چه جوری میشه در این IDE یک برنامه رو اجرا کرد؟
من کدم رو به زبان C++ می نویسم و بعد روی علامت چکش! ( Build ) کلیک می کنم. بعد باید یک فایل اجرایی ایجاد بشه که این اتفاق نمی افته. در واقع هیچ اتفاقی نمی افته. مشکل کجاست؟
چه جوری میشه در این IDE یک برنامه رو اجرا کرد؟
من کدم رو به زبان C++ می نویسم و بعد روی علامت چکش! ( Build ) کلیک می کنم. بعد باید یک فایل اجرایی ایجاد بشه که این اتفاق نمی افته. در واقع هیچ اتفاقی نمی افته. مشکل کجاست؟
از من به شما نصیحت : با visual studio 2010 کار کنید![]()
نه اتفاقا خيلي IDE خوبي هست . نياز به نصب نداره . رايگانه . Cross Platform هستش و ... .
ولي در مورد سوال شما بايد بگم که قبلش بايد از آدرسدان کنين و نصب کنين .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل دارم با visual studio 2008.از من به شما نصیحت : با visual studio 2010 کار کنید
دستوراتی مثل cout و اینجور چیزها رو نمیشناسه. باید دقیقا چی کار کرد؟
فعلا دارم با این زبان به صورت مقدماتی آشنا می شم و روی محیط داس یا کنسول برنامه هام اجرا میشه. تنظیمات خاصی داره؟
دقیقا چه چیزی رو باید نصب کنم؟ وقتی فایل setup رو باز میکنم، یک صفحه میاد و یه چیزی رو دانلد میکنه. داخل صفحه ی جدید پکیج های مختلفیه. کدوم رو باید دانلد کنم؟
اینطوری استفاده میشه :::: std::cout
بله بزارين دان کنه و بعد خودش نصب مي کنه . به صورت پيش فرض بزارين پکيج ها رو نصب کنه . فقط مطمئن باشين که از قسمت Devel ، پکيج هاي "gcc", "g++", "gdb", "make" حتما انتخاب شوند . بعد از اون يه کار ديگه مي مونه که بايد :
Control Panel->System->Advanced->Environment Variables->System Variables->Path
Edit رو بزنين و مسير زير رو وارد کنين :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)