تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید lcd سامسونگ

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

13 راهنمایی برای خرید lcd سامسونگ

سلام
    قصد خرید یک lcd سامسونگ رو دارم که از 32 تا 40 اینچ برام فرقی نداره ولی کیفیت تصویرش بالا باشه
    لطفآ مدل و قیمتش رو هم بگید
    اگه یه تصویر از lcd بذارید که عالیه
    قیمتش هم برام مهم نیست
    یه سوال دیگه
    led بهتره یا lcd ?
    از دوستانی که راهنماییم میکنند بسیار سپاسگذارم

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

LED همون LCD هست فقط به جای لامپ فلوروسنتی به عنوان نور پشتی در LED ها از لامپهای LED استفاده شده وگرنه از نظر تکونولژی تصویری همون LCD هستن.
    خود LED ـها دو مدل هستن Edge-lit و Local dimm که مدلهای موجود در بازار ایران سری 7000 و 6000 و 8000 سامسونگ همگی Edge-lit هستن و مدلهای X450 سونی در سایزهای 46 و 55 اینچ و LH900 ال جی و A850 سامسونگ هم از تکنولوژی Local dimm به عنوان نور پشتی یا همون بکلایت استفاده میکنن.
    در مقایسه با Edge-lt ها انتخاب معقولتر به نظر من از کیفیت تصویر B690 سامسونگ هست اگر به دنبال مدلهای بالاتری هم میگردین در حال حاضر LH900 ال جی انتخاب بهتری نسبت به B690 سامسونگ هست البته اگر قیمتش برای شما مسئله نباشه.

3. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

40 به بالا بگیر.

5. 2 کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگر ممكنه در مورد تفاوت تكنولوژي edge-lit و local dim بيشتر توضيح بدهيد . (من قبلا فكر مي كردم دو نوع led وجود دارد يكي led backlight و ديگري led-rgb)
    ضمنا من كه عمق مشكي b6000 را خيلي خوب ديدم . آيا edge-lit در مقايسه با ccfl و يا wcg-ccfl يك مزيت و برتري نيست؟

7. این کاربر از vahidpsr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر ممكنه در مورد تفاوت تكنولوژي edge-lit و local dim بيشتر توضيح بدهيد . (من قبلا فكر مي كردم دو نوع led وجود دارد يكي led backlight و ديگري led-rgb)
    ضمنا من كه عمق مشكي b6000 را خيلي خوب ديدم . آيا edge-lit در مقايسه با ccfl و يا wcg-ccfl يك مزيت و برتري نيست؟
    برای اِل‌ای‌دی اِج‌لایت( یا نور گوشه‌ی دیودی) 7000 و بیشتر 6000 شما با کاهش مختصات تصویر روبرو هستید و به‌علت باریکی روشنایی در محدوده‌ی افقی کمتری ایده‌آل خواهد بود. این ایراد در نور پشت پنل‌های 950، 8000 سامسونگ، اِکس450 46 سونی و اِل‌اِچ900 اِلجی (و برخی محصولات که موجود نیستند) نمود دارد.

نور پشتی به روایت ویکیپدیا(برگردان از گوگل):

htt p://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=fa&js=y&u=http%3A%2F%2Fen.wik ipedia.org%2Fwiki%2FLED_LCD&sl=en&tl=fa&history_st ate0=

Backlight From Wikipedia, the free encyclopedia:
    htt p://en.wikipedia.org/wiki/Backlight

9. این کاربر از m654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

پيش فرض

یعنی کیفیت تصویر led با lcd تفاوتی نداره ؟

11. این کاربر از fariborz_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یعنی کیفیت تصویر led با lcd تفاوتی نداره ؟
    اگر دیده باشی به‌خاطر سیاه عمیق‌تری که داره واقع نمایی بیشتری داره.

13. این کاربر از m654 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی خدایی آدم در عمل که میره نگاه میکنه به سختی بتونه تفاوتی رو احساس کنه، من که LED و LCD سامسونگ رو کنار هم دیدم واقعاً آدم نمیوتنه راحت تفاوت رو تشخیص بده؟!

15. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ولی خدایی آدم در عمل که میره نگاه میکنه به سختی بتونه تفاوتی رو احساس کنه، من که LED و LCD سامسونگ رو کنار هم دیدم واقعاً آدم نمیوتنه راحت تفاوت رو تشخیص بده؟!
    چشم‌ها هم همه یه‌طور نمی‌بینند و تفاوت‌هایی هست. به‌عنوان نمونه گفته شده حدود 5 درصد از افراد امکان درک تصاویر سه‌بعدی جدید سونی و پاناسونیک رو ندارند.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

تفاوت اصلی بین LCD های معمولی و اونهایی که بک لایت LED دارن بیشتر در مکانهای کم نور مشخص میشه .
    -----------------------------------------
    MLL یا minimum luminance level (کمترین نوری که پنل از خودش ساطع میکنه) کمتر زمانی که شما در حال تماشای یک فیلم سینمایی و یا بازی کامپیوتری هستین و در یک سکانس به قولی fade to black اتفاق میوفته میتونه تجربه ای فوق العاده برای شما ایجاد کنه یکی از موارد برتری LED ها (البته بیشتر منظور من Local dimming ها هستن) نسبت به LCD های معمولی همین میزان MLL کمتر هست.
    از طرفی وقتی تو یک نمایی از فیلم و یا بازی کامپیوتری یک صحنه از فیلم یا بازی آمیخته ای از اجسام براق و تیره در آن واحد باشه inter field یا ANSI کنتراست عددی هست که تعیین کننده فاصله بین تیره ترین سیاه و روشنترین تصویری هست که در یک زمان در حال نمایش بر روی پنل هست هر چقدر میزان این عدد بیشتر باشه تصویر تاثیرگذار تر و حیرت انگیزتر به نظر میاد در Local Dimming ها سعی شده با بالا بردن این عدد تصاویری دلچسبتر از LCD های معمولی به وجود بیارن چون LCD یک تکنولوژی Passive هست ولی در LCD های Local dimm بک لایت حالت داینامیک تری داره و تقریبا مثل پلاسما پنلها عمل میکنه البته در پلاسماها چون از نور پشتی کمک گرفته نمیشه هر پیکسل مستقل از بقیه قسمتها میتونه خاموش و روشن بشه...
    ولی به هر جهت موارد برتری LED های Local Dimm نسبت به بقیه همین مسائل هست...
    --------------------------------------------
    در مورد رسپانس تایم یا زمان پاسخ دهی پیکسلها LED پنلها هیچ تفاوتی با LCD های معمولی ندارن چون در هر دوشون از صفحه های LCD یکسان استفاده شده و فقط از نظر نور پشتی با هم تفاوت دارن.

18. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •