تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: اينترنت و شبكه چجوري يكين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض اينترنت و شبكه چجوري يكين

خوبيد

ببينيد من يه جا ديدم كه به كامپيوتر فقط كابل شبكه وصل بود اما اينترنت هم داشتم اينترنت پرسرعت
    اين چجوريه

حالا سوال دومم اينه كه
    فرض كنيد من به همچين جايي يك كامپيوتر جديد اضافه كنم وكابل شبكه را هم به كامپيوتر وصل كنم حالا بايد چه كارهايي بكنم تا شبكه و اينترنتم در كامپيوتر جديد فعال بشه

توروخدا جواب بديد خيلي لازممه

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب در حقیقت اون کامپیوتر ها باهم شبکه شدن و مجموع شبکه اونا به اینترنت وصله سرور رو می گم
    اگه بخوای سیستم جدید استفاده کنی باید تنظیمات آی پی اون شبکه تو شیشتم جدید تنظیم بشه که این اطلاعات رو باید از مسئول شبکه پرسید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما می تونید هر نوع شبکه ای رو به راحتی به اینترنت وصل کنید کافیه یکی از سیستم ها به اینترنت وصل باشه با شر کردن اینترنت داخل شبکه خودتون که می تونه دوتا کامپیوتر باشه که با کابل کراس به هم وصل هستند یا یک شبکه پیچیده مبنی بر سرور و یا شبکه بیسیم و ... همه اعضای شبکه به اینترنت وصل بشند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز بطور خلاصه
    وقتی که دوتا سیستم (( یا بیشتر )) که میتونه لپ تا پ و کامپیوتر شخصی باشه و بلاعکس و بیشتر رو بوسیله یک پورت که اسمش کارت شبکه است به هم متصل کنند بهشون به اصطلاح میگن شبکه
    یکی از خواص شبکه اینه که میشه بطور مثال از دستگاههای که یک سیستم در اختیار داره و دیگر سیستم های درون شبکه فاقد آن هستند استفاده و بهر برد
    بطور مثال دی وی دی رایتر
    یا پرینتر
    یا هرچیز دیگری
    حال وقتی که ما میتونیم از دی وی دی رایتر استفاده کنیم یا پرینتر رو به اشتراک بگذاریم ((( بین کامیپوترهای شبکه )) چطور میشه که از اینترنت هم استفاده ای ببریم
    خوب برای استفاده از اینترنت پرسرعت در شبکه قطعا و یقینا اون کامپیوتر مرکزی که دارای مودم و.. هست و کامیپوترهای دیگه فاقد اون هستند (( در همون شبکه )) به اینترنت وصل میشه (( که مطمئنا اون اینترنت پر سرعتی هم که شما دیدید نوع اتصال به اینترنتش با وایرلس بوده یعنی بدون سیم یا این که ADSL داشته که سریعترین نوع اینترنت هستش )) بقیه سیستم ها هم میتوانند از آن اینترنت نیز بهره ایی ببرند که این کار همانند به اشتراک گذاری پرینتر در شبکه انجام میشود ولی با تفاوتهایی و با دستورالعملهای مخصوص به خودش که جای توضیح اونها اینجا نیست
    هدف آشنایی شما دوست عزیز بود اگر به راهنمایی های بیشتری احتیاج داشتی من در خدمتت هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •