سلام
من لپ تاپم vaio AR38G هستش که بعد از نصب windows 7 وقتی لپ تاپ رو از شارژ ميکشم بيرون بعد از چند دقيقه خاموش ميشه با اينکه شارژ هم داره!!
سلام
من لپ تاپم vaio AR38G هستش که بعد از نصب windows 7 وقتی لپ تاپ رو از شارژ ميکشم بيرون بعد از چند دقيقه خاموش ميشه با اينکه شارژ هم داره!!
يك بار باطري رو خارج كن و يك باطري ديگه اگه در دسترس هست بگذار ببين حل ميشه؟؟؟
این جور چیزها با بایوس آپگرید حل می شوند اگر نرم افزاری توسط سیستم عامل نباشه
ریکاوری می تونه درستش کنه ولی نهایت اگ مشکل داشت ، از بایس هست
ميشه بگيد چطوری ميتونم bios upgrade کنم؟نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما می تونید تشریف ببرید :
در این سایت ، می تونید اطلاعات لازم را برای بایوس آپگرید محصولات سونی بدست آوریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه دوم اینه برید سایت فونیکس :
که اونم همین سایت رو نهایت پیشنهاد میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون دوسته عزيز ايشالا که درست بشهنوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلم حال نشد....
از طريقه اين سايت که ميخوام اينکارو کنم نميشه از خود سايت وايو که فايل رو دنلد ميکنم اجرا که ميکنم اين ارور رو ميده
cannot read the system information.
دستتون درد نکنه واقعاً کمک کرديد
آقا من در نهايت موفق شدم bios upgrade کنم ولی باز هم اين مشکل هست گفتم شايد recovery کنم همون ويندوز ويستا باشه حل شه ولی باز نشد تو سايت bios agent plus هم که ميرم باز ميگه bios مشکل داره بد وقتی ميزنم که upgrade کنه و ایمیلی که مياد از اين سايت ميگه اين version که نصب هست آخرين ورژنه.کسی راه حلی نداره؟؟؟ یا باید قیدش رو بزنم؟؟؟؟
1 مشکله ديگه اينکه 1 ارور مياد که ميگه raid volume error واسه چیه اينو چيکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)