تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل اساسی با اسپیکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض مشکل اساسی با اسپیکر

با عرض سلام به همه دوستان عزیز
    من یه مشکل اساسی با اسپیکرم پیدا کردم ( اسپیکرم یه microlab سه تیکه هست) اون هم اینه که دو سه روزه نمی دونم چه بلایی سرش اومده که از یکیش اصلا صدا نمیاد(قبلا با دستکاری کردن سیمش درست میشد اما الان انگار نه انگار) و از اون یکی هم اولا که صدا رو در بسیاری از موارد(مخصوصا فیلم ها) باید خیلی زیاد کنم تا شنیده بشه و در ضمن در هنگام پخش فایل های ویدوئویی در تم صدای اصلی یه صدایی شنیده میشه که مثل حالتیه که یه نوار توی ضبط صوت داره پیچیده میشه البته با نویز زیاد ( این مشکل در هنگام پخش صدای تنها یا موسیقی وجود نداره )هرچی هم این سیم ها رو دستکاری می کنم هیچ افاقه نمی کنه( توی تنظیمات صدا هم هیچ افکت خاصی در حالت انتخاب نیست) یکی بگه من باید چکار کنم توی این وضعیت هیچ فیلمی نمی تونم ببینم چون صدا خیلی افتضاحه(راستی اینم بگم که از اون قسمتی که بزرگتر از بقیه هست وسیم ها بهش وصل میشن هم هیچ وقت صدای خاص و درستی نشنیدم) ممنون میشم لطف کنید وسریعتر راهنماییم کنید . چون بهش نیاز دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مشکل صدای فیلم ها امروز نمی دونم چی شده که درست شده؟!!!! اما همچنان فقط یکی از اسپیکرها صدا داره .یعنی هیشکی نمی تونه کمک کنه؟؟

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

اگه ميخواي قضيه رو دور بزني كه يه بار درايور كارت صدا رو حذف و دوباره نصب كن

اما اگه دنبال اصل قضيه اي كه رو آيكين بلندگوي كنار ساعت دابل كليك كن ببين اونجا تنظيمات چطوره؟ احتمالا اون ميله اولي از سمت چپ، اوني كه افقي هستش وسط قرار نداره و بايد بذاريش رو وسط در رابطه با بقيه ميله هاي افقي هم اين رو چك كن و تمامي ميله هاي عمودي رو بالاي بالا قرار بده

و احتمالا كنار ساعت يه چيز ديگه داري واسه تنظيمات كارت صدا كه هر كارت صدايي يه نرم افزاري با يه شكل متفاوت داره اما كنا ساعت ميشه پيداش كرد! اون رو اجرا كن و بگرد دنبال دكمه يا لينكي به نام Reset و بعدش اكي بزن احتمالا مشكلت حل ميشه

اگه بتوني با يه اسپيكر ديگه تست كني يا با يه گوشي لااقل ميشه فهميد كه مشكل از كيس هست يا اسپيكر !

4. این کاربر از khark11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •