تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: برنامه ای میخواستم که وقتی تو برنامه سرچ کردم علاوه بر اطلاعات اون یه فیلمم اگه موجود بود نمایش بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض برنامه ای میخواستم که وقتی تو برنامه سرچ کردم علاوه بر اطلاعات اون یه فیلمم اگه موجود بود نمایش بده

برنامه ای میخواستم که وقتی تو برنامه سرچ کردم علاوه بر اطلاعات اون یه فیلمم اگه موجود بود نمایش بده
    سرچ و بقیشو انجام دادم . فقط نمیتونم فیلم رو بهش بدم . اگه میشه کمک کنیننننن

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام. سوال مفهوم نیست. اما برای نمایش فیلم میتونید از کامپوننت media player در تب system استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام-باید یک فیلد Auto number تو بانکت بذاری (یا یک فیلد تکرار نشدنی) و موقع کپی کردن فیلمت باید اون شماره (یا کد را) به اون فیلمت هم نسبت بدی ، و در رویداد on after scroll جدولت به کمک اون شماره ، اون فیلمی رو که همنام همونه از یک فولدر کنار فایل اجرایی با کمک media player دلفی لود کنی

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

نكته اول: توي هيچ انجمني نديده بودم كه متن سؤال رو توي صورت تاپيك مطرح كنند. خواهشاً نحوه تنظيم سوالاتون رو تغيير بدين.
    نكته دوم: توصيه من اينه، به هيچ عنوان ويدئوي خودتون رو توي بانك ذخيره نكنيد، چون به شدت سرعت بانك رو مياره پايين. و حجم بانك رو خيلي زياد مي كنه. البته بسته به موتور بانكتون داره. مثلاً oracle به راحتي از پس اين جور چيزا بر مياد. در حالي كه در حجم اطلاعات خيلي بالا نميشه روي sqlserver يا access حساب كرد. البته مايكروسافت گفته در sql server 2008 قدر پردازش فيلدهاي باينري افزايش پيدا كرده. ولي من امتحان نكردم. پيشنهاد من شبيه babakbibak عزيز هست. مي تونيد فيلمها رو توي يه فلدر داشته باشين. كه حق دسترسي اون بسيار محدود باشه. در نهايت مسير فايل ويدئو رو در بانك ذخيره كنيد. در صورتي كه فيلد مربوط به مسير ويدئو خالي نبود، اون رو لود و پخش كنه. اين عمل روي سرورهاي لينوكسي تضمين ميشه، ولي روي ويندوز فايده اي نداره، چون امنيتش پايينه.

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توي هيچ انجمني نديده بودم كه متن سؤال رو توي صورت تاپيك مطرح كنند
    اینجا هم که خودتون بیشتر در جریانید romixery عزیز. تازه بعد از مدتها من و مرد مباح همکار شدیم و این تاپیک و بسیاری دیگه از تاپیک ها و پست های مشکل دار مربوط به قبل از این زمان هست
    امیدوارم روز به روز شاهد بهتر شدن تالار دلفی باشیم
    موفق باشید

6. این کاربر از F A R H A D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من تازه آمدم
    به من هم ياد بديد
    متشكرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •