تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: 5750 GTX 260 vs

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض 5750 GTX 260 vs

من یک بررسی برروی بنچمارکها کردم.گفتم نظرمو به بقیه هم بگم شاید کمکی براشون باشه
    توی بنچمارک این دو کارت به یک نتیجه میرسیم و اونم این هست که این 260 در بازی های قدیمی تر و مخصوصا اونایی که بر اساس فیزیکس ساخته شدن کاملا سرتره.ولی در بازی های جدید از 5750 کمی ضعیفتره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عجب!

مشخصه که درست بررسی نکردید GTX260 c216 حدود 5-10% از 5770 هم قویتره چه برسه به 5750 که با 4850 و GTS250 مقایسه میشه دوست عزیز یک تستی که شما گذاشتی ملاک نیست شما اول ببینید چی رو با چی مقایسه می کنن...

GTX260-HD 4870-HD5770

کارایی بالاتر با GTX260 Core 216 ارزش خرید و آینده نگری با 5770 از دور خارج شده 4870

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و GTS250-HD4850-HD 5750

کارایی , ارزش خرید بالاتر با 5750

مدارکش هم از سایتها و تستهای معتبر و مختلف موجوده!

قبل از اینکه با بررسی ها!اشتباه خودتون دیگران رو هم گمراه کنید کمی عمیقتر و با منابع معتبر و متعدد صحت گفته هاتون رو بررسی!کنید

موارد مشابه بدون اخطار پاک خواهند شد...
    Last edited by Kianoosh; 12-11-2009 at 09:19.

3. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من که گفتم در بازی های قدیمی 260 قویتره.ولی در بازی هایی که تازه داره میاد اینطور نیست.اینم یکی دیگه که میبینید 2بازی اول 5750 بهتره ولی 2بازی دوم 260خیلی بهتره
    البته فکر کنم core216 نیست core 192 هست.core 216 که حدود 30-40 تومان از 5750 گرونتره
    در ضمن من گفتم نظر منه و مدرکشو هم گذاشتم هرکسی دوست داشت قبول میکنه هرکسی دوست نداشت نه.اگه قرار باشه هرچی را به نظر شما اشتباهه پاک کنید که دیگه انجمن نیست.میخواید پست شمارا بزارم که میگفتید سری 5700 ارزش خرید نداره مدیر انجمن اومد گفت اشتباه میکنید؟پس طبق نظر شما ایشون باید پست شمارا حذف کنه که بقیه به اشتباه نیوفتن!!!

Last edited by iceweek; 12-11-2009 at 11:19.

داره خودمونی میشه amir_aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من می خوام یک گرافیک gtx260 بخرم اما با خوندن مطالب گوناگون تو سایت های مختلف واقعا گیج شدم...

فقط یک سوال ، آیا خرید gtx 260 با قیمت 300 هزار تومان (xfx) کار درستیه... ؟

یا به طور کلی بهترین گرافیک با 300 هزار تومان چه گرافیکیه ؟ (ضمنا قیمت 4890 سافایر رو هم گفتن 297 هزار..)

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان من می خوام یک گرافیک gtx260 بخرم اما با خوندن مطالب گوناگون تو سایت های مختلف واقعا گیج شدم...

فقط یک سوال ، آیا خرید gtx 260 با قیمت 300 هزار تومان (xfx) کار درستیه... ؟

یا به طور کلی بهترین گرافیک با 300 هزار تومان چه گرافیکیه ؟ (ضمنا قیمت 4890 سافایر رو هم گفتن 297 هزار..)
    قیمت 260 فکر نکنم اینقدر زیاد باشه.فکر کنم حدود 240 تومان هست
    260 کاملا از 4890 ضعیفتره
    5850 حدود 340 تومان هست.خوبی این کارت مصرف کم و دمای پایینش نسبت به کاراییش هست و از تکنولوژی های روز استفاده میکنه.کلا جدیدترین کارت گرافیکی هست که معرفی شده البته به همراه 5870
    4890 هم کارت خیلی خوبیه

gtx275 هم هست.کارت خوبیه.
    این کارت یک خوبی نسبت به بالایی ها داره که اون physics هست.
    Last edited by iceweek; 12-11-2009 at 18:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    همين دور و ورا !

پيش فرض

ممنون کیا جوون !
    ممنون از بنچ مارک های خوبی که گذاشتی
    ولی آخرش معلوم نشد کدوم قوی تره !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من که گفتم در بازی های قدیمی 260 قویتره.ولی در بازی هایی که تازه داره میاد اینطور نیست.اینم یکی دیگه که میبینید 2بازی اول 5750 بهتره ولی 2بازی دوم 260خیلی بهتره
    خب مشخصه که شما تعصبی دارید یا اطلاعاتتون چندان دقیق نیست ...

ببین دوست من بازی قدیمی چیه!؟کسی که تا الان با 7300 سر کرده و می خواد سیستم نو بگیره بازی مثل GTA IV-Crysis-RE5-FC2-COD5 و ...قدیمیه!؟!؟!بازیهای DX10 قدیمی هستند!؟!؟-11 همه گیر شده و 10 از دور خارج؟لطفا بحث بیهوده نکنید یک بازی که شما تستهای مختلفی ازش میزاری ملاک ما نیست

در ضمن من گفتم نظر منه و مدرکشو هم گذاشتم هرکسی دوست داشت قبول میکنه هرکسی دوست نداشت نه.اگه قرار باشه هرچی را به نظر شما اشتباهه پاک کنید که دیگه انجمن نیست.میخواید پست شمارا بزارم که میگفتید سری 5700 ارزش خرید نداره مدیر انجمن اومد گفت اشتباه میکنید؟پس طبق نظر شما ایشون باید پست شمارا حذف کنه که بقیه به اشتباه نیوفتن!!!
    شما هم می تونی نظرت رو بیان کنی ولی اگه اشتباه باشه نمیشه به همه تحمیلش کرد...و من چه کاربر عادی باشم چه مدیر انجمن حق دارم نظر اشتباه رو رد کنم یا نپذیرم

چون خبر نداری بله الان اصلا 5770 ارزش نداره چون یه افزایش 20-30 دلاری هم داشته و با این هزینه راحت میشه 4890 و 275 گرفت...

در اون مورد هم مدیر به کسی گفته بود که سه تا بنچ گذاشت به نظر من اولا دی ایکس 11 توضیحاتی که اون پست داده (کاملا درسته)شده و آخر هم علمی بیان شده برای گیمرها نیست اورکلاک مموری چندان مهم نیست تسهایی که داریم مشخص می کنه حتی اورکلاک شده هم خیلی افزایش کارایی نداشته در ضمن مگه باقی کارتها اور نمیشن؟در مورد قیمت به هیچ وجه ارزش این همه هزینه بیشتر رو نخواهد داشت وقتی میشه با هزینه کمتر 10% کارایی بیشتر گرفت و با هزینه مشابه 30% بیشتر فقط برای یک و دو بازی نمیریم دی ایکس 11 بگیریم مگه اینکه گیمر حرفه ای نباشیم حالا اگه حمایت بیخودی از سری 5700 داستان دیگه ای پشتش باشه اونو نمی تونم بگم ولی این مورد برای 5800 صادق نیست...

در ضمن مهدی عزیز که سر این سریها خیلی با هم گفت و گو دوستانه کردیم آخر اون پست گفته نسبت به سری 4000 یعنی 5700 جیگزین یک سری کارتهای 4800 که این کاملا مشخصه!

به نظر من هنوز یک و یا دو کارت GTX260-GTX275 از سری 200 هستند که با قیمت مناسب و با توج به افزایش قیمت رقیب ارزش خرید کاملا بیشتری دارند

حالا برای اینکه حرف شما رو کاملا رد کنم از همون بازی که روشش زوم کردید چند تست میزارم:تستهای دیگه هم موجوده!یک و دو تست و یک بازی ملاک نیست...

خب!؟قشنگ واقعیت روشن شد که 260 از 5770 و 5750 تقریبا در تمام بازی های جدید و خیلی جدید!DX10-DX11 به طور میانگین 5 تا 10 و 25-30% قویتره!؟اوهوم؟!

قیمت 260 فکر نکنم اینقدر زیاد باشه.فکر کنم حدود 240 تومان هست
    260 کاملا از 4890 ضعیفتره
    5850 حدود 340 تومان هست.خوبی این کارت مصرف کم و دمای پایینش نسبت به کاراییش هست و از تکنولوژی های روز استفاده میکنه.کلا جدیدترین کارت گرافیکی هست که معرفی شده البته به همراه 5870
    4890 هم کارت خیلی خوبیه

gtx275 هم هست.کارت خوبیه.
    این کارت یک خوبی نسبت به بالایی ها داره که اون physics هست.
    خب دوست عزیز ببینید اگه من بگم اطلاعاتت نادرسته ناراحت میشی GTX260 حدود 215 هست core 192 که تست شده حدود 185 هست!از بهترین برندها و اورکلاک شده BFG GTX260 OC Maxcore 230 هست!GTX275 هم بیار ارزونتر پیدا میشه از برندهای پایین راحت همون 250!

با این حال هنوزم میگم 5700 با توجه به قیمت فعلی ارزش خرید برای گیمر ها ندارد...

اون هم PhysX هست نه Physics

ممنون کیا جوون !
    ممنون از بنچ مارک های خوبی که گذاشتی
    ولی آخرش معلوم نشد کدوم قوی تره !
    عجب!!

فکر کنم هرکول قوی تر باشه...
    Last edited by Kianoosh; 12-11-2009 at 20:57.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مرسی از نظر شما.من هم از قبل میدونستم که 260 قویتره.ولی حتی با بنچمارک شما هم در نظر بگیریم اگه قرار باشه در بازی های DX11 این 2کارت یک کارایی داشته باشن پس 5750 به صرفه تره.منظور من اینه.
    درضمن بابت physx هم ممنون

10. 2 کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز من بازم اشاره می کنم به چند نکته بازی جدید با بازی DX11 و با بازی بهینه شده برای DX11 فرق می کنن

در تمام سایتها معتبر سخت افزاری 5770 با 260 و 4870 مقایسه شده و 5750 با 250 و 4850

5750 در تعداد بسیار کمی تست از یک یا دو بازی کارایی تقریبا برابر با 260 داره اما برای استفاده و مشخص شدن افکتها DX 11 فعال کردن AA-AF نیاز هست با توجه به قدرت 5750 فریم به شدت افت می کنه و قابل بازی نیست ...مثل تستسی که بهش استناد کردید همه فریمها زیر 30 یا 20 هست و شما در اول گفتی که 5750 قوی تره در بازی ها جدید که اینطور نیست و حالا میگی که ارزش خریدش بیشتر که بازم اینطور نیست...

با توجه به افزایش قیمت جهانی این سری از کارتهای HD 5000 فعلا ارزش خرید 5700 چندان بالا نیست و باز هزین کمتر و یا مشابه و کارایی بهتر در 90% بازی ها + صبر برای کاهش قیمت محصولات های اند این سری یا عرضه سری 300 بسیار منطقی تر خواهد بود

موفق باشی

12. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abfat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همیشه در ATI ها ودر 7هاش،منظورم 5700 یا 4700 هست،یه ایرادی هست اما در کل سری 5000 رادون یه سری قدرتمندیه و ساپورت DIRECTX11 در این کارتها یه دلیل خوب برای گرفتن این سری از کارتهاست.در حالی که NVIDIAهنوز نتونسته این پشتیبانی را اعمال کند.برای این بنچمارکها هم که زدید.یه سری به مجله ی عصر شبکه بزنید همون شماره ای که داره سری 5000 را تحلیل میکنه.شاید این اشتباهاتی که داشتید را برطرف کنید.راستی گفتن منبع این بنچمارکها هم ملاکه.ببینیم کسایی که این بنچمارکها راانجام دادند اصلا رعایت انصاف کردند؟؟؟؟!!!!!11

14. این کاربر از abfat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •