سلام
من یه مطلب در بخش اموزش متفرقه گذاشتم که بعد فهمیدم اونجا جاش نیست ومطلب به درد اونجا نمی خوره ودرنتیجه اخطار گرفتم حالا چطوری میشه اخطار پاک کرد![]()
سلام
من یه مطلب در بخش اموزش متفرقه گذاشتم که بعد فهمیدم اونجا جاش نیست ومطلب به درد اونجا نمی خوره ودرنتیجه اخطار گرفتم حالا چطوری میشه اخطار پاک کرد![]()
یکی از دلایل اخطارگرفتن، زدن تاپیک هاییه که قبلا وجود داشتن
مثل همینی که شما زدین
یه نیگاه به اینها بندازین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو تو پروفایلت
بعدش برو قسمت اخطارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین زده چندم پاک میشه
همین
یکم صبر کنی خودش expire میشه
البته بپا خودت تو این مدت اخطار بیشتر نگیری و expire بشی
![]()
شما که اول راهی نترس با یکی دوتا اخطار کاری باهاتون نمیکنن خودم چهار تا اختار الکی دارم به خاطر یه چیزای جزیی به ادم اخطار میدن خودش یه تاریخ انقضا داره که وقتی به اون تاریخ برسه expire میشه زیاد بهش فکر نکن فقط اگه به قوانین احترام بزاری هیچ مشکلی برات پیش نمیاد.
موفق باشید![]()
خوب منم جوابمو گرفتم از همتون ممنونم...![]()
سلام
من اگر جای مدیریت بودم حتما بنتون میکردم
جایی که عضو شدین طیف سنی مختلفی رو پشتیبانی میکنه.. و مطلبی که تاپیک کرده بودید مناسب حال سن خیلی ها نبود ..
برای زدن تاپیک و پست به خاطر این که افراد مختلف و گروهای سنی متفاوت از 10 سال تا 60 سال ... وارد سایت میشوند باید خود سانسوری داشته باشید تا دچار اخطار و بن و .. نشوید
خدا رو شکر که نیستی![]()
خواهشا جو نگیرتمن اگر جای مدیریت بودم حتما بنتون میکردم![]()
یکی ازمشکلات بزرگ اینجور سایتها همینه که همه جور افرادی رو در بر میگیره چه از نظر سنی کم داشته باشند چه عقلی
روی صحبتم با صاحب تاپیک بود که قدر اون مدیر رو بدونه
اصل مطلب رو ول کردین شوخی پی نوشت رو چسبیدین؟!!
یا این شعر افتادم البته اگر درکش براتون سخت نباشه:
الا یا ایها الطلاب ناشی
علیکم بالمتون لا بالحواشی
[QUOTE][quote]
ممنون که هر از گاهی میخندونیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)