بابا چرا هرچندوقت یهو دسترسی من به سایت قطع میشه...اشکال از کجاستتتتتتتتتتتتتت
ولی فق فروم قطع میشه...
بابا چرا هرچندوقت یهو دسترسی من به سایت قطع میشه...اشکال از کجاستتتتتتتتتتتتتت
ولی فق فروم قطع میشه...
مال من که اصلا اینطوری نیست
مال همه اینجوری نیست .
حالا من اینجا پست دادم که کسی جواب بده یا راهه حلی واسه ی این مشکل پیدا کنه نه اینکه اینجا بحث کنیم ایا میشه یا نمیشه...این مدیرا و معاون های p30world هم که اصلا هیچ پستی جواب نمیدن..
.من مدت ها قبل یک پیشنهاد دادم کسی جواب نداد...آوردمش اینجا بازم کسی جواب نداد...
این دیگه چجورشه...انتظارم خیلی بیشتر بود...![]()
موقعی که قطع میشه با پسوند net امتحان کن . یا اگه با net وصلی با com امتحان کن . من از دو آدرس استفاده میکنم وقتی مشکلی هست .
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
10 تا مدیرن یک میلیون کاربر اگه هرکدومشون یه نامه بفرستن چیجوری میتونن به همه جواب بدن ؟!!!
حالا بستگی به مدیرش هم داره که اون روز حالش خوب باشه یا گرفته باشه یا ... !!!!
البته سینا معمولا به این سوالات جواب میده !!! علی به تمام سوالات فروشگاهی با سرعت نور جواب میده !!!میثم هم که اعلامیه میزنه فقط !!! قبلا مسابقه برگزار میکرد .... !!!
بقیه هم قسمتی از مدیریت انجمن رو به عهده دارن
اونم امتحان کردم ولی وقتی قطع میشه قطع شده با هیچ کدوم وصل نمیشه ...موقعی که قطع میشه با پسوند net امتحان کن . یا اگه با net وصلی با com امتحان کن . من از دو آدرس استفاده میکنم وقتی مشکلی هست .
منظوره شما اینه که باید یک سری از سوالات به دلیل اینکه نمیرسن جواب بدن بی پاسخ بمونه؟؟؟تا مدیرن یک میلیون کاربر اگه هرکدومشون یه نامه بفرستن چیجوری میتونن به همه جواب بدن ؟!!!
حالا بستگی به مدیرش هم داره که اون روز حالش خوب باشه یا گرفته باشه یا ... !!!!
البته سینا معمولا به این سوالات جواب میده !!! علی به تمام سوالات فروشگاهی با سرعت نور جواب میده !!! میثم هم که اعلامیه میزنه فقط !!! قبلا مسابقه برگزار میکرد .... !!!
بقیه هم قسمتی از مدیریت انجمن رو به عهده دارن
من که این حرفو قبول ندارم...خوب وقتی نمیرسن بیشتر مدیر و همکار بگیرن تا وضعیت بهتر بشه وبتونن به همه جواب بدن...
درضمن من از همشون خیلی ممنونم بابت زحمتاشون
از شما هم ممنونم دوستان عزیز...
فقط قصدم این بود که جوابه سوالمو بگیرم...همین...
Last edited by rezadevilmaycry; 02-11-2009 at 16:09.
برای من هم بعضی از وقت ها قطع میشه!
دقیقا ساعت 4 تا 4:30 صبح قعطی داره...من تابستونا خیلی مشکل داشتم با این قضیه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)