به پيشواز بازي بزرگ؛ آنجلوتي: اين بازي من و فرگوسن نيست
ميلان تحت مربيگري آنجلوتي در مسابقه برگشت نيمه نهايي چمپيونزليگ 2007 يونايتد را سه بر صفر در سن سيرو شکست داد و راهي فينال شد. در فينال نيز با پيروزي مقابل ليورپول، قهرماني را از آن خود کرد.
سايت گل - آبي هاي لندن مي توانند با پيروزي در مسابقه يکشنبه شب در استمفوردبريج فاصله خود را با يونايتد به پنج امتياز برسانند از اين رو "کارلو آنجلوتي" معتقد است،عملکرد خوب اخير تيمش و رکورد قابل قبول آنها در مسابقات خانگي، بستر مناسبي را براي کسب يک پيروزي حساس به وجود آورده است.
شاگردان آنجلوتي تحت مربيگري اين مربي ايتاليايي هر هشت مسابقه گذشته خود در خانه را برده اند و از ابتداي فصل تاکنون فقط يک گل در مقابل هواداران خودي دريافت کرده اند. اين تيم در پنج بازي قبلي خود هم شکست ناپذير بوده و در اين مدت 19 گل زده است.
* زمان به سود ماست
سرمربي چلسي مي گويد: از اينکه در اين زمان به مصاف منچستريونايتد مي رويم، بسيار خوشحال هستيم. به نظرم ما کارمان را خيلي خوب انجام مي دهيم و درحال حاضر از نظر روحي در شرايط خوبي قرار داريم. اين بازي بسيار مهمي است. با دومين تيم ليگ برتر بازي مي کنيم اما به نظرم اين فقط يک مسابقه ديگر است که مثل ديگر مسابقات سه امتياز را به همراه خواهد داشت. بازي مهمي است چون مقابل يک تيم فوق العاده به ميدان مي رويم اما خوب مي دانيم که مسابقه بسيار سخت و در عين حال جذابي خواهد بود.
*ضعفهاي يونايتد
سرمربي سابق آث ميلان ايتاليا که به دليل عملکرد متزلزل يونايتد در اين فصل دل و جرات بيشتري پيدا کرده مي داند که حتي تيمي به قدرتمندي يونايتد هم نقاط ضعفي دارد.
دفاع منچستريونايتد دليل اصلي نگراني "الکس فرگوسن" در مسابقات اخير بوده است. اين در حاليست که وي براي بازي يکشنبه "ريو فرديناند" را هم به دليل مصدوميت در اختيار ندارد.
آنجلوتي با تمجيد از من يو، درباره آنها مي گويد: فکر مي کنم منچستريونايتد تيم بسيار خوبي دارد. آنها هم مثل ما خيلي خوب بازي مي کنند چون در ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا صعود کرده اند و عملکرد خوبي در ليگ برتر دارند. اما همه تيم ها آسيب پذير هستند. تيم شکست ناپذير وجود ندارد.
*دروگبا ، اميد اول
ديديه دروگبا با به ثمر رساندن 12 گل در 13 مسابقه گذشته يکي از بازيکنان کليدي چلسي در بازي با يونايتدي است که در هفت سال گذشته موفق به پيروزي در استمفوردبريج نشده است.
سرمربي چلسي که از تهديد اين مهاجم ساحل عاجي براي دفاع حريف آگاهي کامل دارد اين را هم مي داند که ديگر بازيکنان بايد از او حمايت کنند.
وي گفت: براي برد مقابل منچستريونايتد نبايد فقط منتظر دروگبا باشيم. فقط در صورتي موفق مي شويم که مثل يک تيم بازي کنيم.
*و اما فرگوسن...
آنجلوتي بعد از تماشاي پيروزي تيمش مقابل يونايتد در مسابقات فصل جاري "جام خيريه انگلستان" در ضربات پنالتي و کسب يک برتري چشمگير برابر اين تيم در زمان حضورش در ايتاليا، دليلي براي ترس از مسابقه فردا شب ندارد.
ميلان تحت مربيگري آنجلوتي در مسابقه برگشت نيمه نهايي چمپيونزليگ 2007 يونايتد را سه بر صفر در سن سيرو شکست داد و راهي فينال شد. در فينال نيز با پيروزي مقابل ليورپول، قهرماني را از آن خود کرد.
اين مربي تصديق کرد: گاهي مقابل فرگوسن پيروز شده ام. گاهي هم او برده است. اما اين بازي بين آنجلوتي و فرگوسن نيست بلکه ديدار چلسي مقابل منچستريونايتد است. ما رابطه خوبي با هم داريم. به نظر من او يکي از بهترين مربيان جهان است که افتخارات بسياري در کارنامه دارد. احترام زيادي براي وي قائل هستم.
چلسي با پيروزي در اين مسابقه براي اولين بار از سال 2006، به عنوان يکي از مدعيان اصلي قهرماني در مسابقات فصل جاري ليگ برتر مطرح خواهد شد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2009/11/7