تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: دانلود دیال آپ با سرعت 25 کیلو بایت یعنی 200 کیلو بیت !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض دانلود دیال آپ با سرعت 25 کیلو بایت یعنی 200 کیلو بیت !

دانلود دیال آپ با سرعت 25 کیلو بایت یعنی 200 کیلو بیت !

بعد از چندین سال کار و درس خوندن تو رشته کامپیوتر یاد گرفته بودم که با توجه به معماری خطوط تلفن مودم دیال آپ و ... در بهترین حالت سرعت اینترنت به 56 کیلو بیت یا همون 8 کیلو بایت می رسه تاکید می کنم در بهترین و ایده آل ترین شرایط ممکن به این سرعت می رسه.
    دیروز و امروز من فایل 10 مگا بایتی رو از سایت دانشگاه آزاد کرج با سرعت 15kbyte الی 25kByte دانلود کردم !!!
    اینم لینک فایل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بر فرض که سرور سایت دانشگاه همون شرکتی باشه که من ازش کارت اینترنت خریدم ، ولی خط تلفن و مودم چی؟
    هرچی فکر می کنم با عقل دو منطق جور در نمیاد می خواستم بدونم کسی دلیل این سرعت بالا رو می دونه؟
    فقط برای سایت دانشگاه آزاد کرج اینجوریه و خودمم ساکن کرج هستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

منم قبلا اینطوری شده بود میخواستم یه فایل wav رو دانلود کنم
    زرتی دانلود کرد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

امکان نداره... اصلاً اون قطعه که بهش میگیم Dial-up 56K Modem اسمش روشه و توی محدوده فرکانسی که کار میکنه اصلاً امکان نداره بتونه بیش از 6.8359375 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنه... وقتی از لحاظ سخت افزاری یه امکانی وجود نداشته باشه یعنی نوچ... نمیشه... احتمالاً برنامه دانلودت گیر کرده قاط زده یهو رفته تو توهم... منم اون دوران جهالت بعضی وقتا میشد Internet Download Manager به خاطر بالا رفتن Ping قاط میزد و یهو سرعت میرفت روی 20 و اینا.......!!!!
    Last edited by Cleeev; 07-11-2009 at 11:43.

4. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من که الان مدت هاست دی اس ال دارم ولی زمانی که دایال آپ داشتم یکبار موقعی که می خواستم یک MP3 حدودا 5 مگابایتی رو دانلود کنم سرعت دانلود رفت روی 13 و فایل خیلی سریعتر از حد معمولش به صورت کامل دانلود شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

البته چیز باورنکردنی نیست .
    من با adsl 128 فکر کنم خط من شیر کردن. حدود 100 کیلو بایت دانلود می کنم. ویندوز 7 نهایی رو تو 6 ساعت دانلود کردم.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

امکان نداره... اصلاً اون قطعه که بهش میگیم Dial-up 56K Modem اسمش روشه و توی محدوده فرکانسی که کار میکنه اصلاً امکان نداره بتونه بیش از 6.8359375 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنه... وقتی از لحاظ سخت افزاری یه امکانی وجود نداشته باشه یعنی نوچ... نمیشه... احتمالاً برنامه دانلودت گیر کرده قاط زده یهو رفته تو توهم... منم اون دوران جهالت بعضی وقتا میشد Internet Download Manager به خاطر بالا رفتن Ping قاط میزد و یهو سرعت میرفت روی 20 و اینا.......!!!!
    جالبه دانلود منیجر ها هم میرن تو توهم
    بله دیگه گاهی وقتا نت هم قاط میزنه

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

همه چیز قاط میزنه ...این اینترنت هم توهمی میشه ..چند روز پیش 128من هم رفته بود رو 100فوق تصور بود نمیدونم چشمش زدم یا چطور شد که دیگه الان از 30-20بالاتر نمیره...دانلود منیجرها هم گاهی اشتباه میکنن مثلا 150 اینارو نشون میدن واسه 128...

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این اشکال دانلود منیجر ها نیست و یک موضوع کاملا طبیعی هست ، شما مثلا میخواهید با IDM دانلود کنید
    پنجره دانلود فایل رو باز میکنید ولی دکمه Download رو نمیزنید ، ولی دانلود منیجر دانلود رو شروع میکنه و مثلا شما 1 دقیقه بعد دانلود رو میزنید ، این حجمی که دانلود شده در حافظه بافر سیستم عامل ذخیره میشه و سرعتش ناگهان به چیزی بالاتر از سرعت خط شما میرسه که سرعت دانلود واقعی نیست

در ضمن شما وقتی مثلا سرعت Download و پهنای باند شما 128Kbps هست نهایتا تا همین مقدار بصورت تئوری میتونید دانلود کنید و بالاتر از این عملا شدنی نیست

10. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مثل اینه که با cd rom ، سی دی رایت کنی

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در ضمن شما وقتی مثلا سرعت Download و پهنای باند شما 128Kbps هست نهایتا تا همین مقدار بصورت تئوری میتونید دانلود کنید و بالاتر از این عملا شدنی نیست
    اما اگه شما دقت کرده باشید مثلا رنج معمولی سرعت دانلود 20-30هست که با اون یه 100MBروعرض 50دقیقه دانلود میکنید اما موقعه ای که این سرعت به 100برسه شما همون 100MBرو در عرض 25-20دقیقه دانلود میکنید حالا این اتفاق چطوری میفته در صورتی که شما میگید بالاتر از128Kbpsامکان پذیر نیست ؟!!!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •