با سلام
یکی از دوستام داشته هاردش رو با برنامه پارتیشن مجیک تغییر سایز درایو می داده که درست وسط کار سیستم رو ریست می می ده و مشکلات از ایجا شروع می شه ! حالا وارد محیط ویندوز میشه می بینه بعضی از فایل هاش مثل عکس ها اجرا می شن ولی بعضی ها که هستن اصلا باز نمی شن !
من با کلی برنامه ریکاوری روش ور رفتم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم حالا که فکر کردم می بینم چون اطلاعاتی پاک نشده این برنامه بیچاره هم نمی تونه چیزی بازگردانی کنه ! اطلاعات هستن ولی اجرا نمی شن از اونجایی که این دوستم هم یه مغازه عکاسی داره حتما عکس هاش رو نیاز داره !
ولی حالا دلیل اصلی حرفم که میگم به لینوکس نیاز دارم
من با یکی از استاد هام تماس گرفتم و ماجرا رو براش توضیح دادم و اونم گفت که یه مورد مشابه داشته و تونسته مشکل رو با لینوکس حل کنه ! حالا من فقط به چند آموزش کوچیک نیاز دارم که این پایین لیست می کنم با عرض معذرت و ببخشید لطفا یه چیز کاربردی نشونم بدین و اصلا هم چیز اضافه نمی خوام فقط مطالبی رو که میگم ولی اگر خودتون چیزی دونستین برام اضافه کنید
حوزه کاری که می خوام با لینوکس انجام بدم !
می خوام یه هارد خام و خالی بگیرم بزنم به کامپیوتر و روی اون لینوکس رو نصب کنم بعد از نصب لینوکس هاردی رو که خرابه به سیستم وصل کنم (هارد به هارد) و بعد درایوهای هارد خراب رو داخل لینوکس باز کنم و اطلاعاتش رو به هارد سالمه کپی کنم و دیگه کارم تمومه !
مطالب درخواستی :
1- معرفی نسخه ای از لینوکس که بتونه به نحو احسن این کار رو انجام بده
2- آموزش نصب لینوکس
3- بهم بگین که چه جوری توی لینوکس هارد به هارد بزنم و این کار رو انجام بدم
4- یه چیز دیگه هم که هست اینه که بعضی از اسامی فایل ها و فولدرها که عکسها داخش قرار دارند فارسی هستند بهم بگین که چه جوری لینوکس رو برای زبون فارسی تنظیم کنم تا برای اسم پوشه مشکلی نداشته باشم
و کلا هر چیز دیگه ای که نیاز است
با تشکر