیمت پکیج هم برای canon هست
اما امتیاز hp اینکه با عوض کردن پکیج ان هد یا نازل که مهمترین قسمت پرینتر هست هم عوض میشه بر خلاف canon
من یک مدل hp گرفتم سه کاره یعنی پرینتر اسکنر و کپیر در حدود 78 تومن و کیفت چاپ خوبی
برای کفیت چاپ بالا باید به دقت چاپ یاهمان dpi دقت کنی
هرچه dpi بالاتر باشه کیفیت عکس هم بالاتره
باز هم یک امتیاز hp دیتر خشک شدن هد ان در مقایسه با دیگر مارکه از جمله canon ویک نقطه ضعف hp اینکه پکیج هاش نسبت به بقیه مارکها گرونتر هست
در کل پیشنهاد میکنم یکی از دو مارک canon or hp را انتخاب کن
canon یک مدل داره اگر اشتباه نکنم 5200i که 5 تا پکیج رنگ جدا داره و قیمت هم د رحدود 170000 تا 180000 ار زونترش هم هست مدل 4200i
تمام موارد فوق برای پرینترهای جوهر افشان هست و پرینترهای لیزری بحث و کات جداگانه خودش را داره
من ميخوام پرينتر و اسكنر خيلي خوب بگيرم ، يكي ميگه HP بگير ، يكي ميگه Canon بگير ، يكي هم ميگه Epson بگير !
خلاصه پاك منو گيج كردن !![]()
در مورد پرینتر یا canon یا hp اصلا سراغ epson نرو که گرانتی خوبی نداره
در مورد اسکنر هم hp , canon خوب هستن
دوست عزيز يعني كيفيت HP و Canon ، هردو يكسان هستند ؟
خوب من الان نميدونم از اين دو مارك كدوم رو بگيرم ، ميخوام از هر لحاظ خوب باشه ، منظورم اينه كه دردسر هاي بعدي مثل پشتيباني ضعيف و يا جوهر و هد و اينجور چيزا رو نداشته باشم .
سلام . من مي خوام يه پرينتر رنگي ساده بخرم كدوم مارك بهتره ؟
اپسون خوبه يا نه ؟
دستگاههاي سه كاره ( اسكن - پرينتر - كپي ) خوبه يا نه ؟ من شنيدم زود خراب ميشه ؟
انتخاب پرينتر کاملا بستگی به نوع استفاده داره...
نظر شخصی من:
-------------------
اگه ميخواين برای چاپ حرفه اي عکس استفاده کنين
بترتيب
1.Canon
2.hp
3.Epson
*توضيح: برای اين کار به کاغذ مخصوص عکس نياز دارين...
اگه هزينه نگهداری (هزينه جوهر و...) براتون مهمه
به ترتيب
1.Epson
2. hp
3.Canon
در کل من Epson رو بيشتر ترجيح ميدم (مخصوصاً برای استفاده خانگی و معمولی)
در مورد اسکنر هم فقط Canon رو قبول دارم، البته دستگاه های چند کاره Epson هم اسکن خوبی دارن
Last edited by amirali18; 18-03-2006 at 15:31.
سلام. پرينتر ساده و معمولي واسه كاراي شخصي و دانشگاهم نياز دارم ؟ كدوم مارك بهتره ؟ اين مدلهاي سه كاره چطوره ؟ كيفيت خوبي داره يا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)