سلام دوستان خسته نباشید با توجه به اینکه تازه شروع به یادگیری 3d max کردم منوی main toolbarرو بستم حالا نمیتونم دوباره رو صفحه بیارم باید چیکار کنم؟ در ضمن در گزینه ( customiz(show ui 'cdki گزینه main toolbar تیک دار یعنی فعال
سلام دوستان خسته نباشید با توجه به اینکه تازه شروع به یادگیری 3d max کردم منوی main toolbarرو بستم حالا نمیتونم دوباره رو صفحه بیارم باید چیکار کنم؟ در ضمن در گزینه ( customiz(show ui 'cdki گزینه main toolbar تیک دار یعنی فعال
سلام دوست عزیز ورودت رو به p30 world تبریک میگم...در مورد سوالت هم شما باید از منوی customize کلید revert to startup layout رو انتخاب کنی تا همه تنظیمات به حالت اولیه برگرده.
موفق باشی.![]()
با تشکر از راهنماییتون.گزینه revert to startup layout رو انتخاب کردم اما بازم main toolbar فعال نشد یعنی اصلا رو صفحم نمیاد
با سلام
دوست عزیز ... در حقیقت نوار main toolbar حذف نشده یا به عبارتی از حالت فعالی خارج نشده بر اثر یکسری اشتباهات دستی در هنگام کار با برنامه امکان داره به صورت تصادفی زیر یکی از قسمت های پنجره برنامه رفته باشه
شما این فایل رو دانلود کنید سپس از منوی customize و سپس گزینه Load custumize ui scheme فایل رو وارد کنید
انشالا که حل شده باشه
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یونیسف![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)