سلام به همگي دوستان
من ميخوام بين جداولم كه تو Sql تعريف كردم با ++c ارتباط برقرار كنم ،يعني بتونم يك formبسازم و با دستورات c ، تمام queryها رو اجرا كنم
كسي مي تونه كمكم كنه؟
help me please![]()
سلام به همگي دوستان
من ميخوام بين جداولم كه تو Sql تعريف كردم با ++c ارتباط برقرار كنم ،يعني بتونم يك formبسازم و با دستورات c ، تمام queryها رو اجرا كنم
كسي مي تونه كمكم كنه؟
help me please![]()
Last edited by wolfeye; 12-11-2009 at 18:50.
من فقط تونستم اینو پیدا کنم: تو header afxdb.h
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by IP007; 12-11-2009 at 09:29.
توی ویندوز کار می کنید یا لینوکس؟
تو لينوكس،RedHat
من با ابونتو کار می کنم.بسته mysql++ رو دانلود کن و نصب کن.هدر فایلها اضافه میشن.البته mysql هم که باید نصب کرده باشی.
Last edited by ali zi zeperto; 13-11-2009 at 07:03.
مرسي بخاطر راهنماييتون
در مورد كد بالا توضيح بيشتر please
اگه منابعي سراغ داريد ميشه معرفي كنيد؟
Last edited by wolfeye; 15-11-2009 at 06:42.
لینوکس و sql serverاما من مي خوام با SQL server2005 كار كنم،كد ارتباطيش فرق مي كنه؟
سر کار گذاشتید؟
لطفا بعد از اینکه زبان انگلیسی خوب یاد گرفتید و درساتون تموم شد سرچ کنید حتما به جواب می رسید.
Last edited by ali zi zeperto; 13-11-2009 at 07:06.
دستورات mysql فرق مي كنه؟بايد حتما مخصوص ردهت دانلودش كنم؟
Last edited by wolfeye; 15-11-2009 at 06:34.
SQL Server ODBC Driver for Linux/Unix Getting Started Tutorial
ببخشید بیشتر از این کمکی نمیکنم چون زیاد دیتابیس بلد نیستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هي توهين نكن، چقدر از خود راضي هستي
اگه نمی خواستم کمکت کنم که توضیحات اضافی که بالا دادم رو نمی دادم.قرار نيس معلوماتت رو به رخ بكشي
اینجا رو اگه بهتر می خوندی می فهمیدی که به رخ کشیدنی در کار نیست.این تجربیات من بوده تا اینجا با چند خط کد پایین که قابل شما رو نداره
لطفا بعد از اینکه زبان انگلیسی خوب یاد گرفتید و درساتون تموم شد سرچ کنید حتما به جواب می رسید.اینا خودش کمکه.باید بهت بگم که دنبال منبع فارسی یا فارسی زبانی که بتونه کمکت کنه نگرد
دستورات sql در همه شون یکیه بجز تفاوتهایی که مربوط به ساختار خودشونه.بله پکیج های مربوط به توزیع خودتون رو دانلود کنید و نصب کنید.البته سایت sun به ایرانی ها سرویس نمی ده.برای نصبش از طریق اینترنت از دستورات مخصوص توزیع تون استفاده کنید بهتره.من هم همینطوری نصب کردم.دستورات mysql فرق مي كنه؟بايد حتما مخصوص ردهت دانلودش كنم؟
این دو تا صفحه رو هم ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali zi zeperto; 13-11-2009 at 13:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)