سلام . من چنتا سوال داشتم :
1 ) بهترین کامپایلر برای سی پلاس پلاس چیه ؟
2 ) بجز Visual studio کدوم نرم افزار قابلیت windows form داره ؟
3 ) کد برنامه هایی که در ویژوال استودیو به صورت windows form نوشته میشن چه فرقی با برنامه های کنسول دارن ؟
سلام . من چنتا سوال داشتم :
1 ) بهترین کامپایلر برای سی پلاس پلاس چیه ؟
2 ) بجز Visual studio کدوم نرم افزار قابلیت windows form داره ؟
3 ) کد برنامه هایی که در ویژوال استودیو به صورت windows form نوشته میشن چه فرقی با برنامه های کنسول دارن ؟
1- نمی تونم جواب بدم . از اون سوال هاس .....
2- فکر کنم هیچ نرم افزاری . چون windows form تحت دات نت نوشته میشن .
3- ورودی و خروجی در برنامه های کنسول فقط متن هست و رابط کاربر شما صفحه کلید و صفحه نمایش است . windows form رو هم که می بینین . همه چی توش هست .
اگر قصد داری که بر روی پلت فرم ویندوز برنامه نویسی کنی ، یقینآ بهترین کامپایلر برای شما، همواره جدیدترین نسخه visual c++ خواهد بود. شک نکن!1 ) بهترین کامپایلر برای سی پلاس پلاس چیه ؟
من که تا به حال موردی ندیدم ! درسته که windows form توسط دات نت حمایت میشه ولی روشهایی وجود داره که شما میتونید از کنترل های دات نت در کدهای native خودتون استفاده کنید.2 ) بجز Visual studio کدوم نرم افزار قابلیت windows form داره ؟
سوالتون از پایه مشکل داره ، شما داری دو قسمت کاملآ نامربوط رو با هم مقایسه می کنید ! من که منظورتون رو متوجه نشدم!3 ) کد برنامه هایی که در ویژوال استودیو به صورت windows form نوشته میشن چه فرقی با برنامه های کنسول دارن ؟
شما میتونید از برنامه ای که برای کنسول نوشتید توابع windows.h رو فراخوانی و با windows form کار کنید
منظور من در سوال سوم اینه که مثلا " در کنسول دستور Cout و cin وجود دارن . میخوام بدونم که این دستور ها در ویندوز فرم هم کار میکنن ؟
نه ! .منظور من در سوال سوم اینه که مثلا " در کنسول دستور Cout و cin وجود دارن . میخوام بدونم که این دستور ها در ویندوز فرم هم کار میکنن ؟
کلا" آموزشی برای C++ هست که توش برنامه نویسی Windows form رو آموزش بده .انگلیسی یا فارسی فرقی نمیکنه .
سلام
دوستان من خیلی گشتم گفتم به جای اینکه یک تاپیک بزنم بیام اینجا سوالمو بپرس
یکی از فامیلهای ما لب تاب خریده ..و تازه وارده ومیگه که برنامه C تو محیط ویندوز ویستا کار نمیکنه..؟؟
ایا راهی هست یا باید حتما XP بزنه...?
در ویندوز 7 چطور کار میکنه.؟
عزیزم cout و cin در ویندوز فرم هم کار میکنن ولی تو ویندوز فرم که کنسول مخفی است این دستورات بدرد نمیخوره![]()
باید از visual studio 2008 استفاده کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)