من الان یه crt دارم.می خوام lcd بگیرم اما میترسم wide بگیرم.wide بهتره یا معمولی
بشتر استفاده من هم فیلم و نرم افزار های تو مایه های افیس.اینترنت وبازی هست
من الان یه crt دارم.می خوام lcd بگیرم اما میترسم wide بگیرم.wide بهتره یا معمولی
بشتر استفاده من هم فیلم و نرم افزار های تو مایه های افیس.اینترنت وبازی هست
من پیشنهادم اینه که اگر از لحاظ هزینه مشکلی نداری بهتره که یه مانیتور واید خریداری کنی. هم از لحاظ زیبایی و هم از لحاظ فیلم دیدن خیلی بهتر از معمولی هست. من پیشنهادم Wide هست.
مارکش هم به نظر خودم سامسونگ بهتره، آخه من یه AOC گرفتم که گارانتی مادیران بود ولی از کیفیت تصویرش خوشم نیومد. اگه ویرا هم بگیری بد نیست. من یه مدل 17 اینچش رو دارم و ازش هم راضی هستم.
منم مثل تو بودم ولي الان كه T1900p از سامسونگ دارم واقعا راضي ام
شما هم 100% وايد بگير .
مشخصه که واید کاملا بهتره . هم برا اینترنت که گفتید چون صفحه ها پهنتر و باز تر میبینید ، هم برا گیم که لذت 2 چندان میشه و هم برای کارهای گرافیکی که میز کارتون گستره تر میشه و در نتیجه کار آسونتر .
پیشنهاد منم سری جدید سامسونگ هست ، مدلهایی مثله P22700 (اگه اشتباه نکنم!)
بگیرم 19 اینچ بیشتر نمیگیرم.آخه باید هم به فکر جیب بود هم چشم.هرچی سایز بیشتر باشه چشم بیشتر اذیت میشه
چطوری چشم اذیت میشه؟ تازه وسعت دیدتون بیشتر میشه.
به قول دوستمون در کاهای گرافیکی مثل فتوشاپ هر چه مانیتور بزرگتر باشه بهتره و تعداد عکسهای بیشتری رو در صفحه مانیتور میتونید مشاهده کنید.
راستش منم دیروز مانیتور crt LG 775e خراب شد و از خدا خواسته یه مانیتور lcd LG2261 vp خریدم البته خیلی دوست داشتم قبلش یه تحقیقی بکنم راجع به مانیتور اما یه دفعی شد خدایش الانم از مانیتوره خیلی راضیم .
به نظر منم یه LG 2261 vp بردار
مانیتور را نمیدونم ولی lcd tv که وقتی تو سایزای بزرگ نزدیکش میشینی چشم اذیت میشه.کلا هرچی بزرگتر باشه فاصلت با تلویزیون باید بیشتر بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)