تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: lwindows license expire

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض lwindows license expire

سلام به همگي دوستان . تازه گيها با يه ارور جديد برخورد کردم که تا حالا نديده بودم و متاسفانه کم کم داره رو تمام سيستمهاي شرکت مياد . ,ارور ميگه لايسنس ويندوز اکسپاير شده ( license expire)و هر کاري هم ميکنم درست نميشه . حتي ريپير هم نميشه کرد و هيچ راهي جز تعويض ويندوز وجود نداره . اگر کسي با اين ارور آشنايي داره بهم کمک کنه لطفا

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

چرا وجود داره . شما باید سیستمت رو restore کنید به زمانی که ویندوز سالم بود و این اخطار رو نمیداد.

ولی با این کار شما صوت مساله رو پاک کردید.

شما باید مشکل رو حل کنید.ویندوزتو چی هست؟؟ باید کرکش کنیم!!

3. این کاربر از saeedn70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

هر ویندوزی که دارید . برید توتااپیک مختص خودش کرکش رو می تونید پیدا کنید. یا درخواست بدید.
    Last edited by saeedn70; 10-11-2009 at 11:27.

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

به قول دوستمون ، سعید عزیز، ویندوز شما از ویندوزهایی هست که اکتیو نشده و برای اینکار باید به بخش کرک ویندوز اکس پی مراجعه کنین .
    اما این قضیه طوری برنامه ریزی شده که با ریستور کردن هم نمیشه کاریش کرد و تنها راه استفاده از کرک یا نصب ویندوزهای اکتیو شده هست .

اما آقا سعید :
    بعضی از پست ها دیدم برای سیستم های آلوده پیشنهاد ریستور کردن دادین در حالیکه اگر جسارت نباشه این کار درست نیست .
    در داخل درایوا پوشه ای مخفی و سیستمی بنام System volume information وجود داره که مربوط به عملکرد سیستم ریستور هست . و ویروس ها طوری برنامه نویسی میشن که یک بک آپ از خودشون داخل این پوشه کپی میکنن تا با ریستور کردن دوباره فعالیت کنن در این مواقع باید برعکس عمل کرد یعنی سیستم ریستور رو باید غیر فعال کرد و فایل های داخل اونو پاک کرد .
    بعد این کار بهترین کار نصب آنتی ویروس معتبر و آپدیت و فول اسکن هست .

6. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Win-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همگي دوستان . تازه گيها با يه ارور جديد برخورد کردم که تا حالا نديده بودم و متاسفانه کم کم داره رو تمام سيستمهاي شرکت مياد . ,ارور ميگه لايسنس ويندوز اکسپاير شده ( license expire)و هر کاري هم ميکنم درست نميشه . حتي ريپير هم نميشه کرد و هيچ راهي جز تعويض ويندوز وجود نداره . اگر کسي با اين ارور آشنايي داره بهم کمک کنه لطفا

می تونم بهتون سریال اصلی بدم واسه Activate. لینکش تو تبلیغات بین پست های فروم میتونید پیدا کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •