تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: تغيير اتوماتيك هوم پيج

داره خودمونی میشه ali_ptr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض تغيير اتوماتيك هوم پيج

سلام خدمت تمامي اساتيد و سروران در سايت پي سي ورلد

دوستان من دنبال كد و يا تروجان تغيير اتوماتيك صفحه هوم پيج ميگردم و نياز خيلي فوري به اون دارم(دستي نباشه) و بطور خودكار آدرس هوم پيج رو بعد از ورود به سايت يا وبلاگ عوض كنه خواهشا كدها و يا تروجانهايي رو معرفي كنيد كه كار كنند

منتظر پاسخ هستم

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز شدیدا توصیه میشه که از این کد ها استفادن نکنید چون عواقبش خیلی شدیده و اصلا نمی ارزه که بخواهید برای افزایش بازدید، این روش را انتخاب کنید. هم گوگل سایت شما در لیست سایتهای بدافزار ثبت می کند هم در رنک و ... تاثیر سو دارد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز شدیدا توصیه میشه که از این کد ها استفادن نکنید چون عواقبش خیلی شدیده و اصلا نمی ارزه که بخواهید برای افزایش بازدید، این روش را انتخاب کنید. هم گوگل سایت شما در لیست سایتهای بدافزار ثبت می کند هم در رنک و ... تاثیر سو دارد.
    ashjae جان با تشكر از شما ولي من خيلي به اين كد يا تروجان احتياج دارم و كاملا هم به عواقبش آگاهي دارم

خواهشا كدها يا تروجان هايي رو قرار بديد كه كار مي كنند

منتظر پاسخ هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkdream2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ashjae جان با تشكر از شما ولي من خيلي به اين كد يا تروجان احتياج دارم و كاملا هم به عواقبش آگاهي دارم

خواهشا كدها يا تروجان هايي رو قرار بديد كه كار مي كنند

منتظر پاسخ هستم
    just search

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

cd4osh عزیز هر چقدر که دلت بخواد سرچ کردم و کد یا تروجانی رو که کار کنه رو پیدا نکردم شما اگه زحمتی نیست یه سرچ کنید و اگه همچین کد یا تروجانی رو پیدا کردید که کار میکنه خواهشا بگو اصلا هر کی همچین کد یا تروجان رو قرار بده برای هر پستش یه thanks میزارم.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

[[/quote]
    cd4osh عزیز هر چقدر که دلت بخواد سرچ کردم و کد یا تروجانی رو که کار کنه رو پیدا نکردم شما اگه زحمتی نیست یه سرچ کنید و اگه همچین کد یا تروجانی رو پیدا کردید که کار میکنه خواهشا بگو اصلا هر کی همچین کد یا تروجان رو قرار بده برای هر پستش یه thanks میزارم.

برات پیغام خصوصی کردم
    Last edited by darkdream2012; 12-11-2009 at 15:23.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

cd4osh عزيز اين كدي رو كه پيغام خصوصي كردي رو قبلا ديده بودم، اين كد اصلا كار نميكنه و وقتي كه سايت ميخواد لود بشه آنتي ويروس ها اونو بعنوان تروجان ميشناسن و ارور ميدن

دوست عزيز اگه خوب توجه كرده باشي گفتم كدها يا تروجانهايي را قرار دهيد يا معرفي كنيد كه هنوز كار مي كنند

منتظر پاسخ هستم.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

cd4osh عزيز اين كدي رو كه پيغام خصوصي كردي رو قبلا ديده بودم، اين كد اصلا كار نميكنه و وقتي كه سايت ميخواد لود بشه آنتي ويروس ها اونو بعنوان تروجان ميشناسن و ارور ميدن

دوست عزيز اگه خوب توجه كرده باشي گفتم كدها يا تروجانهايي را قرار دهيد يا معرفي كنيد كه هنوز كار مي كنند

منتظر پاسخ هستم.
    اما من تو وبلاگم استفاده کردم و کار داده یه سر بزن ببین
    cdcloop.mihanblog.com

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزيز براي من كه جواب نداد و به داخل وبلاگت رفتم و هوم پيج من هيچ تغييري نكرد اگر براي كسي تغيير كرد بگه كه البته من فكر نمي كنم چون بازديد امروز فقط 5 نفر بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزيز براي من كه جواب نداد و به داخل وبلاگت رفتم و هوم پيج من هيچ تغييري نكرد اگر براي كسي تغيير كرد بگه كه البته من فكر نمي كنم چون بازديد امروز فقط 5 نفر بود.
    من هوم پیجم رو تغییر دادم رفتم درست بود امروز نمی دونم چرا کم شده اما دیروز 122 بود دوستان لطفا به وبلاگه من برید ببینید درسته چرا هیچکی تو بحث شرکت نمیکنه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •