با سلام و خسته نباشید
در یکسال گذشته حد اقل ماهی یکبار و در دو ماه گذشته ماهی دو بار سرما خوردهام. سرماخوردگیهای من معمولا با عطسه و آبریزش بینی شروع میشود و با حالتی که مرتبا باید گلویم را صاف کنم ادامه مییابد و سپس به سرفههای شدید تبدیل میشود و بعضی مواقع هنگام سرفه سرم نیز درد میکند و با استفاده از آنتی بیوتیکهایی مانند آمپول پنیسیلین و یا سفیکسیم و یا آزیترومایسین و کورتیزونهایی مانند بتامتازون و دگزامتازون و ... و قرصهایی مانند تیمکس و کلوبوتینول علائم خفیفتر میشود و سرفههای خفیفتر و گرفتگی صدا تا چند ماه باقی میماند و اگر تا آن زمان به سرماخوردگی جدیدی مبتلا نشوم خوب میشود. میتوانم بگویم در یکسال گذشته حتی 30 روز متوالی نبودهاست که من احساس سلامتی داشتهباشم.
در 2 ماه گذشته 4 بار سرما خوردهام، بار اول سفیکسیم، بار دوم آزیترومایسین و بار سوم پنیسیلین وی استفاده کردم و بطور کامل درمان نشدم و گرفتگی صدا و لرزه خفیف در سینه هنگام صحبت کردن و سرفههای خفیفتر ادامه یافت.
حدود 20 روز پیش به متخصص گوش حلق بینی در یک کلینیک مراجعه کردم و تشخیص داد که از هیپرتروفی لوزههاست و گفت بیا فردا عمل کنم من گفتم دارو بدهید خوب شوم سپس عمل کنید نسخهای شامل آمپول پنی سیلین و آموکسی سیلین و اکسپکتورانت نوشت و برای عمل 3 روز دیگر را تعیین کرد، داروها را تهیه نکردم و 2 روز دیگر به متخصصی معروفتر مراجعه کردم او هم تشخیص سینوزیت آلرژیک داد و نسخه ای شامل تریامسینولون، لوراتادین و کلسیم فورت داد ولی کوچکترین فرقی در حال من حاصل نشد بعد از یک هفته کمی تب داشتم و سپس بعد از 4 روز تب شدیدتر شد و سرفه های شدیدی شروع شد و فردایش به متخصص دیگر گوش حلق بینی و دانشیار دانشگاه رفتم، یک سی تی اسکن از بینی و سینوسها نوشت که تا 2 هفته دیگر انجام خواهم داد و نسخهای شامل کلاریترومایسین، تریامسینولون و لوراتادین داد که 5 روز است استفاده میکنم ولی تغییری در من ایجاد نشدهاست.
با توجه به شرح حال بیماری بنده که در بالا ذکر شد و مواردی که برای تشخیص دقیقتر در پایین می آورم لطفا من را برای درمان قطعی این بیماری راهنمایی کنید:
1-در اکثر سرما خوردگیهای من یا تب وجود ندارد و با خفیف است.
2-در اکثر سرما خوردگیهای من خلط بیرنگ است و بعضا زرد است ولی هیچوقت سبز نیست.
3-اکثرا در حالت خوابیده سرفههایم کمتر است.
4-بعضا گوشهایم بطور خفیف یا شدید درد میکند.
5-سردرد من غالبا هنگام سرفههای شدید است و ندرتا بصورت خفیف وجود دارد.
6-علت اکثر سرما خوردگی هایم را میتوانم خودم حدس بزنم مانند سردشدن ناگهانی هوا، بصورت عرق کرده در معرض هوای سرد قرار گرفتن، با موی خشک نشده بیرون آمدن، با موی خیس خوابیدن(در رد احتمال آلرژی)
7-سرما خوردگیهای من در پاییز و زمستان بیشتر از بهار و تابستان است(در رد احتمال آلرژی)
8-من به گل محمدی حساس هستم و سالهاست از آن دوری میکنم البته حساسیت من به آن در حد عطسه و اشک چشم است.(در تایید احتمال آلرژی)
9-به نظر میرسد هنگام خربزه خوردن و انگور خوردن حالم بدتر میشود.
10-طبق گفته دکترها کمی هم انحراف بینی دارم.
11- فقط در روزهای اول عطسه میکنم و در روزهای بعد به ندرت.
لطفا به سوالات زیر که برایم بوجود آمده جواب دهید:
1-با توجه به بیرنگ بودن خلط آیا سی تی اسکن ممکن است کمکی در تشخیص بیماری من داشته باشد؟
2-در صورت وجود آلرژی آیا روشهایی مانند طب سوزنی و لیزر سرد را توصیه میکنید؟
3-برای تقویت سیستم دفاعی بدن باید چکار کنم؟
4-آیا واکسن آنفلوانزا برای من مؤثر است؟ و با توجه به اینکه احتمال سرماخوردن مجدد به من قبل از بهبودی سرماخوردگی فعلیم زیاد است، آیا واکسن زدن قبل از بهبودی کامل ممکن است؟
با تشکر بی پایان و آرزوی اجر دنیوی و اخروی برای شما