تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکلات احتمالی..مهم

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض مشکلات احتمالی..مهم

سلام.من میخوام سیستم amd ببندم...

مشکلی که هست اینه که اگه بخوام یکی از سی پی یوهای تازه تولید شده رو بخرم به احتمال فراوان مادربورد سی پی یو رو به درستی تشخیص نمیده و باید بایوس رو آپدیت کرد....

با توجه به سایت های ام اس آی و ایسوس....اکثر آپدیت بایوس ها برای رفع این مشکل ارائه شدن...

و به اجتمال فراوان در صورت خرید سی پی یو هایی مثل athlon 630 باید آپدیت کرد...

ولی این کار هم خطرناک هست و دیدم راه های مختلفی براش گفتن.....

من میخوام از کسانی که تجربه دارن بپرسم که میشه بدون مشکل این کار رو کرد؟

چون اگر مشکلی پیش بیاد باید مادربورد رو بندازم دور...

راه حل چی هست؟آیا یک راه 100 در صد عملی و بدون مشکل داره؟بدون اما و اگر و شاید..

پروفشنال rasool1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز اولا من مادربرد های msi رو پیشنهاد میکنم (البته نظر شخصی و تجربه کاری منه) ضمنا شما اگه در تهران یا مشهد تشریف دارید حتما اکر از نمایندگی مادربرد و cpu رو خریداری کنید قبل از تحویل به شما خودشون مادربرد رو آپدیت میکنند تا شما نگران نباشید ضمن اینکه آپدیت کردن اگه توسط شخص کار بلدی انجام بشه اصلا خطرناک نیست خوب هم هست (اینم بگم با این سرعتی که cpu ها دارند تولید میشن شما هر مادبردی بگیری برای cpu های جدید نیاز به آپدیت داری)اگه توی این دوشهر نیستی بگو تا بیشتر توضیح بدم
    Last edited by rasool1; 12-11-2009 at 19:04. دليل: توضیح بیشتر

3. این کاربر از rasool1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام.خیلی ممنون.

من اصفهان هستم و قصد خرید از نمایندگی رو ندارم...میخواستم از مرکز فروش قطعات در اصفهان یک مادربورد با قطعات دیگه برای یک سیستم کلی بگیرم...روز شنبه قصد خرید دارم.

نظرتون در مورد این چیه؟
    gigabyte GA-MA770T-UD3

بعد به نظزتون من یکی از اون ام اس آی ها رو بخرم با حدود قیمت 100 تومن یا این مدل گیگارو...صمن اینکه :

من به 3 اسلات pci نیاز دارم و اگر گیگا رو بخرم مجبورم یک مودم یو اس بی دیال آپ هم بخرم...

که میگن 25 تومن هست ولی اون ام اس ای ها 3 اسلات رو دارن..به نظرتون کدوم رو در الویت قرار بدم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

مدل های MSI :
    msi 770-C45
    msi 770-C35

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز در اصفهان هم احتمالا خدمات بعد از فروش شرکت ماتریکس که نمایندگی msi هست باید باشه البته دقیق نمی دونم بازم بپرس ضمن اینکه برای آپدیت بایوس حتما باید اول یک cpu ای که روی اون مادر برد بالا بیاد و مشکل نداشته باشه بزاری تا بعد از آپدیت بتونی cpu خودتو بزاری به این موضوع توجه کن اگه نمایندگی نداشت از فروشنده بخواه برات خودش اول آپدیت کنه بعد cpu خودتو بزار روش ضمنا مادر برد giga ای که اسم بردی من کار کردم دمای شروع به کار و حین کارش تقریبا دوبرابر این msi است و این برای یک مادر برد نقطه ضعف محسوب میشه چون توی دراز مدت دما مشکلاتی رو برای شما بوجود میاره

7. این کاربر از rasool1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام دوست عزیز در اصفهان هم احتمالا خدمات بعد از فروش شرکت ماتریکس که نمایندگی msi هست باید باشه البته دقیق نمی دونم بازم بپرس ضمن اینکه برای آپدیت بایوس حتما باید اول یک cpu ای که روی اون مادر برد بالا بیاد و مشکل نداشته باشه بزاری تا بعد از آپدیت بتونی cpu خودتو بزاری به این موضوع توجه کن اگه نمایندگی نداشت از فروشنده بخواه برات خودش اول آپدیت کنه بعد cpu خودتو بزار روش ضمنا مادر برد giga ای که اسم بردی من کار کردم دمای شروع به کار و حین کارش تقریبا دوبرابر این msi است و این برای یک مادر برد نقطه ضعف محسوب میشه چون توی دراز مدت دما مشکلاتی رو برای شما بوجود میاره
    فروشنده همچین کاری برای من نمیکنه....آخه چه طوری؟یعنی بیاد یک سیستم سر هم کنه که اینکارو بکنه؟
    غیر ممکن هست....

شما اگه نمایندگی ام اس آی...شماره هاشو در اصفهان داری بدین..یا آدرس هاشو

ممنونم

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

من در یه سایت دیگه پرسیدم که میگن سیستم بالا میاد ولی سی پی یو توان واقعیش رو نداره ....

کدومش درسته حالا؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

آقا من منتظرم....راهنمایی کنید لطفا

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممکنه حتی سیستم بالا بیاد ولی واقعی نشون نده اینهم درسته در هر صورت نیاز به آپدیت داری ضمنا لازم نیست یک سیستم ببنده با یک سی پی یو و پاور و یک فلش مموری که روی آپدیت جدید باشه با ید سی دی رام و کارت گرافیک و رم تمامه نیاز به اسمبل کل سیستم نیست ضمن اینکه می تونی سیستمتو اسمبل کنی ببری پیشش بگی یک سی پی یو پایین بزاره آپدیت کنی بعد سی پی یو خودتو بزاری البته اگه بالا بیاد و غیر واقعی بشناسه به این کار هم نیاز نیاری فقط کافیه آپدیت کنی

12. 2 کاربر از rasool1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

آقا رسول خیلی کمک کردی...واقعا ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •