سلام دوستان تا 150 چی میشه خرید؟ لطفا راهنمایی کنید عجله دارم .با تشکر
سلام دوستان تا 150 چی میشه خرید؟ لطفا راهنمایی کنید عجله دارم .با تشکر
Cookie.............دوربین 3.2..........تاچ............صفحه 3 اینچ...........صدای بلند و خوب..........سبک............و........
استار هم هست که مشخصاتش مثل بالاییست.........فقط اگه صدا مهمه کوکی و اگه دوربین مهم تره استار..........ولی کلا مثل همن...........از قیافه هر کدوم خوشت اومد همون را بگیر.........
مدل کاملش رو با قیمت داری؟ چون اینایی که گفتی سرچ کردم چند مدل اومد: kp 500-kp501-kp502 cookie
star هم یه چند مدل اومد.درضمن کدوم بهتره؟ با تشکر از راهنماییت
KP 500 Cookie
فرم ساده - دوربين 3.15 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT لمسي (Touch Screen) با ابعاد 3.0 اينچ - مجهز به كارت حافظه microSD - كارت حافظه همراه گوشي ندارد مگابايت - حافظه داخلي 48 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - ابعاد گوشي 106.5 × 55.4 × 11.9 ميليمتر - وزن 89 گرم
================
یه 20 تومن دیگه بذاری روش این بهتره:
SAMSUNG S5233 Star
فرم ساده - دوربين 3.15 مگاپيكسل - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT Resistive TouchScreen لمسي (Touch Screen) با ابعاد 3.0 اينچ - مجهز به كارت حافظه MicroSD - كارت حافظه همراه گوشي ندارد مگابايت - حافظه داخلي 50 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - نمايش فايلهاي مايكروسافت آفيس - ابعاد گوشي 11.9 × 53 × 104 ميليمتر - وزن 93.5 گرم
سلام
بهترین گزینه تا 150 تومن چیه؟
ارزونترباشه بهتر.
nokia x2 چطوره؟
به نظر من ديگه سمت كوكي و استار نرين
گوشيهاي جديد ال جي با منوي جديد به نظر من بهترن
مثل الجي pop
من با استار و پاپ موافقم.
ولی اگه لمسی نخواستی با 170 SE ELM گزینه ی خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)