سلام دوست عزیز
در حال حاضر رایج ترین زبان برنامه نویسی #c (سی شارپ) است.
ولی برای شما که تازه میخواید پا به این عرصه بذارید شروع کردن با این زبان کمی سخته.
من به شما پیشنهاد می کنم ابتدا با مفاهیم ابتدایی برنامه نویسی مثل ساختارهای شرطی ، حلقه ها ، توابع و... آشنا شید که برای این منظور زبان C زبان مناسبی است .(البته این نظر شخصی بنده است بعضی دیگر زبانهایی مانند Q Basic رو پیشنهاد میکنن)
بعد از آشنایی نسبی با زبان C میتونید وارد دنیای #C و برنامه نویسی شی گرا و کار با کلاسها و آشنایی با مفاهیم ارث بری شوید.با استفاده از این زبان میتونید برنامه های تحت ویندوز بنویسید ، میتونید برنامه تونو به یه بانک اطلاعاتی وصل کنید و برنامه های کاربردی مفید بنویسید.
در کل برای یادگیری برنامه نویسی باید علاقه از خودتون نشون بدید ، تا میتونین کتاب بخونید و تمرین کنید ، سعی کنید با برنامه های ساده شروع کنید و خودتون اونارو بنویسید تا بتونین دید برنامه نویسی پیدا کنین.
تجربه من اینه که سعی کنید از همین ابتدا روی یه زبون خاص متمرکز بشید و از این شاخه به اون شاخه نپرید ؛ سعی کنید به یه زبون مسلط بشید.
توی اینترنتم یه سرچ بزنید تا دلتون بخواد کتاب و جزوه هست ، من اینترنت Dial up دارم و گرنه چند تا کتاب خوب برای شروع براتون Up میکردم ، حالا بازم اگه کتاب مناسب گیر نیوردید بگید من براتون یه جوری upload کنم.
بازم سوالی اگه داشتی من در خدمتم ، این سوالت خیلی کلی بود من سعی کردم خیلی خلاصه و مفید جمع و جورش کنم.