تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: محاسبه ساعت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض محاسبه ساعت

با عرض سلام . اگه ميشه در اين رابطه كمكم كنيد :

فرض كنيم دو تا text box داريم . داخل هر يك عددي به عنوان ساعت نوشته شده. چطور ميشه اين ساعات رو از هم كم يا زياد كرد . واضح تر بگم چطور ميشه ثانيه رو از ثانيه --- دقيقه از دقيقه و ساعت از ساعت تفريق يا جمع بشود. ممنون از راهنماييتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aamoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    سرزمینی با ثروت بیکران،غرق در فقر

پيش فرض

سلام
    فكر ميكنم يكي از راهاش اينه كه واسه هر كدوم از ساعت ها يه آرايه تعريف كني(ساعت رو بذاري توش) و سه تا متغير از نوع همون آرايه بطوري كه هر كدوم از اون متغير ها به خونه هاي خاصي از اون آرايه اشاره كنن (هر كدوم شامل دو خونه كه اشاره مي كنن به ساعت دقيقه و ثانيه )بعدش خيلي راحت مي توني روي اون متغير ها عمليات مختلفي رو انجام بدي(هم جمع هم تفريق)با در نظر گرفتن حالت هاي مختلف ساعت ها
    Last edited by Aamoo; 18-03-2006 at 10:52.

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي به دست آوردن اختلاف زماني ميتوني از تابع datediff استفاده كني.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    پی سی ورلد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Aamoo
    سلام
    فكر ميكنم يكي از راهاش اينه كه واسه هر كدوم از ساعت ها يه آرايه تعريف كني(ساعت رو بذاري توش) و سه تا متغير از نوع همون آرايه بطوري كه هر كدوم از اون متغير ها به خونه هاي خاصي از اون آرايه اشاره كنن (هر كدوم شامل دو خونه كه اشاره مي كنن به ساعت دقيقه و ثانيه )بعدش خيلي راحت مي توني روي اون متغير ها عمليات مختلفي رو انجام بدي(هم جمع هم تفريق)با در نظر گرفتن حالت هاي مختلف ساعت ها
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سلامaamoo . راستش هر کار کردم نتونستم که >>>>> مثال.. 23: 7:12 - 23:04:33 چطور میشه این 2 تا رو از همدیگه کم کرد . اگه واستون امکان داره یه برنامه خیلی ساده از vb به من بدین . اگرم نمیشه هم بازم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض ادامه محاسبه ساعت

از همه دوستان به خصوص Aamoo ممنونم . راستش هر کار کردم نتونستم که >>>>> مثال.. 23: 7:12 - 23:04:33 چطور میشه این 2 تا رو از همدیگه کم کرد . اگه واستون امکان داره یه برنامه خیلی ساده از vb به من بدین . اگرم نمیشه هم بازم ممنون

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز گفتم كه از datediff استفاده كن. شما اين كد رو خط به خط اجرا كن . قبل از اينكه به متغير b مقدار بدي ساعتتو يه ساعت و چند دقيقه بكش جلو. بعد ادامه كدها رو اجرا كن تا طرز كار تابع رو متوجه بشي.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •