تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: بازيابي اطلاعات پاک شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض بازيابي اطلاعات پاک شده

سلام.من وينوزمو عوض کردم .پارتيشن بندي رو هم به کل عوض کردم...حالا فهميدم يه فايل خيلي مهم داشتم که تو عوض کردن پارتيشن بندي پريده ...راهي هست که بشه برش گردوند؟ خــــــــــــــــــــــــ ـــيلي مهمه

پروفشنال s2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    یه گوشه ازخاک ایران

پيش فرض

احتمالش خیلی ضعیفه ولی برنامه getdatbackروامتحان کن

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

نه دوست عزیز
    اگه اون فایل رو سیستمت تازگی ها(نزدیک زمان پاک کردن پارتیشن ها) رو سیستم بوده احتمال خیلی زیلد برمیگرده نگران نباش.
    من getdata back و Rstudio ,و easyrecovery و .. رو امتحان کردم به جرات میتونم بگم تا به حال مثل این Rstudio ندیدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خيلي ممنون از جواباتون من الان يه برنامه به اسم recover my files پيدا کردم که بيشتر فايلاي پاک شدمو نشون ميده ولي نميدونم چه جوري برشون گردونم جون وقتي save رو ميزنم ازم licene key ميخواد روي خود اون فايل هم که right click ميکنم يه copy to clipboard و clear log داره که وقتي روشون کليک ميکنم اتفاق خاصي نميفته يعني نميدونم چي ميشه...ميشه راهنماييم کنيد؟برنامه هاي شما رو هم الان امتحان ميکنم

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

خيلي ممنون از جواباتون من الان يه برنامه به اسم recover my files پيدا کردم که بيشتر فايلاي پاک شدمو نشون ميده ولي نميدونم چه جوري برشون گردونم جون وقتي save رو ميزنم ازم licene key ميخواد روي خود اون فايل هم که right click ميکنم يه copy to clipboard و clear log داره که وقتي روشون کليک ميکنم اتفاق خاصي نميفته يعني نميدونم چي ميشه...ميشه راهنماييم کنيد؟برنامه هاي شما رو هم الان امتحان ميکنم
    سلام
    شما از لینک های زیر دانلود کن توش کرکش یا licence key یا سریال فعال سازی هست.
    هر کدوم یه نرم افزار قوی هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببخشيد ميشه آموزش کار با اين R-studio رو بگيد؟ من گيج شدم نميدونم چي کار کنم

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما روی پارتیشنی که میخواین ریکاوری کنین کلیک راست کرده و گزینه Scan رو بزنین.پس از اینکه Scan تموم شد زیر همون پارتیشن چند مورد با عنوان recognized دیده میشه.که شما با دبل کلیک روی هر کدوم یه پنجره مجزا براش خواهید داشت.اونی که بیشترین سایز رو داره امتحان کنین اگه داخلش فایلتون نبود یکی یکی بقیه recognizedها رو دبل کلیک کنین.که فایل های پیدا شده رو نشون میده(تو پوشه Root دنبال فایل ها بگردین).
    حالا هر وقت فایل تون رو دیدن اونو تیک دار کنین و روش کلیک راست کرده و Recover Marked رو بزنین تو پنجره ظاهر شده جایی رو که میخواین فایل ریکاور شده ذخیره بشه رو مشخص کنین(درایوی غیر از درایو مبدأ).
    Last edited by mehdi_halla; 02-11-2009 at 13:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •