امروز مشغول save كردن فايل pdf تو پوشه اي بنام كامپيوتر بودم كه خودبه خود يه پوشه ديگه به همين نام ساخته شد و بقيه فايل ها رو با اينكه به پوشه قبلي ميريختم اما به پوشه جديد ريخته ميشد!!!!!!!!!!!!!!
حسابي گيج شدم!!
![]()
امروز مشغول save كردن فايل pdf تو پوشه اي بنام كامپيوتر بودم كه خودبه خود يه پوشه ديگه به همين نام ساخته شد و بقيه فايل ها رو با اينكه به پوشه قبلي ميريختم اما به پوشه جديد ريخته ميشد!!!!!!!!!!!!!!
حسابي گيج شدم!!
![]()
این ویروسه
که یکی از پوشه هات هم به احتمال زیاد باید هیدن باشه که اصلیتس
اگه اون فایلی که هیدن نیست رو دیلیت کنی هیچ اتفاق خاصی نمی افته چون در واقع شورتکاتی از فایل اصلیته
با آنتی ویروس نود 32 کشته میشه
البته باید آپدیت باشه
آپدیتش رو هم از اینجا دانلود کن
Smart Security Offline Update 4486 (2009-10-07) for v3.x v4.xکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
شما اول ببین کدوم فولدرت EXE هست بعد اونا پاک کن مواظب باش اشتباه پاک نکنی
من چند بار اسكن كردم با Mcafee و Nod32 اما چيزي پيدا نكردم اين لينكي كه شما معرفي كرديد مشكل داره.
همچنين پوشه مخفي يا با پسوند اجرايي نديدم.
گاهي هم ويندوزم خودش از يه برنامه خارج ميشه يا يه كاري انجام ميده كه بهش نگفتم!
اما چرا ويروسي پيدا نمي كنم!!! من تازه ويندوزم رو عوض كردم قبلش هم همين مشكل رو داشتم !! چه كار كنم!!
مشکل که نداره چون من هفته ای یک بار اپدیت رو از اینجا می گیرم الان هم چکش کردم شما با یه مرورگر دیگه چک شاید باز بشهاين لينكي كه شما معرفي كرديد مشكل داره
اینها جفتش هم نشونه ویروسههمچنين پوشه مخفي يا با پسوند اجرايي نديدم.
گاهي هم ويندوزم خودش از يه برنامه خارج ميشه يا يه كاري انجام ميده كه بهش نگفتم!
من هرجا میرم برای نصب ویندوز اینکار رو می کنم که الان میگممن تازه ويندوزم رو عوض كردم قبلش هم همين مشكل رو داشتم !! چه كار كنم!!
اول که یک بار درایو C یا درایوی که ویندوز روش هست رو 2 بار فرمت می کنم در این صورت فایلهای پارتیشن کاملا از بین می رن و موقعی که ویندوز می خواد نصب بشه از اول بازسازی میشه
وقتی هم که ویندوز نصب شد و میاد بالا هیج کدوم از درایو ها رو باز نمی کنم تا اینکه آنتی ویروس یه چک کامل درایو ها رو بره البته بجز درایو ویندوز چون تازه فرمت شده دیگه
حالا اگه شما حالشو دارید دوباره ویندوز عوض کنید و این راه رو برید حتما حتما جواب میده
اگر هم که آنتی ویروستون رو روی سی دی ندارید و دانلود کردین روی هاردتون بزاریدش توی ریشه یکی از درایوها بعد از توی RUN آدرس فایلی exe نصب آنتی ویروس رو انتخاب کنید اینجوری دیگه شما وارد درایوهاتون نمیشد وقتی نصب شد یه اسکن کلی برید و ...
به امید خدا که حل بشه
موفق باشید
سلام.
دوست عزیز، هر اتفاقی که افتاده باشه، اون چیزی که مسلم هست اینه که سیستم تون بد جوری ویروسیه...
آنتی ویروس هم در حالت عادی قادر به یافتن ویروس نیست...
مگر اینکه آپدیت بشه...
بنابراین شما مجبورید برای از بین بردن ویروس، آنتی ویروستون رو آپدیت کنید.
اگه از دیال آپ استفاده میکنید، باید بگم که آپدیت NOD32 بیش از یک و نیم ساعت طول بکشه. (هنوز این از بقیه بهتره باز)
موفق باشید![]()
من كه همه آنتي ويروس ها رو تو سي دي دارم شما گفتيد نود32 خوبه منم عوض كردم آپديتشم كردم ولي..
تازه با Idsl كانكت ميشم!
آخه من مي ترسم با كلي زحمت باز نصب كنم ويندوز رو باز همين آش و همين كاسه باشه ((((((مثل الان كه ويندوزم جديده!!!!)))))![]()
نه... مطمئن باشید هیچی نمیشه... آپدیتش کنید...
حجم آپدیت هم حدود 18 مگ هست..
موفق باشید![]()
بهترین کار اینه که ویندوزو عوض کنی بعد بلافاصله یه آنتی ویروس نصب کنی و کلک ویروسای سیستمو که کم نیستنو بکنی.
اره این ویروس new folder هست باید با eset پاکش کنی می تونی ابدیت کنی از سایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)