این رده بندی که گفتید لینکش چیه؟ البته من اون مطلبی که شما میگی رو ندیدم که بدونم دقیقا بر چه اساسی رده بندی کرده ولی می تونم بگم احتمالا اون رده بندی ها، رده بندی های کلی هستند. مثلا اگر E7500 رو با AMD 720 مقایسه کنیم. توی یه سری از کاربردها اینتل بهتره و توی یه سری از کاربردها AMD. حالا شما با توجه به اینکه کاربرد خودتون چیه باید تصمیم بگیرید نه بر اساس رده بندی کلی. توی رده بندی کلی مثلا بازی کردن هم یکی از معیارهای تعیین کننده در انتخاب رتبه هست ولی اگر شما نخوای بازی کنی موضوع کاملا فرق خواهد کرد. مقایسه AMD 720 و Intel E7500:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر قصد استفاده از گرافیک آنبورد رو داشته باشید با توجه به اینکه گرافیک آنبورد مادربوردهای AMD بسیار قوی تر از گرافیک مادربورد های اینتل هست، بهتره سیستم رو بر مبنای AMD ببندید. مثلا این مادربورد قیمت نسبتا مناسبی داره: ASUS M4N78 (حدود 80 تومان) در نتیجه 170 تومان برای پردازنده باقی می مونه که می تونید یه پردازنده 4 هسته ای بگیرید. البته من چون قیمت جدید پردازنده های 4 هسته ای AMD رو نمی دونم، نمی تونم مدل دقیق معرفی کنم (دوستان کمک خواهند کرد.)
مدل PhenomII X4 810 قیمتش 140-150 تومانه ولی با 170 تومان فکر کنم یکی از پردازنده های 4 هسته ای سری 9xx رو می تونید بخرید که از تمام پردازنده هایی که خودتون نام بردید قوی تر می شه.